- 2 Şubat 2017
- 3.390
- 3.521
- 133
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Doğru söylemiş esiniz.bende zamanında aynı hataya düştüm.dersimi aldım.şimdi ne kırılıyorum yaptıklarına ne de onlar bana kırılmış oluyireşimin dediği gibi can desende ona kötü gelirsin git desende kötüsün. en iyisi mesafe dedi
Kayınvalide ile kaynana kelimesi arasında saygı farkı mı varBir kere "kayınvalide"demek yerine"kaynana"demenizden aslinda kendisine saygi duymadığınız hatta nickname inizdende ona sinir oldugunuz anlasiliyor.
Bu durumda kadin agziyla kus tutsa zaten siz kendinizi hakli gorurdunuz.
Fakat su konuda kesinlikle yanlis davranmissiniz.
Kadin bu tip sakalardan hoslanmasigini belli ettiği halde yuzyuze iken birdaha tekrarlamissiniz.oda bunu ciddi olarak algilamis kirilmis belliki..
Hala daha zeytinyag gibi uste cikmaya çalışıyorsunuz.En azindan bir telefon acip"anne kusura bakma ben saka yapmaya calistim ama seni istemeden kirdim,lutfen affet"demeniz gerekirdi..
Var bana gore hemde cok fark var..Kayınvalide ile kaynana kelimesi arasında saygı farkı mı var
Size göre öyle olabilir de anlam bakımından duygu ve saygı farkı yok Türk Dil kurumuna göre. Ha "anası" vs gibi ötekileştirme olurdu ama biri anne biri ana fark yok yaniVar bana gore hemde cok fark var..
Kayinvailde demek biraz daha nazik geliyor kulaga..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?