KAYNANA

Ya pasta yapmışsınız ne güzel.
Güzel güzel birlikte yeseniz ya.
Önce foto atmalar, bak pastamı çok istiyorlar tavırları, itici geldi bana çok.

Eşiniz de size nasıl hak verdi şaşırdım.

Saygısızlık yaptığınız için tepkiyi haketmişsiniz. Sınırlarınızı öğrenmişsinizdir herhalde artık.

Bir kere "kayınvalide"demek yerine"kaynana"demenizden aslinda kendisine saygi duymadığınız hatta nickname inizdende ona sinir oldugunuz anlasiliyor.
Bu durumda kadin agziyla kus tutsa zaten siz kendinizi hakli gorurdunuz.
Fakat su konuda kesinlikle yanlis davranmissiniz.
Kadin bu tip sakalardan hoslanmasigini belli ettiği halde yuzyuze iken birdaha tekrarlamissiniz.oda bunu ciddi olarak algilamis kirilmis belliki..
Hala daha zeytinyag gibi uste cikmaya çalışıyorsunuz.En azindan bir telefon acip"anne kusura bakma ben saka yapmaya calistim ama seni istemeden kirdim,lutfen affet"demeniz gerekirdi..

Kayınvalide ile kaynana kelimesi arasında saygı farkı mı var

Zaten pek fazla anlasamadigim kisilere saka yapmamaya calisirim.. Cunku karsilikli birbirinizin davranislarindan nem kapabilirsiniz.. Ki öyle olmuş.. Sizin ikinci defa tekrarlamaniz ve şakaniz biraz tahrik edici geldi bana..

Ya kızlar benim kayananam da bizim evde ne eksik varsa almaya çalışıyor. Daha önce uyardım yani anne biz alırız dedim. Ben bakarım dedim. Ama maddi olarak sıkıntımız olduğu için almıyorum eksikler de öyle hemen olması gereken şeyler değil çünkü. Neyse geçen gün masa örtüsü almış ama kendi zevkine göre hiç beğenmedim. Anne sağol ama sen alma dedim hatta eşim de dedi anne bu olmaz falan. Değiştir dedik, başka bi şey al kendine. Neyse 2 gün geçti bu sefer de sebzelik almış bize. Valla eşimin yanındayken dedim; anne sana alma dedim daha önce de sen görürsen bana söyle gidip bakayım beğenirsem alayım. Hem ben kendim almak istiyorum dedim. Eşim sağolsun hiçbir şey demedi kızmadı bana. Yani canı sıkılsın da istemiyorum kaynanamın ama eğer sağol anne deyip alsaydım bunun devamı hep gelecekti. Sizin farklı bi fikriniz öneriniz nasihatınız var mı? Daha 5 aylık evliyiz

Bence telefonlariniza cevap vermiyorsa bidaha aramayin bazi insanlar gercekten samimi gelmiyor yada kendilerini oyle gostermej istiyorlar bunlarda genelde kaynanalar oluyor benim kaynanamda cok yapmacik bende ona soguk davraniyorm cnku sicak davrandigimda cok patavatsiz konusuyor cok saygi duydum ona hediyeler aldim esimin annesi oldugu icin yakin davranmaya calistm ama beni kendinden soguttu cok samimiyetsiz cnki

Şakasına diyip diyip lafları boy boy geçirmek
Kaynananız salak değil ki bu hareketlerinizi görmezden gelsin, siz saygı göstermezseniz sevgi de saygı da beklemeyin.

Arkadaşım kadına niye sen istemişsindir diyosun. Hadi tamam şaka yaptın bozuldu telefonu yüzüne kapattı. 2. Kere eve gidince yine aynı şeyi niye diyosunuz? Önceki konularınızı bilmiyorum ama bu konuda sizi hatalı buldum ben.

Madem anlasamiyorsunuz ve bu bunu bildigin halde niye saka yapiyosunki.."tamam anne eltim icinde yaparim istiyorsaniz sizin icinde yapayim"diyebilirdin..kv mahcup etmenin bile bile anlami yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…