Kaynana

Kendisi benden yaşça büyük maalesef. 23 yaşındayım kendisinde 60. Paylaşacak çok az şeyimiz oluyor. Çok sessiz muhabbete hemen giren bir tip değil. Kendisi sürekli evde bir de ne görürse. Muhabbetimiz bir yere kadar hep gerisi gelmiyor :KK43: Kendisini sevmeme gibi bi durumum yok. Karışan kaynanalardan yada sürekli evinize gelen biri değil. İlk etapta kendisi çok çağırırdı artık çalışıyoruz diye seslenmiyor da. Ha bir de telefon ile arayıp konuşma alışkanlığımız hiç yok. Zaten dediğim gibi otururken özellikle yalnızsam eğer bir yerden sonra sıkılmaya başlıyorum konu kalmadığından dolayı..

Bazen bakiyorum iyi bazen bakıyorum tam ................ Lik artık siz o boşluğa ne derseniz deyin hele bu hafta sonu size anlatsam varya bu nedir insan mı diceksiniz vallahi bıktım ondan onun kızından onun gelininden yaw bune ya bu ne ikiyüzlülük biri sana karşı hiçbir zararı dokunmamasina ragmen neden kin nefret besleniyor ya Rabbim kardeş olun kin beslemeyin diyor neden rabbimin emirleri hiçe sayılıyor ne zannediyor bazi kadinlar insanlar 100 onceki insanlar nerede ya da kaybettiğimiz en yakinlarimiz nerede demek ki bu okul yaw burda kaynanalar varsa sesleniyom sizde gelin oldunuz hatamız varsa affedin cahilliye vurun ama kocalarimiz bile bizi severken bu kıskançlık neye bana gülüm dese ölür bana bir hediye alsa sadece evlilik yıldönümü ama her zaman değil basindan fazla onunki olsada bile bu nedir ya biktim valla ya benim oğlum var ben böyle olmicam en azından yaşadıklarımı yasattirmicam kusura bakmayin dolu zamanima denk geldi biraz rahatladım

Aslında ilk başlarda bi problem yoktu ancak görümcemlerde bulunduğumuz yere taşınınca değişti herşey görümcemle hiç bi problemimiz yok kardeş gibi anlaşıyoruz ancak o geldikten sonra kv herseyimi onla karşilaştirmaya başladı. Kızı sapasağlam olmasına rağmen hergün gidip temizliğini yapar yemeğini yapar onlar gezer çocuklarına bakar. Ben hamile olduğumu ogrendigimden beri sorunlarım olduğu için temizliğe eşim yardım ediyor ona bile laf söylüyor.yemeği kızina yapiyor ben yemek yapiyorum geliyor kendi bizde yiyor. En basitinden geçen tansiyonum çikti 16ya bana ayy geçen kizimin tansiyonu 13e çiktı diyip kizini acındirmaya basladı. Bilmiyorum ben artık kendimde sorun görüyorum herseye ragmen hic sesimi çikarmadıgım için

Her şeye çok burnunu soktuğu için burada öyle tipler okuyorum ki bende olsa dk durmam benim evlilik kararı vermemdeki belki de en büyük etken kv dir önce onu ve onun kafa yapısını çözdüm sonra kp çünkü ikisi neyse onlardan o çocuk çıkacaktı çok nadirdir farkı olması . Eşime aşıktım ama hiçbir zaman o olmadan yaşayamam diye arabeske bağlamadım hala bağlamam kimse aşktan ölmemiş sonuçta buradaki evleneck kızlara da kısa bir hatırlarma aman ne olacak kapımı kapatır otururum aman kv zaten uzakta diye kendinizi avutmayın bir laf var kaynatsan katranı olmaz şeker cinsi cinsine çeker diye ayrıca neyseniz o olun her şeye he diyip sonra evet dedim ama büyük ama saygı şu bu demeyin biz evlenmeden bir ay önce yeni ev tutttuk kendi evimizi boşalttık ve 1 ay kvle aynı evi paylaştım normalde kaçta kalkıyorsam o saatte kalktım öyle çay koyma şu bu hayatta yapmadım evde de yapmam zaten kendi evimde neysem orada da o oldum çoğu zaman canım odadan çıkmak istemezdi kp kahvaltımı hazırlarar getiridi ye evladım diye asla istemediğim bir şeyi aman büyüktür diye tamam demedim onlar beni öyle gördü kabul etti bir gün laf etmedi istesem dört dörtlük saygıyla hizmet yapardım ama yapmadım çünkü sen iyiysen herkes iyidir sen kötüyken insanları görmek lazım hatta beni istemeye gelmeden 1 hafta kadar önce ben kendi memleketime gittim bizde herkes toplandı halalar şu bu bir gece önce bizi uyku tutmadı oturuyoruz halam dedi ki beautifulkillers sen biraz dan dun birisin çeneni tut hanım ol babam bir bağırdı sakın eğer yapmacık bir halini görürsem yeminle seni vermem hepsini geri gönderirim neysen o ol dedi öyle de yaptım kv sevmeyen ortak paydası %50 sinin sorunu budur nişanda sözde aman büyüktür ses etmedim aman yanlış anlamasın sustum nişanlıma anlatayım mı bilmem ne kendin ol kendi tepkilerini ver beğenmeyen küçük oğluna almasın

Vallahi taktir ettim sizi. Babanızı da ayrıca taktir ettim. Cok güzel tespit yapmışsınız. Dediginiz gibi en basinda aman büyüktür aman saygısız kötü algılamayalım diye taviz veriliyor sobra da kv kp görümce bilimum erkek ailesi gelip gelinin tepesine biniyorlar. Sonradan gelin tavır da değiştirse bir ise yaramıyor. Ne varsa en başta yapılmalı. Bunu gördüm ve tecrübe ettim.

Benim de kv öyle pek gelip gitmez ancak arada bazı konulara karışmak ister. Ara sira laf sokmaları vardir. Bi kac kez de oglunu bana karsi kendini arındırırarak doldurduğu ve oğluna da ah olup sen kendine ne yaptın boyle diyerek beni kötülemeye kalktigu icin sevmiyorum kendisini. Ha evine geldigi zaman gerekli saygıyı hurmeti gosterir henara çekilirim. Yani resmiyeti koydum araya. Benden uzak Allah a yakin olsun o cinsten yani.

Ben anlaşıyorum. Aradın demez aramadın demez. Hizmet beklemez o bana kahve yapar ben ona yaparım. Benim iki kaynanam var uzun hikâye kp iki evli değil. Neyse ikisini de severim bildiğim kadarıyla beni severler. Bende öyle yok oğlunu arıyor yok bebek gibi seviyor takıntısı olan biri değilim. Eşimin annesi ikisi de saygım sonsuz. Şanslıyım çok şükür.

Ben anlaşıyorum. Aradın demez aramadın demez. Hizmet beklemez o bana kahve yapar ben ona yaparım. Benim iki kaynanam var uzun hikâye kp iki evli değil. Neyse ikisini de severim bildiğim kadarıyla beni severler. Bende öyle yok oğlunu arıyor yok bebek gibi seviyor takıntısı olan biri değilim. Eşimin annesi ikisi de saygım sonsuz. Şanslıyım çok şükür.
He bu arada eltim böyle yazmazdı eminim onada lafım yok. Sen iyiysen herkes iyi bence. Benim eltimle de sorunum yok onuda çok severim

Vallahi taktir ettim sizi. Babanızı da ayrıca taktir ettim. Cok güzel tespit yapmışsınız. Dediginiz gibi en basinda aman büyüktür aman saygısız kötü algılamayalım diye taviz veriliyor sobra da kv kp görümce bilimum erkek ailesi gelip gelinin tepesine biniyorlar. Sonradan gelin tavır da değiştirse bir ise yaramıyor. Ne varsa en başta yapılmalı. Bunu gördüm ve tecrübe ettim.
Teşekkür ederim yorumunuza eşimden ayrıldım ama hala yanı görüşteyim ne yazdıysam hiç değişmedi hayatımda

Bende sevenlerdenim. Bize karışmaz söylenmez hatta beni tutar savunur. Bize yemeğe geldiğinde bile yemek yapar getirir yada eli boş gelmez. İstediğimiz zaman çıkar gideriz ağırlar ki her pazar ailecek orda yemek yeriz. Bulaşık yıkadığımı hatırlamam. Saygılı ince düşünen kibar bakımlı emekli bir kadın :)

Back
X