Kaynana

Valla anlatmam nazar değer maazallah çok iyidir bende herşeyi söylerim içimde saklamam hepsine karşı öyleyim ya ne olursa olsun benim eşimi doğurmuş büyütmüş çok zor çocuk büyütmek Allah o dan razı olsun tuttuğunu altın etsin benim eşim öldü herdaim eli üstümüDedir gelir giderim her gittiğimde dolu dolu gönderir doğumgünlerimizde altın verir kızıma harçlık kıyafet ama hep der de iyisin ondan iyiyim diye

Ben sevenlerdenim. Kaynanamin olumsuz bir davranışını görmedim. Zaten uzaktayiz arada ararsam ararım aramazsam lafını etmez hiçbir seyime karışmaz evine geldiğinde her şeyine dikkat eder rahatsızlık vermek istemez -rahatsız olacagimdan değil de- çok düşüncelidir. Vıcık vıcık ilişki istemez en önemli kriter bu belki de öyle yani iyi biridir sağolsun.
+1 benimkide aynı boyle

bazi kadinlar yada cogu kadinlar neden kaynanayi sevmiyor?

Siz seviyormusunuz? Bu soruyu hep merak etmisimdir
☺️
Ahahha ya güzel bir soru olmus cidden ama şöyle diyim kaynananinda rahat durani çok az yani hatta görmedim diyebilirim iyide olsalar hani laf sokuyolar muhakkak karışmayı seviyolar bkz. Kaynanam ahdjdj

BENDE SEVERM KENDİSİNİ AMA ÇOK GICIK OLDUĞUM ŞEYLER VAR. EVİMİZ ARABAYLA 10 DK FALANDIR. BÖYLE SÜREKLİ OĞLUNU DÜŞÜNÜR SANKİ BEN YOKMUŞUM GİBİ DAVRANIR. Bİ YERE FALAN GİDİLCEKSE MÜSAİT MSNZ DEMEZ OĞLUNA DER BENİ HİÇE SAYAR YANİ BAZEN :D BENDE ÇALIŞIYRM AMA HEP OĞLU YORULUR BEN TAŞIM YANİ SANKİ BEN ÇALIŞMAK YERİNE YATAKHANEYE UYUMAYA FALAN GİDİYORUM :D BİDE HEP YANINDA OLALIM ONLA GEZELİM İSTER ELİNDEN GELSE YANİİ :) ÇOK DOBRA LAFINI ÇEKMEZ KARŞIDAKİ ÜZÜLÜR MÜ KIRILIR MI FALAN HİÇÇ.. NE DİYİM DAAHAA NİŞANLIYKEN DAHA ÇOK SEVERDM AMA UFAK ŞEYLER BAZEN SOĞUTUYOR VE EŞİMLE SORUN YAŞIYORUM EVDE HUZURUMUZ GİDİYOR ..

Her şeye çok burnunu soktuğu için burada öyle tipler okuyorum ki bende olsa dk durmam benim evlilik kararı vermemdeki belki de en büyük etken kv dir önce onu ve onun kafa yapısını çözdüm sonra kp çünkü ikisi neyse onlardan o çocuk çıkacaktı çok nadirdir farkı olması . Eşime aşıktım ama hiçbir zaman o olmadan yaşayamam diye arabeske bağlamadım hala bağlamam kimse aşktan ölmemiş sonuçta buradaki evleneck kızlara da kısa bir hatırlarma aman ne olacak kapımı kapatır otururum aman kv zaten uzakta diye kendinizi avutmayın bir laf var kaynatsan katranı olmaz şeker cinsi cinsine çeker diye ayrıca neyseniz o olun her şeye he diyip sonra evet dedim ama büyük ama saygı şu bu demeyin biz evlenmeden bir ay önce yeni ev tutttuk kendi evimizi boşalttık ve 1 ay kvle aynı evi paylaştım normalde kaçta kalkıyorsam o saatte kalktım öyle çay koyma şu bu hayatta yapmadım evde de yapmam zaten kendi evimde neysem orada da o oldum çoğu zaman canım odadan çıkmak istemezdi kp kahvaltımı hazırlarar getiridi ye evladım diye asla istemediğim bir şeyi aman büyüktür diye tamam demedim onlar beni öyle gördü kabul etti bir gün laf etmedi istesem dört dörtlük saygıyla hizmet yapardım ama yapmadım çünkü sen iyiysen herkes iyidir sen kötüyken insanları görmek lazım hatta beni istemeye gelmeden 1 hafta kadar önce ben kendi memleketime gittim bizde herkes toplandı halalar şu bu bir gece önce bizi uyku tutmadı oturuyoruz halam dedi ki beautifulkillers sen biraz dan dun birisin çeneni tut hanım ol babam bir bağırdı sakın eğer yapmacık bir halini görürsem yeminle seni vermem hepsini geri gönderirim neysen o ol dedi öyle de yaptım kv sevmeyen ortak paydası %50 sinin sorunu budur nişanda sözde aman büyüktür ses etmedim aman yanlış anlamasın sustum nişanlıma anlatayım mı bilmem ne kendin ol kendi tepkilerini ver beğenmeyen küçük oğluna almasın
Kayınvalıdenız adına üzüldüm... Rabbim saygıyı bilen hurmet gosteren insanlarla karsılaştırsın bizleri İnşaALLAH

Valla anlatmam nazar değer maazallah çok iyidir bende herşeyi söylerim içimde saklamam hepsine karşı öyleyim ya ne olursa olsun benim eşimi doğurmuş büyütmüş çok zor çocuk büyütmek Allah o dan razı olsun tuttuğunu altın etsin benim eşim öldü herdaim eli üstümüDedir gelir giderim her gittiğimde dolu dolu gönderir doğumgünlerimizde altın verir kızıma harçlık kıyafet ama hep der de iyisin ondan iyiyim diye
Başınız sağ olsun

Günaydın Çıtırlar,
Konu eskimiş ama mevzu eskimez :halay:
Bende kayın valide sevenlerdenim,
Gerçi bende kayın valide var Eş yok ama olsun.
Biz eşimle ayrılalı 12 sene oldu, Ama ne Kayın validem ne de eşimim ailesi benden hiç vazgeçmedi, Öyle ki kayın validem 12 yıldır hiç kaybetmedi oğluyla tekrar nikah masasına oturtma hayalinden.
Evet benim ki de evliyken laf sokardı veya hoş olmayan tutum izlerdi, Ama benim annemin evlenirken kına gecem bittikten sonra ki tek nasihatı, Kızım Büyüğündür gördüğünü görme duyduğunu duyma ne zaman büyük bir olay olur ben devreye girerim sen asla Kayın validene şuradan kalk, Şuraya otur deme...
Hiç kötü olmadık halen arar sorar ben ararım, Hasta olduğunda takip ederim, Ben hasta olduğumda çıkar gelir.
Ekstrem durumlar dışında bence karşılıklı anlayışla oluyor bu işler... :-)

Iyı demek her anlamı içerir.. SAYGI ilginc.. Neyse mutluysanız sorun yok demektir..
İçermez işte ona bakarsan bir çok kv iyi niyetli ama saygısı yok bir çok gelinde iyi ama yine saygısı yok gelinler istiyor ki kv hayatlarından çıksın kv lerde istiyor ki hep iş yapsın gelsin gitsin saygı ve iyi niyet çok ayrı

Ikı sının ayrı olmasını kabul etmiyorum .
Iyı saygıyı sevgiyi dogurur..fakat ıyı gosterip kotu yanını gizliyorsa işte o zaman sızın yorumladıgınıza gelırım

Kaynana oğlunun özel hayatına girip, gelininin burnundan getirirse sevilmez. Aslında kilit nokta bu.

Ben kaynananın karışanindan daha çok, pisirik anaci kocalari sevmem aslında. Onlar oğullarından yüz bulduğu için kaynanalik yapıyorlar aslında.

Kaynana oğlunun özel hayatına girip, gelininin burnundan getirirse sevilmez. Aslında kilit nokta bu.

Ben kaynananın karışanindan daha çok, pisirik anaci kocalari sevmem aslında. Onlar oğullarından yüz bulduğu için kaynanalik yapıyorlar aslında.
Evet kilit nokta eşler..lakın buyutenlerde anne babalar... Kimi ınsan eş ıyı annesı ıyı degıl der tezatlık burada başlar.. Kimiside eş ıyı degıl annesı yuzunden der.. Yanı işin özü cok az insan kendını (hatalarını kabul eder) bilir.. Bu konu bıraz uzun aslında trajı komedi ıcerır:)

Ben sevenlerdenim. Kaynanamin olumsuz bir davranışını görmedim. Zaten uzaktayiz arada ararsam ararım aramazsam lafını etmez hiçbir seyime karışmaz evine geldiğinde her şeyine dikkat eder rahatsızlık vermek istemez -rahatsız olacagimdan değil de- çok düşüncelidir. Vıcık vıcık ilişki istemez en önemli kriter bu belki de öyle yani iyi biridir sağolsun.
Benim ileriki kayanana olacağım karakteri anlattiniz gelinimde beni böyle anlatacak:KK70:

Back
X