Kaynana

Darknesslady2109

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
142
73
13
38
Selam kızlar kaynanayla altlı ustluyuz lanet olsun ki bahçede 4 evde 1 kedim var kadın takmış durumda gidecek beslemeyin vs vs arada çok soğukta eve aliyorum kıyamıyorum oda görüyor pislik mis gibi muamele ediyor gariplerime sanki biz çöplükte yaşıyoruz onlarda üstümüze başımıza isiyor
2 gündür sürekli aglyor sinir krizleri geçirdi resmen gitsinler atın dışarı bilmemne diye kıyamıyorum bende esim annesini sallamiyor ama ben çok takıyorum ayrı eve çıkacak halimiz yok ikimizde issiz kaldık kadın kovalar diye korkuyorum ama bir taraftan da bu yavrucuklari atamam kıyamam dertleşmek istedim

Sahiplendirmek için ilan verseniz? Madem kayınvaliden çok takıyor hiç olmazsa balkonda falan tutsanız, mamasını kumunu balkona koyup onlara küçük, rüzgar almayan bir köşe yapamaz mısınız?

Eviniz ayriysa karisamaz ama onun evindeysen kusura bakma o evin kuralina uy bi zahmet.
Ben kedi cokk severim ama kil tuy bana gore degil bu yuzden o kedi icin baska birsey dusunurdum sanirim

Kadın ruh hastası takacak bişey arıyor eşimin diğer kardeşleri ni de dolduruyor onlar biliyor analarının huyunu bizden yanalar ama öyle bir kriz cikariyoki inme İncek kalp krizi gecircek sanirsiniz ciddi bişey olursa biz haksız duruma duscez gariplerim bahçede zaten kendi yerleri var ve bahçe ortak değil ona rağmen çıkıp bakıyor eve aldikmi diye kontrol ediyor sonra milleti arayıp bizi şikayet ediyor bu kadın nasıl uzak durur beddua etmek istemiyorum ama elimden bi kaza çıkacak kedi ya bu kimseye zararı yok can bu bu kadından nefret ediyorum

Eviniz ayriysa karisamaz ama onun evindeysen kusura bakma o evin kuralina uy bi zahmet.
Ben kedi cokk severim ama kil tuy bana gore degil bu yuzden o kedi icin baska birsey dusunurdum sanirim
Ev ayrı onun evinde yaşamıyoruz apartman arkasında müstakil bahçeli bir ev ama arka balkon direk benim eve bakıyor bahçede kediler onları görüyor

Ev ayrı onun evinde yaşamıyoruz apartman arkasında müstakil bahçeli bir ev ama arka balkon direk benim eve bakıyor bahçede kediler onları görüyor
Takarsa taksin o zaman , sende onu sallama Fenalik degil baska bisey gecirsin isterse.. yaw gorunce noluyo hayvani yani, kendisi o kadar temiz mi acaba?

Sahiplendirmek için ilan verseniz? Madem kayınvaliden çok takıyor hiç olmazsa balkonda falan tutsanız, mamasını kumunu balkona koyup onlara küçük, rüzgar almayan bir köşe yapamaz mısınız?
Çok ilan verdim almıyorlar keşke sahiplenseler hayatları kurtulur ama ben bu soğukta yetmeye çalışıyorum acliktan ölürler üsurler diye üzülüyorum hepsi elime doğdu nasıl birden sokağa atıp aç birakayim

Allah sizden razı olsun amin çok vicdansız kv ... siz nekadar güzel huylu ve da merhametlisiniz Allah'ım yâr ve yardımcınız olsun amin

Allah sizden razı olsun amin çok vicdansız kv ... siz nekadar güzel huylu ve da merhametlisiniz Allah'ım yâr ve yardımcınız olsun amin
Teşekkürler lütfen dua edin yada tavsiye verin bunun bir duası varmıdır gözü görmesin bu hayvanları takmasin gözüne perde insin hayvanlara birşey yapacak diye korkuyorum

Bende de yavru kedi vardi... doguma kadar bendeydi dogumda hastanede iki gun kaldim kayinvalide de benle kaldi esimle kayinpeder de bizim evde kaldilar...iki gun sonra hastaneden bir ciktim kedi evde yok... esim bahcedeydi gitti dedi... büyuk ihtimal onlar atti.. soyluyorlardi daima cunku bebek gelecek kediyi gonderin diye

Teşekkürler lütfen dua edin yada tavsiye verin bunun bir duası varmıdır gözü görmesin bu hayvanları takmasin gözüne perde insin hayvanlara birşey yapacak diye korkuyorum
Hayvanları sevdırmeye çalışın ama bu sonradan gelişebilirmi bilmiyorum sanırım kötükte yapabilecek bir kapasitesi varsa şeytanlaşmış bır kv çok dua edelim Rabbim mazlum hayvanlara işkence eden insanları sana havale ediyoruz onların şerrlerinden hayvanları ve bizleri koru amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…