- 20 Ekim 2018
- 142
- 73
- 13
- 38
- Konu Sahibi Darknesslady2109
-
Ev ayrı onun evinde yaşamıyoruz apartman arkasında müstakil bahçeli bir ev ama arka balkon direk benim eve bakıyor bahçede kediler onları görüyorEviniz ayriysa karisamaz ama onun evindeysen kusura bakma o evin kuralina uy bi zahmet.
Ben kedi cokk severim ama kil tuy bana gore degil bu yuzden o kedi icin baska birsey dusunurdum sanirim
Takarsa taksin o zaman , sende onu sallama Fenalik degil baska bisey gecirsin isterse.. yaw gorunce noluyo hayvani yani, kendisi o kadar temiz mi acaba?Ev ayrı onun evinde yaşamıyoruz apartman arkasında müstakil bahçeli bir ev ama arka balkon direk benim eve bakıyor bahçede kediler onları görüyor
Batıyor arkadaşımNe isterler bu kediciklerden, merhametsiz taş kalpli.
Bok götürüyor evi ruhu ve yüreği bu hayvanlarla ilgili böyle düşünmek saf kötülük başka bişey değilTakarsa taksin o zaman , sende onu sallama Fenalik degil baska bisey gecirsin isterse.. yaw gorunce noluyo hayvani yani, kendisi o kadar temiz mi acaba?
Kaynananız inançlı bir kadın mı?Batıyor arkadaşım
Onun istediği olsun istiyor 7 senelik evliyim çocuk yapayım kedi neymiş kafa böyle sonra diğer cocuklarida dolduruyor pislik
Çok ilan verdim almıyorlar keşke sahiplenseler hayatları kurtulur ama ben bu soğukta yetmeye çalışıyorum acliktan ölürler üsurler diye üzülüyorum hepsi elime doğdu nasıl birden sokağa atıp aç birakayimSahiplendirmek için ilan verseniz? Madem kayınvaliden çok takıyor hiç olmazsa balkonda falan tutsanız, mamasını kumunu balkona koyup onlara küçük, rüzgar almayan bir köşe yapamaz mısınız?
Allah sizden razı olsun amin çok vicdansız kv ... siz nekadar güzel huylu ve da merhametlisiniz Allah'ım yâr ve yardımcınız olsun aminSelam kızlar kaynanayla altlı ustluyuz lanet olsun ki bahçede 4 evde 1 kedim var kadın takmış durumda gidecek beslemeyin vs vs arada çok soğukta eve aliyorum kıyamıyorum oda görüyor pislik mis gibi muamele ediyor gariplerime sanki biz çöplükte yaşıyoruz onlarda üstümüze başımıza isiyor
2 gündür sürekli aglyor sinir krizleri geçirdi resmen gitsinler atın dışarı bilmemne diye kıyamıyorum bende esim annesini sallamiyor ama ben çok takıyorum ayrı eve çıkacak halimiz yok ikimizde issiz kaldık kadın kovalar diye korkuyorum ama bir taraftan da bu yavrucuklari atamam kıyamam dertleşmek istedim
Teşekkürler lütfen dua edin yada tavsiye verin bunun bir duası varmıdır gözü görmesin bu hayvanları takmasin gözüne perde insin hayvanlara birşey yapacak diye korkuyorumAllah sizden razı olsun amin çok vicdansız kv ... siz nekadar güzel huylu ve da merhametlisiniz Allah'ım yâr ve yardımcınız olsun amin
Hayvanları sevdırmeye çalışın ama bu sonradan gelişebilirmi bilmiyorum sanırım kötükte yapabilecek bir kapasitesi varsa şeytanlaşmış bır kv çok dua edelim Rabbim mazlum hayvanlara işkence eden insanları sana havale ediyoruz onların şerrlerinden hayvanları ve bizleri koru aminTeşekkürler lütfen dua edin yada tavsiye verin bunun bir duası varmıdır gözü görmesin bu hayvanları takmasin gözüne perde insin hayvanlara birşey yapacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?