kaynana..

canm bunlar küçük gibi görünebilir ama eşim bana sen ara evdelermı sor diyorsa annesine de aynı tepkiyi vermeli
bende ölmuyrm o arasın dıe ama olması gereken bu
Siz de aramayın o zaman eşiniz arasın evdemisiniz diye. Ben kendinizi boş yere üzmeyin diye söylüyorum. Bana göre anormal olan eşinizin size ailesini aratması.

aramasında problem yok çat kapı gelmesi problem sonuçta artık o evde sadece oğlu yaşamıyor eşi de konu sahibesine bilgi vermiyor olay bu zaten
Çat kapı gelmiyormus ki oğlunu arayip size geleceğim diyormuş. Burada sorun varsa eşime bir sorayim anne bir planimiz var mi demeyen estedir.

Hakkaten kusura bakmayın takılacak bir şey bulamadınız mı? Seni aramadıysa eşini aramış. Eşin eş anladın mı?

Canım bak dünya üzerinde ayrılık nedenler sıralaması belli sadece bizim ülkeye gelince ayrılmalarda tepeye köken aile giriyor. Basit sebeplerle başlayan meseleler mahkemenin soğuk duvarlarında son buluyor. Yapmayın lütfen her şeye bir açık arama, ben haklıyım gözüyle bakmayın. Eşini arasa ne kaybedersin. Lütfen böyle şeylerle evliliğinizi yıpratmayın.

Kayınvalide gelince açmayın kapıyı haberim yoktu dersiniz ,size haber vermeyi öğrenir,
Ya da bigün iyi şurada işim vardı bende çıkıyordum diyip kapıdan çevirin ,
Bence en iyisi direkt kayınvalideye söyleyin gelmek isteyince beni arayın belki işim olur belki misafirim ,eşim işte bilemez diyin , emrivaki yapmayın bana diye söyleyin,
Eşinizde anme beni değil karımı ara müsaitse gidersin desin ...
Sorun hep erkekte böyle durumlarda

burada anlam veremediğim konuların başında geliyor.
bence bi insanın kendi çocuğunu araması kadar doğal bişey yok. sizin anneniz eşinizi mi arıyor, sizi mi?

geçen kayınvalidemler tatilden geldiler. yemeğe çağırdılar bizi. beni değil eşimi aradılar. o zaman ben de gitmemeli miydim?

Kaynanan gelince hoşgeldin anne de,evde yemeğin bulunsun ama şöyle bir blöf yap:eşin soracaktır hanım yemek yaptınmı diye hayatım ben evin hanımı mıyımki yemek yapayım.Evin hanımı olsam annem beni arar nasılsın kızım akşama size geleceğim der ben de ona göre özene bezene hazırlanırdım ama ben evin hanımı değilimki de...Önce bi dumur olsunlar bakalım.Eşin de bir dahakinr Hanıma sor akşama bir planı varmı bilmiyorum desin bi dahakine

mrb kızlar ..
benim sorunum şöyle ki;
50 yaşında kaynanam var bende 30 yaşındayım herşeyden de anlarr...daha önce ön koltuk olarak konum vardı şimdide bize geleceğinde bana söylemeyip oğlunu araması... bu beni sinir ediyor ben oraya gideceğimde ya arıyorum ya msj çekıyorum ama onlar bıze geleceğinde eşime söylüyor .. bi arada başka biri geleceğinde de eşime söyluyordu sankı bn o evde korkuluğumm =!
eşime söyluyorm neden sana syluyr annen evın hanımı sen mısın dyrm o an konuşurken aklna gelmıştr söylemıştr diyo ya da kndıne sor dıyo.
bende bundan sonra sen ararsın gıdıleceğinde dedm madem benı ıplemıyor dedim
sizce abartıyor muyum kii ??
Benim kaynanamda oglunu ariyordu beni hiç arayıp gelcem demiyordu bende 2 kez evde olmadım o geldiğinde 2. De aradı neden ben geldim diye evi terk ettin dedi bende demekki beni arayabiliyormusun benim evime gelirken beni aramayıp oğlunu arıyorsun oğlun evde benim bi onemim yok ki dedim ogunden sonra beni aramadan eve gelmiyor

Back
X