- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kv çok alıngandi, o kadar hassas davrandim ki anlatamam, benle ilgili birsey bulamayınca bu seferde akrabalarima kafayı taktı, en sonunda patlayiverdim artık hiç birseye küsmüyor, iletişim sıfır kafam rahat yaniÖylede olmuyor ama inanın ben kendimi tuhaf hissediyorum arayıp sormayınca,gerçi öylede kötü gelin böylede kötü gelin sanırım haklısınız![]()
Sen üstüne düşeni yapmışsın gerisini salla hiç dert etme ben nişanlılığım boyunca ağladım birşey geçmedi elime boşver...Kızlar merhaba,hepinizin bayramı kutlu olsun iyi bayramlar
Bugün çalışıyorum hemşireyim ve nöbetteyim benim için bayram biraz buruk geçiyor.Sabah biraz yoğundum mesajda kaynanamla biraz konuştum ettim bayramını kutladım müsait olduğum zaman diliminde arayıp sohbet edicektim nöbette olduğumuda belirttim fakat mesajda bana soğuk davrandı sanırım bayramını arayıp kutlamadığım için, kayınbabamın telefonu yok kullanmayı sevmez zaten bu zamana kadar en ufak bir sohbeti bile olmamıştır benimle minik selamlaşmalar dışında,utangaç birisi hep ben yaklaşmaya çalıştım elini öpmek için bile yaklaştırmıyor saol diyor (Tüm bu olaylar olurken ben onun elini öpmemişim kayınbabam kaynanama kaynanam nişanlıma söylüyor benim yüzüme değil ).Herneyse az önce iki kere aradım telefonumu açmadı ve baktım whatsappta çevrimiçi görüyor ve cevap vermiyor sizce benim bir hatam var mı sabah sabah canımı sıktım![]()