• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana.

Öylede olmuyor ama inanın ben kendimi tuhaf hissediyorum arayıp sormayınca,gerçi öylede kötü gelin böylede kötü gelin sanırım haklısınız :halay:
Benim kv çok alıngandi, o kadar hassas davrandim ki anlatamam, benle ilgili birsey bulamayınca bu seferde akrabalarima kafayı taktı, en sonunda patlayiverdim artık hiç birseye küsmüyor, iletişim sıfır kafam rahat yani😄

öyle bir üste çıkarım ki , feleği şaşar. corona var hemşiresin bi de kv gönlünü edeceksin üstelik nişanlısın. saftirik olmayın gençler bunlar fragman kırmızı çizgiyi çekin.

Kızlar merhaba,hepinizin bayramı kutlu olsun iyi bayramlar :KK54:
Bugün çalışıyorum hemşireyim ve nöbetteyim benim için bayram biraz buruk geçiyor.Sabah biraz yoğundum mesajda kaynanamla biraz konuştum ettim bayramını kutladım müsait olduğum zaman diliminde arayıp sohbet edicektim nöbette olduğumuda belirttim fakat mesajda bana soğuk davrandı sanırım bayramını arayıp kutlamadığım için, kayınbabamın telefonu yok kullanmayı sevmez zaten bu zamana kadar en ufak bir sohbeti bile olmamıştır benimle minik selamlaşmalar dışında,utangaç birisi hep ben yaklaşmaya çalıştım elini öpmek için bile yaklaştırmıyor saol diyor (Tüm bu olaylar olurken ben onun elini öpmemişim kayınbabam kaynanama kaynanam nişanlıma söylüyor benim yüzüme değil ).Herneyse az önce iki kere aradım telefonumu açmadı ve baktım whatsappta çevrimiçi görüyor ve cevap vermiyor sizce benim bir hatam var mı sabah sabah canımı sıktım :KK43:
Sen üstüne düşeni yapmışsın gerisini salla hiç dert etme ben nişanlılığım boyunca ağladım birşey geçmedi elime boşver...

2 kere aradın acmadı daha aramam karsıdan atak gelene kadar. Böyle alıngan tripli insanlardan da öğh geliyor ya

Aman cokda tinn neyin havasi bu neyin tribi,
Arayani ara ,aradim acmadi bir dahada musait olmadin bitti gitti ,agirdan sat kendini

Nisanliyken eşim aramazdi bende aramadim,siz gerekeni yapmışsınız nisanliniza söyleyin geçin kafanıza takmayın

Üstlerine düşüp illa ki gönüllerini yapmaya çalışmayın. Ne yapsanız memnun olmayacak insanlar belli ki. Özellikle ilgi gösterirseniz ilerde daha çok üstünüze gelirler nasıl olsa çırpınıyor diye.

Hadi kayınvalideler aşağı yukarı aynı da kayınpederin triplisi hiç çekilmiyor. Hem el vermiyor hem niye öpmedi diyor. Üstüne sanki siz üzülmeyin diye size söylemeyip kulaktan kulağa oynuyor. Yüzüne vursanız üste çıkar sanki bozulmamış gibi. Bilek güreşi mi yapacaktınız elini öpmek için ne saçma.

Bu konu şaka herhalde .
Böyle bi dönemde üstelik bayram günü çalışan nöbet tutan hemşire geline trip atmak nedir ?
Kaynanaligin kaçıncı leveli bu ?
Asla ama asla sallamam ben olsam onlar benim gönlümü eylesin moral versinler host derim açıkçası.

İlerde kayınvalidenizin içinden semra kaynana çıkabilir. Kim hemşire gelinine bu sebebden trip atar ki başka... Belki de kötü biri degildir herkesi kendi kayınvalidrm gibi düşünmek istemiyorum :cool:

Malum bayramda herkes evde ve telefonlar oldukça meşgul ya görmemiştir ya da alınmıştır. Siz görevinizi yerinize getirmissiniz. Onun dısında takmayın.

Uzun sürecek olan ilişkiler için anlık durumları değil, bu durumların ne kadar sürdüğü önemli benim için, iletişiminiz genel olarak nasıl, kaynananız hep böyle tavır yapıyor mu? Bunları değerlendirin. Bende halamı 2 kez aradım, amcamı yengemi aradım açmadılar, trip olarak mı değerlendirmeliyim. Her hareketi birşeye yormak yorar sizi. Bugün herkes watsaptan görüntülü görüşüyor, görüşme yaplırken biri ararsa çalıyor ve cevap verilmiyor gibi görülüyor. Belki öyle olmuştur.

Tripler kraliçesi benim kayınvalide zannediyordum, bir tane daha varmış :işsiz:

Nişanlı gelin.. Pandemideyiz, hemşire bu gelin.
Üstelik nöbette bir gelin.
Hatta müsait olunca ararım demiş
Ve aramış 2 kere! ....

Ben olsam bir daha aramam.

Back
X