Kaynana

Bende annemi muhakkak gunde iki kere ararim, abimlede annem sik sik görusurdu. Iki haftaya bir görusmek cok az bence. Neguzel kaynananiz iyise dozunda görusmek guzel.

Sizin kendi ailenizde probemler oldugunu anlatiyordunuz burda, bence kendi aileniz ile görusmeniz ile karsilastirmak dogru olmaz.
Benim babamla sıkıntım varda. Onla zaten gorusmuyorum. Ama kızkardesım ve anneme duskunum.kız kardesımle hergun konusuruz.Ama o ıstıyorkı her ızın gununde gıdelım saatlerce kalalım. Haftada bır yada 2haftada bır normal bence

Oğlumuz veya kızımız evlendi diye pat diye kesilmiyor ilişkiler. Insan annesini babasini ozler, anne baba cocugunu ozler. Zamanla oturacak bazi seyler. Biraz sabırlı ol. Kayınvalide ile ilişkine burada okuduklarına göre karar verme.

Kadın bana çok da anormal gelmedi. Sanki seninle iletişim kurmaya çalışıyor. Seni de anlıyorum. Eşinin ailesine karşı yabancılık çekiyorsun. Sen de mesafeni koruyarak yaklaşabilirsin. Art niyetini gördüğün anda kesersin iletişimini.

Kaynanam genel olarak iyi. Sadece sürekli görüşmek istiyor.Eşimi günde en az 1 2 kez mutlaka arar. Haftasonu işe gitmedim. Her şeyden haberi var.Beni gene 2 güne bir arar ama eşime aşı düşkün. Ogullarına paşam diye ölür resmen.Her hafta gideriz oturmaya.Bugün eşim izinli.İş görüşmesine gidecek. Kaynanam beni de onlara götürmemi ve birlikte oturmamızı söyledi. Ben kpss çalışıyorum. Eşimde ders çalışıyor dedi.Evde sıkıldım oturmaktan. Görüşme sonrası az dolaşalım dedim eşime. O da o zaman hazırlan alayım seni bize geçelim otururuz diyor. Ben evde oturmaktan sıkıldım, ordada oturcaz dedim. O gitti gitmedim ben.Eşimde aşırı düşkün. Burda ki konuları okuyorum ve etkileniyorum. Ve kaynanam sürekli şunu yaptım gelin bunu yaptım gelin deyince daralıyorum. 2haftada bir gitmek istiyorum ama eşim ailesini özlüyor.Eşimi hergün araması fazla mı bana mı öyle geliyor. Sürekli iç içe olalım, hep gidelim istiyor. Ama kendi aileme bile o kadar sıklıkta gitmiyorum.

Şu oğullarını paşam diye seven insanlardan yıldım yeminle o nedir yahu🙈
Eşin seni gitmeye zorlamıyorsa boşver, eşin büyümeden geçmez bu düşkünlükler

Kaynanam genel olarak iyi. Sadece sürekli görüşmek istiyor.Eşimi günde en az 1 2 kez mutlaka arar. Haftasonu işe gitmedim. Her şeyden haberi var.Beni gene 2 güne bir arar ama eşime aşı düşkün. Ogullarına paşam diye ölür resmen.Her hafta gideriz oturmaya.Bugün eşim izinli.İş görüşmesine gidecek. Kaynanam beni de onlara götürmemi ve birlikte oturmamızı söyledi. Ben kpss çalışıyorum. Eşimde ders çalışıyor dedi.Evde sıkıldım oturmaktan. Görüşme sonrası az dolaşalım dedim eşime. O da o zaman hazırlan alayım seni bize geçelim otururuz diyor. Ben evde oturmaktan sıkıldım, ordada oturcaz dedim. O gitti gitmedim ben.Eşimde aşırı düşkün. Burda ki konuları okuyorum ve etkileniyorum. Ve kaynanam sürekli şunu yaptım gelin bunu yaptım gelin deyince daralıyorum. 2haftada bir gitmek istiyorum ama eşim ailesini özlüyor.Eşimi hergün araması fazla mı bana mı öyle geliyor. Sürekli iç içe olalım, hep gidelim istiyor. Ama kendi aileme bile o kadar sıklıkta gitmiyorum.
Kusura bakmayın ama anlamıyorum ben bu konuları . Kaynanan çok şükür sizlere düşkün ne olur ki kızmamış size bir şey dememiş. Gidip onlarla oturmak neden bu kadar zor gelir insanlara bilmiyorum . Çok şükür benim kaynanamda Melek gibidir . Ama bazı kaynanalar çok kötüyken sizin ilgiden sıkılmanızı anlayamıyorum 🤦🏼‍♀️

Gitmesem gene cagırıyor.Bana söylemiyor dırek eşime söylüyor.Gelin diye. Ben hayır derım bahane falan yaparım diye. Tabı eşim bana deyınce hayır dıyemiycem

Biz 2 yılı devirdik bizimkiler de hala her fırsatta gelin, kalın derler.
Anne işimiz var, temizlik yapacağım, kitap okuyacağım diye diye yontuluyor insanlar.
İlk başlar da normal ama sende tavrını azıcık koyarsan anlar.
Eşin gitmek istiyorsa bırak gitsin.

Biz 2 yılı devirdik bizimkiler de hala her fırsatta gelin, kalın derler.
Anne işimiz var, temizlik yapacağım, kitap okuyacağım diye diye yontuluyor insanlar.
İlk başlar da normal ama sende tavrını azıcık koyarsan anlar.
Eşin gitmek istiyorsa bırak gitsin.
1 aydır hep böyle. Hele ilk haftalar haftada 3 4 kez cagırırdı.Allahtan ev uzak. İnşallah baska sehre gıderız. Ama esim gidersek 1ay gelır kalırlar dıyor. Iste ızın gunumde esim sende gel dıyor. Israr ediyor. Gecen izninde yorgundu, annesı cagırdı yorgunum dedi. Bugun gıttı esim. Aksam 8 9 gıbı anca gelir eve. İşte bana söylese ben hayır dıyorum da o dırek eşime söyluyor. Sürekli gıdınce de insan sıkılıyor

Kusura bakmayın ama anlamıyorum ben bu konuları . Kaynanan çok şükür sizlere düşkün ne olur ki kızmamış size bir şey dememiş. Gidip onlarla oturmak neden bu kadar zor gelir insanlara bilmiyorum . Çok şükür benim kaynanamda Melek gibidir . Ama bazı kaynanalar çok kötüyken sizin ilgiden sıkılmanızı anlayamıyorum 🤦🏼‍♀️
Hayır ıyı kadın. Ben 1 yada 2haftada bır gıderım. Ama o hep ıstıyor. Hep olunca sıkılıyorum. Zaten kendı evımde oturuyorum. Orda da oturcam

Gıdınce bırakmaz ki. Yemege kalın caya kalın. 1gun gıder kafadan

Şu oğullarını paşam diye seven insanlardan yıldım yeminle o nedir yahu🙈
Eşin seni gitmeye zorlamıyorsa boşver, eşin büyümeden geçmez bu düşkünlükler
Ne zaman buyucek 34 35 yasına geldı. Bu yuzden evlılıgımız bıtsın ıstemıyorum. Eşime de söyluyorum paşam lafından nefret edıyorum. Paşam paşam dıye sankı ufak bebek gıbı etrafında dönüyor. İzin gününde illa benle gıtcek eşim. Zaman gecsın kpssye ıyıce yogunlasayım, dersı bahane eder hep gıtmem

Bir anne oğlunu her gün aramasında nasıl bir sakınca olabilir ? Evlenince evlatlıktan mı siliniyorlar anlamıyorum. Anne olunca anlarsın bu kadar net çizgilerin olmasın. Ayrıca burda okuduğun kayınvalidelere göre de kendikini mimleme. Belki seninki daha iyidir belki haksızlık yapıyorsun. Haftada 1 gitmek normal. Onun dışında kırmadan KPSS çalıştığını söyleyebilirsin. Belki kadın da sen yalnız kalma diye yakın bag kurun diye yırtınıyordur. Bir kötülük görmeden hemen kadını kaynana yapma. Konu başlığın da hiç hoş değil. Her kadın çağırdığında buraya açtığın konularla sıkıntın var sanıyorsun. Aç bi oku buradakileri insanlar neler yaşıyor. Sen şımarıklık yapıyorsun ve toysun aşırı. Hemen etkilenıyorsun gaza gelıyorsun. Yapma. Eşinde soğur senden. Tatlı dille görüşmek ıstemediginde bahane bul güzellikle reddet. Bu yani bunu anlayamadın bi türlü

Oğlumuz veya kızımız evlendi diye pat diye kesilmiyor ilişkiler. Insan annesini babasini ozler, anne baba cocugunu ozler. Zamanla oturacak bazi seyler. Biraz sabırlı ol. Kayınvalide ile ilişkine burada okuduklarına göre karar verme.

Kadın bana çok da anormal gelmedi. Sanki seninle iletişim kurmaya çalışıyor. Seni de anlıyorum. Eşinin ailesine karşı yabancılık çekiyorsun. Sen de mesafeni koruyarak yaklaşabilirsin. Art niyetini gördüğün anda kesersin iletişimini.
Ben haftada 1yada 2kez gıdıyorum. Ama Sureklı gıtmek ıstemıyorum. Onlar Sureklı mıç mıç ıstıyorlar. Mesela bugun eşim benı goturse ögleden taa aksama kadar orda olacaktım

Bir anne oğlunu her gün aramasında nasıl bir sakınca olabilir ? Evlenince evlatlıktan mı siliniyorlar anlamıyorum. Anne olunca anlarsın bu kadar net çizgilerin olmasın. Ayrıca burda okuduğun kayınvalidelere göre de kendikini mimleme. Belki seninki daha iyidir belki haksızlık yapıyorsun. Haftada 1 gitmek normal. Onun dışında kırmadan KPSS çalıştığını söyleyebilirsin. Belki kadın da sen yalnız kalma diye yakın bag kurun diye yırtınıyordur. Bir kötülük görmeden hemen kadını kaynana yapma. Konu başlığın da hiç hoş değil. Her kadın çağırdığında buraya açtığın konularla sıkıntın var sanıyorsun. Aç bi oku buradakileri insanlar neler yaşıyor. Sen şımarıklık yapıyorsun ve toysun aşırı. Hemen etkilenıyorsun gaza gelıyorsun. Yapma. Eşinde soğur senden. Tatlı dille görüşmek ıstemediginde bahane bul güzellikle reddet. Bu yani bunu anlayamadın bi türlü
Haklısınız da burdada neler okudum neler. Daha 1ay yeni oldu ve hep cagırıyor

Haklısınız da burdada neler okudum neler. Daha 1ay yeni oldu ve hep cagırıyor
Bak hala ne dıyor. Burada okuduklarını senin kaynanan mı yaptı ? Kadına niye önyargılı oluyorsun ? 5 parmağın 5 i bile farklı. Bütün kaynanalar tüü kaka değil. Ben sana yakın ol demıyorum ayrıca. Kadına haksızlık yapma mimleme boşuna dıyorum. Kadını rahat bırak bi. Seni aradığında girmek istiyorsan git istemıyorsan KPSS calısıyorum de. Ama oğlunu da her gün arıyor diyemezsin. Oğlu o özlüyor olabilir . Sen nasıl her gün kız kardesinle gorusuyormussun o da görüşür

Bak hala ne dıyor. Burada okuduklarını senin kaynanan mı yaptı ? Kadına niye önyargılı oluyorsun ? 5 parmağın 5 i bile farklı. Bütün kaynanalar tüü kaka değil. Ben sana yakın ol demıyorum ayrıca. Kadına haksızlık yapma mimleme boşuna dıyorum. Kadını rahat bırak bi. Seni aradığında girmek istiyorsan git istemıyorsan KPSS calısıyorum de. Ama oğlunu da her gün arıyor diyemezsin. Oğlu o özlüyor olabilir . Sen nasıl her gün kız kardesinle gorusuyormussun o da görüşür
Evet ama mesela herseyden haberı oluyor.Mesela gecen ıse gıtmedım 2gun.haberı varmıs. Eşim bugun gorusmeye gidecekti arıyor. Sanki evın yönetimini ele almak ıstıyor gıbı geldi

Tamamda benım kaynanaya bıraksaydın suan hergun aynı evde yıyor ıcıyorduk. Ben evı uzak tutunca sakala karısık, ben gelemıyeyım dıye uzak tuttunuz dedi. Yanı o hep sıkı fıkı olmak ıstıyor. Bende bundan sıkılıyorum

Eşinizin her gün aramasi normal. Haftada bir gitmenizde normal ancak her izin gününuzde oraya gidiyorsaniz sacma, siz hic başbaşa gezemicek misiniz. Ama daha evleneli 1 ay olmuş bence biraz rahat olun

Niye evlenmiş? Niye evlendirmişler? Hem oğulları evlenemeyince ağlarlar hem de evlenince hayatına ederler

Back
X