Bize miras kaldi da ona bakmaya gidiyoruz dehayirdr ne varda diyor
Aile apartmanında kadının bana bi zararı olmadıysa başka sorunlar yoksa her şey yolundaysa .Mrb arkadaşlar kaynanamla aynı aparymanda oturuyorm ,çalışıyorum bugün tatil yarın da izin aldım ailem 1.5 saat uzakta oturuyor aileme gidecektik eşim söyledi köye gudecehz diye hayirdr ne varda diyor ,ben de anne babami görmeye gidiyoz öylesine dedim ,ama sinir oldum eşime ne var ne olacak ailem var dedim ,tek yönden iyi düşünebilirm calistigum için yarın işe gidecek sandı galiba günübirlik gidiyoz sandı davet veya başka bişey var mı gibisinden belki ,sordu zaten yarın ise gitmeyecn mi diye ,bu ikinci oldu belki normal soykuyo ama agirima gidiyir sinir oluyirum siz olsanız nasıl dusunursunz nevyaoarsnz
Bu ikinci oluyor bı kez de hasta sağ mi gar demiştiAile apartmanında kadının bana bi zararı olmadıysa başka sorunlar yoksa her şey yolundaysa .
sadece bisey mi oldu ?
sorusuna kalkıp konu açmazdım .
Siz o zaman da konu acmıymıydınız ?Bu ikinci oluyor bı kez de hasta sağ mi gar demişti
Ana sen diyince baktım pencere açıldı die bile sorun edilen apartmanOho siz eşinizle ve kv ile ilgili bir dünya sıkıntı yazdınız zaten. Onca sıkıntının içinde bir bunu sormasına mı takıldıniz. Sanki hersey çok normalmis gibi.
Listeye +1 kaynana başlığı daha eklensinKonu sahibi siz biraz kafayı kaynanaya takmış da pencereyi bahane ediyor olabilir misiniz?
Geçmiş konularınız hep kaynana üzerine, başlıklar sondan geriye doğru şöyle:
surat yapan kaynana
adaletsiz kaynana
Kaynana sorunsalı
Kaynana görümce sorunu
hak yiyen kaynana
sadece oğlunu düşünen kaynana
Cimri kaynana
Kaynana sorunu
"Kaynana sorunu" başlığıyla 3 kez, "kaynana sorunsalı" başlığı ile 2 kez farklı konu açmışsınız ben bunları birer kez saydım bir de
Doğrudan diyin benim de bir anam babam var ağaç kovuğundan çıkmadım diye. Ne ayıp şeyler. Kendi size geleceği zaman ne varda niye geliyorusn diye sorun bakalımBu ikinci oluyor bı kez de hasta sağ mi gar demişti
Aynen canım sinir oluyorum hayrdr ne var ,bı kez de hasta sağ mi var bı kez daha derse bişey diyecem,tek iyi yönden şöyle dusunebilirim hafta içi pek gitmiyordum o yuzdn sirmus olabilir ,aynen hep kendine gitsek iyi onun içinDoğrudan diyin benim de bir anam babam var ağaç kovuğundan çıkmadım diye. Ne ayıp şeyler. Kendi size geleceği zaman ne varda niye geliyorusn diye sorun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?