Kaynana

Ceylan87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2023
510
-9
28
38
Mrb arkadaşlar kaynanamla aynı aparymanda oturuyorm ,çalışıyorum bugün tatil yarın da izin aldım ailem 1.5 saat uzakta oturuyor aileme gidecektik eşim söyledi köye gudecehz diye hayirdr ne varda diyor ,ben de anne babami görmeye gidiyoz öylesine dedim ,ama sinir oldum eşime ne var ne olacak ailem var dedim ,tek yönden iyi düşünebilirm calistigum için yarın işe gidecek sandı galiba günübirlik gidiyoz sandı davet veya başka bişey var mı gibisinden belki ,sordu zaten yarın ise gitmeyecn mi diye ,bu ikinci oldu belki normal soykuyo ama agirima gidiyir sinir oluyirum siz olsanız nasıl dusunursunz nevyaoarsnz

Aile apartmanında kadının bana bi zararı olmadıysa başka sorunlar yoksa her şey yolundaysa .

sadece bisey mi oldu ?
sorusuna kalkıp konu açmazdım .

Yani normal değil mi, biz gidiyoruz deyince, iznini falan nerden bilecek hayırdır bı sıkınti.mi var, gezmeye mi hasta mı var diye bı sorulur merak edilir yani, ne yapsın insanlar birbirine hayatın akışı içinde normal sorular da mı sormasin.
Bazı şeyleri abartmasak mi artık.

Bu ikinci oluyor bı kez de hasta sağ mi gar demişti
Siz o zaman da konu acmıymıydınız ?
Sanki hatırlar gibi oldum şimdi gidip eski mesajlarınıza bakmak istemıyorum belki başkası da açmış olabilir .

ama dediğim gibi apartman da size evinize karışmıyorsa başka bi sorun yoksa anneler soruyor ister istemez meraklanıyorlar .

Böyle kendınıze dert edinmek yerine aileme gitmem için bi neden olmasına gerek yok bunu tekrarlama lütfen diyip geç git .

Oho siz eşinizle ve kv ile ilgili bir dünya sıkıntı yazdınız zaten. Onca sıkıntının içinde bir bunu sormasına mı takıldıniz. Sanki hersey çok normalmis gibi.

Aynı apartmanda oturuyorsanız agiriniza gidecek bir şey yok. Annedir sorar nereye hayırdır diye. Yarın işe gitmeyecm dersiniz olur biter. Rahatsız oluyorsanız canım öyle istedi der geçersiniz.

Aileler yakın oturmak zor. Ya başka yere taşının yada her lafa alınmayin.

Listeye +1 kaynana başlığı daha eklensin

Doğrudan diyin benim de bir anam babam var ağaç kovuğundan çıkmadım diye. Ne ayıp şeyler. Kendi size geleceği zaman ne varda niye geliyorusn diye sorun bakalım
Aynen canım sinir oluyorum hayrdr ne var ,bı kez de hasta sağ mi var bı kez daha derse bişey diyecem,tek iyi yönden şöyle dusunebilirim hafta içi pek gitmiyordum o yuzdn sirmus olabilir ,aynen hep kendine gitsek iyi onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…