Kaynana

papatya3922

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2025
1
-17
1
28
Merhabalar, 3 senelik evliyim. Evliliğimdeki tek sıkıntı kaynanam. Kaynanam ile kayınpederim eşim askerdeyken boşandılar. Eşim askerdeyken boşandıkları için ikisini o dakika da silmiştim zaten. Kaynanamın evi var sözde o ev satılıp bize ev alınacaktı ama boşandıkları için yalan oldu. Kaynanam yüzünden kirada oturuyoruz bu ayrı sinirimi bozuyor. Boşanmalarında kaynanam suçlu her ne kadar kabul etmesede. Kaynım var o kayınpederimle kalıyor, bence çocuk anneyle kalmalı ama kaynanam onun istediği yemeği yapmak ile uğraşamam yapamam diyerek baştan savıyor. Bize hiç desteği yok sürekli param yok, şekeri vae gözünden tedavi görüyor. 3 senelik evliliğimizde belki bizi 3 kere yemeğe çağırmıştır onda da gözüm görmüyor yemek yapayım falan diyip acındırıyor ama daha düne kadar işte çalışıyordu şuanda evden iş yapıyor. Ben yine laflarımı yeri gelince söylüyorum. Ama içim rahatlamıyor bir türlü çok sinir oluyorum. Hastaneye gidecek eşimi arıyor izin alır mısın beni götürür müsün? Ee senin diğer oğlunda var. Eşimi akşam 22:30 23:00 sularında arar napıyorsun diye evliyiz biz di mi? En sonunda acil bir şey olmadığı sürece arama dedim. Ayıp ya. Misafir ile bize geldiğinde çay bardağıma yamuk der, yaptığım salata nohutlu idi ay leblebi mi bu der misafir varken kusur vaesa bile üstünü örtmesi gerekirken daha şey yapıyor. En sonunda benim memleketime gittiğinde anneme haber verdim annem arayıp davet etti telefonu kapatmayı unutmuş kaynanam karşısındakine bu papatya3922 de hemen anasına yetiştirmiş burda olduğumu demiş annemde duymuş bunu. Bu ayıp değil mi? Ben anneme söylemesem bile sosyal medyada paylaşım yapıyor annem oradan da görecekti. Kızlae yardım edin bu kadın benim cidden çok sinirlerimi bozuyor. Nasıl davranayım bilemiyorum sinir küpü oldum çıktım ya. Eşime anlatıyorum eşim yanımda beni anlıyor ama kaç yaşına gelmiş napayım bu saatten sonra diyor iyice sinir ediyor beni

Yahu bu anneler veya babalar size ev almak zorunda mi ya? kalk kiz sosyal medyada dolasacagina git calis kocanla beraber destek olup para kazanmaya calisin yatirimlari yapin ilerisi icin hedefleri belirlersiniz. Yok kaynanam yüzünden falan filan hayirdir ya sizi beslemek zorunda mi koskoca kari kocasiniz ayip yahu
Gerisi problemleri ben bir yorum yapmam. Cok rahatsiz ediyorsa araya mesafe koyarsiniz

Kesinlikle katılıyorum kayınbabayı kaynanayı sömürmeyi bırakın artık bencil ruhlu gelinler

Kaynana evini neden satsın bakacak mısın bir şey olsa acaba o bir güvence çok istiyorsan çalış al. Benim babam da evini satıp bölecek oldu abim ev alacaktı diye izin vermedim bunun yaşlılığı var onun kira geliri var sıfırdan iyi bir şey gelse başına ne olacak dedim şuan gençsin destek için kirasını vs ver satılan mal gelmez dedim. Kimse kimseye ev almak zorunda değil. Boşanmış kadın yahu artık arkamdan görümce yüzünden şöyle böyle deniliyordur

Öncelikle insanlar boşanırken eşinizin askerliğinin bitmesini beklemek zorunda değil. Sizene?

Kendi evlerini satıp, size ev almak zorunda değil. Kirada oturuyorsan kaynanan yüzünden değil, kendi parasızlığınız yüzündendir.
Çalış al madem kendine ev.

Yemeğe çağırıp durmak zorunda değil. Gözüm yok diyorsun ama söylüyorsun işte. Sürekli çağırsaydı bu sefer ona takardın kafayı "bi rahat vermiyor" diye.

Hak verdiğim tek konu, akşamın köründe arayıp durması. Eşiniz açmayacak o saatlerde telefonu. Daha sonra ise annesine "Anne aramışsın, geç bir saatti. Bakmıyorum o saatlerde telefona, acil bir şey olmadıkça arama istersen" diyecek. Diğer konular ufak tefek konular. Yok bardağıma yamuk değiş, tepsime çizik demiş amannn ne takıyorsun allasen. Bir ton insan dolu böyle çevremizde.

Eşin ne yapabilir bu dediklerine gerçekten? Tek yapabileceği şey yerli yersiz aramalarının önüne geçmek. Birde hastane için vs çok sık benimle gel diye ararsa 2 eşin götürüyorsa 3. ye "Anne kardeşim götürsün benim işim var" diyecek. Bu yani.

Kimse size ev almak zorunda değil kendınıze bahane ettmiisiniz bunu . Sen kimin kirli donunu yıkayıp kimin önüne yemek koyuyorsun beklentilerin ondan olsun . Çok şey yaptıysan git kaynananın evınde otur evi satsa kadın Napacak boşanmış bide sonra evinize alıp bi oda verecekmısınız ?

Diğer sorunlarına gelince
Gitme evine gelmesin evine nokta mesafe koymak varken tabi uğraşmak işine geliyor kocanda belli ki he he liyor .

Cidden böyle sorun yokken sorun yaratan gelinler acaba sizler yaşlanınca evlatlarımız oğullarınız olup hanımın ağzına bakıp sizin telefonlarınızı açmayınca ne hissedeceksiniz ayrıca arıyorsa oğlunu arıyor yalnız bi kadın hastalanınca oğlunu aramayıp Napacak.
diğer oğlunu babasına attı diyorsun sonra da onu aramıyor kocamı arıyor diyorsun sence de diğer oğlunu aramaması normal değil mi ? O oğlanda babasının yanında annesine yönelmiyorsa napsın bu kadın ölsün mü

Kaynanizi seversiniz sevmezsiniz , görüsürsunuz gorusmezsiniz okey de size niye ev alsinlar ? Kaynanan isterse bosanir isterse bosanmaz siz silseniz ne silmeseniz ne .Oturup kadin evini satip size ev almadigi icin kurulmussunuz iyi misiniz siz ? Kadin satip disarda mi kalsin . Umarim o evi size miras olarak falan da birakmaz ya diger cocuguna ya da kimsesizler yurduna falan bagislar. Ne komik ne acizlik bu onun yüzünden kirada oturuyoruz ne demek . Almak zorunda mi size ev siz kimsiniz ? Bakmakla yukumlu oldugu biri misiniz ? Siz kendinize ev alin sonra o evi oglunuz oldugunda gelininize ev almak icin satar disarda yasarsiniz iciniz rahatlamis olur böylece .

Kv. ve kp. arasında olnalardan sana ne, boşanır bosanmaz ev onların istediklerini yaparlar seni ilgilendirmez, birşey almak yapmak zorunda değil kimse size, karı-koca çalışıp yapın milletin sırtına binmeye çalışmayın, onun dışında kişiliği tavrıyla ilgili sıkıntın olan biriyle mesafeni korursun olur biter.

Sonuna kadar okuyamadım kimse size ev almak zorunda değil.. az yiyin çalışın kendinize ev alın.. kadına daha düne kadar çalışıyordu diye sitem ediyorsun bi de kolaysa çalışmak genç yaşta sen çalışsana… ay hadsiz insanlara dayanamıyorum

Kadın sokakta kalsın ama evini satıp size ev alsın, bir tarafını kaldırıp, çalışıp kendin mi alsan acaba? Boşanırken sana mı soracaktı kadın, pes yani bu kadar da olmaz dedirtecek birisin.
Ve gözü görmüyor dediği kadın hala evden bile olsa çalışıyormuş,bu insanlara inanamıyorum safi kötülük

Ay benim arkadaşım olsanız keşke. herşeyi bu kadar güzel yorumlamanız bayıldım

Niye KV evini satıp size ev alıyor? Bu ne yüzsüzlük. Cok biliyorsa babanız evini satsın size ev alsın.

KV niye sürekli yemeğe davet etsin, etse ona da laf ederdiniz. Aramasından bile rahatsız oluyorsunuz. Tamam aradığı saat geç bir saat farklı olsa gene size batardı.

Kadın hasta ise kardeşi ile sırayla doktora götürecek. Eşinizin işi varsa o söyleyecek müsiat değilim diye.

Kirada oturmak istemiyorsanız gidin çalışın yada babanız ev satsın. İki oğlum var umarım sizin gibisi denk gelmez.

KV ve kp evlenirken eşinize sormadı, boşanırken de sormak zorunda değil. Ne demek KV suçlu. Sizene. kadın mutsuz boşandı evde size kalmadı.

Kayın kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…