- 1 Mayıs 2025
- 1
- -17
- 1
- 28
- Konu Sahibi papatya3922
-
Kesinlikle katılıyorum kayınbabayı kaynanayı sömürmeyi bırakın artık bencil ruhlu gelinlerYahu bu anneler veya babalar size ev almak zorunda mi ya?kalk kiz sosyal medyada dolasacagina git calis kocanla beraber destek olup para kazanmaya calisin yatirimlari yapin ilerisi icin hedefleri belirlersiniz. Yok kaynanam yüzünden falan filan hayirdir ya sizi beslemek zorunda mi koskoca kari kocasiniz ayip yahu
Sonuna kadar okuyamadım kimse size ev almak zorunda değil.. az yiyin çalışın kendinize ev alın.. kadına daha düne kadar çalışıyordu diye sitem ediyorsun bi de kolaysa çalışmak genç yaşta sen çalışsana… ay hadsiz insanlara dayanamıyorumMerhabalar, 3 senelik evliyim. Evliliğimdeki tek sıkıntı kaynanam. Kaynanam ile kayınpederim eşim askerdeyken boşandılar. Eşim askerdeyken boşandıkları için ikisini o dakika da silmiştim zaten. Kaynanamın evi var sözde o ev satılıp bize ev alınacaktı ama boşandıkları için yalan oldu. Kaynanam yüzünden kirada oturuyoruz bu ayrı sinirimi bozuyor. Boşanmalarında kaynanam suçlu her ne kadar kabul etmesede. Kaynım var o kayınpederimle kalıyor, bence çocuk anneyle kalmalı ama kaynanam onun istediği yemeği yapmak ile uğraşamam yapamam diyerek baştan savıyor. Bize hiç desteği yok sürekli param yok, şekeri vae gözünden tedavi görüyor. 3 senelik evliliğimizde belki bizi 3 kere yemeğe çağırmıştır onda da gözüm görmüyor yemek yapayım falan diyip acındırıyor ama daha düne kadar işte çalışıyordu şuanda evden iş yapıyor. Ben yine laflarımı yeri gelince söylüyorum. Ama içim rahatlamıyor bir türlü çok sinir oluyorum. Hastaneye gidecek eşimi arıyor izin alır mısın beni götürür müsün? Ee senin diğer oğlunda var. Eşimi akşam 22:30 23:00 sularında arar napıyorsun diye evliyiz biz di mi? En sonunda acil bir şey olmadığı sürece arama dedim. Ayıp ya. Misafir ile bize geldiğinde çay bardağıma yamuk der, yaptığım salata nohutlu idi ay leblebi mi bu der misafir varken kusur vaesa bile üstünü örtmesi gerekirken daha şey yapıyor. En sonunda benim memleketime gittiğinde anneme haber verdim annem arayıp davet etti telefonu kapatmayı unutmuş kaynanam karşısındakine bu papatya3922 de hemen anasına yetiştirmiş burda olduğumu demiş annemde duymuş bunu. Bu ayıp değil mi? Ben anneme söylemesem bile sosyal medyada paylaşım yapıyor annem oradan da görecekti. Kızlae yardım edin bu kadın benim cidden çok sinirlerimi bozuyor. Nasıl davranayım bilemiyorum sinir küpü oldum çıktım ya. Eşime anlatıyorum eşim yanımda beni anlıyor ama kaç yaşına gelmiş napayım bu saatten sonra diyor iyice sinir ediyor beni
Ve gözü görmüyor dediği kadın hala evden bile olsa çalışıyormuş,bu insanlara inanamıyorum safi kötülükKadın sokakta kalsın ama evini satıp size ev alsın, bir tarafını kaldırıp, çalışıp kendin mi alsan acaba? Boşanırken sana mı soracaktı kadın, pes yani bu kadar da olmaz dedirtecek birisin.
Ay benim arkadaşım olsanız keşke. herşeyi bu kadar güzel yorumlamanız bayıldımÖncelikle insanlar boşanırken eşinizin askerliğinin bitmesini beklemek zorunda değil. Sizene?
Kendi evlerini satıp, size ev almak zorunda değil. Kirada oturuyorsan kaynanan yüzünden değil, kendi parasızlığınız yüzündendir.
Çalış al madem kendine ev.
Yemeğe çağırıp durmak zorunda değil. Gözüm yok diyorsun ama söylüyorsun işte. Sürekli çağırsaydı bu sefer ona takardın kafayı "bi rahat vermiyor" diye.
Hak verdiğim tek konu, akşamın köründe arayıp durması. Eşiniz açmayacak o saatlerde telefonu. Daha sonra ise annesine "Anne aramışsın, geç bir saatti. Bakmıyorum o saatlerde telefona, acil bir şey olmadıkça arama istersen" diyecek. Diğer konular ufak tefek konular. Yok bardağıma yamuk değiş, tepsime çizik demiş amannn ne takıyorsun allasen. Bir ton insan dolu böyle çevremizde.
Eşin ne yapabilir bu dediklerine gerçekten? Tek yapabileceği şey yerli yersiz aramalarının önüne geçmek. Birde hastane için vs çok sık benimle gel diye ararsa 2 eşin götürüyorsa 3. ye "Anne kardeşim götürsün benim işim var" diyecek. Bu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?