- 6 Ekim 2014
- 1.461
- 1.045
- 158
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birşeyler alsa sevecek misin kv ni?
Sevgilin ne aldi da onu sevdin? Merak ettim.
Sevgi=Kalın bilezik mi sizin için?
belki layık yazmasını bilmediğiniz için almamıştır.. laik başka birşey
ben olsam o 4 tane bileziği de almazdım.. aman hiç bir şeyi kendiniz yapmayın, sürekli ebeveynler dönsün arkanızda.. hatta çocuğu da siz doğurmayın, onu da aileler doğursun.. dünyaya bir daha mı geleceksiniz![]()
35 yaşımdayım; şunu anladım ki gelinler kayınvalideden bekledikçe inadına hiç bir şey yapmıyorlar.
Biz beklemeyene de "ne yapsam" diye pervane oluyorlar...
İlginç bir tespit oldu bu...
takılmamaya çalış ince düşünceli biri değil demek kii amannn boşver ya nişanlınla aran iyi olsun da , saygını koru muhatap olma fazlaaasevgi tabiki para bilezik altın değil ama biraz değer görmek istiyo insan beni istemiyo sanki sürekli laf sokmaları var
Sanki? Emin değilsin yani?sevgi tabiki para bilezik altın değil ama biraz değer görmek istiyo insan beni istemiyo sanki sürekli laf sokmaları var
iyi de konu sahibi kayınvalidesinin ilgisizliğinden bahsetmemişki,doğrudan hediye konularına girmiş.ilgisizlik farklı birşey,arada arayıp hal hatır sormuyorsa buna ilgisiz diyebilirsiniz ama direkt konuya bir iğne bile almadı diye girerseniz,bunun adı başka birşey olur.Yorumları okuyunca çok şaşırdım. Çoğu konu sahibinin anlatmak istediğini anlamamış.
Kayınvalide hiç mi geline bir bayram seyranda bir hediye alıp sevindirmez. ?
Hiç bir şey yapamıyorsa kışın bir patik örüp ayağına koymaz ?
Konu sahibi paradan yanmamış ki. Kv nin ilgisizliğinden bahsetmiş. Anlattığı gibiyse ben hak veriyorum. Bu yaşıma geldim gelinine bir patik dahi vermeyen bir kv görmedim.
kv kp size birşey yapmak zorunda değilkızlar selam aranıza yenı katıldım içim okadar doldu ki anlatamam 1yıllık nişanlıyım ve kayınvalıdemden 1 ıgne dahı gormedım bayramlar geldı gectı ozel gunler geldı geçtı hıc bırseyı bana laık gormedı dugunumuz olucak bana 4 tane bılezık almıs okadar ıncekı takarken kırılcak dıye korktum ve herseye karısıp benı sınır edıyo ben nısanlım hatırına ona ıyı davranıyorum ama hıc içim almıyo onu neyapmalıyım
ben de beklememiştim yapmadılar. işlerine geldi. doğru bir tespit olmadı o yüzden.
konu sahibi arkadaşım, sana değer vermediğinden mi yapmıyor yoksa değer veriyor da durumu mu el vermiyor bunu iyi incele. evet yapabilecekken yapmıyorsa seni umursamıyorsa, değer vermiyor demektir. Türkiye'de kaynanalar böyle. paragöz olma yok paraya önem verme bunlarla ancak Avrupa'daki kaynanalarla iyi geçinirsin. Anadolu gerçekleri. yaşadım da diyorum.
Ben üstte yazdıklarının inandırıcı olmadığını belirtip konudan çekiliyorum.beni sanırım herkes yanlış anladı yada ben yanlış anlatım yaptım para degıl sorun allaha sukur durumlarıda cok ıyı mesela kaynımın eşi mühendis bende biryerde sekreterlık yapıyorum ona yaptıklarını görüp duydukca cıldırıyorum sureklı laf sokmalar o okumuş kafası calısıyor cebınde parası var en guzel seyleri hak edıyor bana bişeyi laık görmuyo anlatmak ıstedıgım buydu... mesela bana dıyokı ewlwnmeden gıt ehlıyetını al baba ewınde kocana masraf olma zaten aldıgın para bellı 2gun sonra işten cıkarsalar zaten yuk olucaksın gbı laf sokmaları var