• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana

yolluyo birşey yapamıyorum söylediğimde kavga çıkıyor bende susuyorum artık aileyi tanımadan evlenmemek gerekiyor yoksa sonu hüsranla bitiyor
Sizin bütçenizi etkiliyor mu eşinin ailesine para göndermesi ? Zor durumda kalıyor musunuz canım ? Öyleyse eğer durumun boyutu değişir , değilse sen sadece eşinin yolladığı parayla diğer gelinine hediye alışından mı rahatsızsın

bastan konusmamıssın simdi hic aglanma hep derim hersey bastan konusulucak diye sen söyleyemiyosan ailen söylicek dost var düsman var o tel bilezikleri al kendin tak diceksin altın mutluluk getirmez o ayrı simdi atlarlar altın olmasın mutlu oluyum lafları ama iste taviz tavizi dogruyo

ana baba ne ise yarıyo cnm valla ben görmedim hic öyle yapmayan kaynanan kaynata san seref vardır insanlarla cocugum zorluk cekmesin ben öderim demek gerekir haa olur oglunun maası 5 bindne fazla onda bile ille ev ille ev alınır takılar kaynanaya ailtir cok sacma geliyo bana cımbız gibi hic bisey yapmaan aileler

Sizin bütçenizi etkiliyor mu eşinin ailesine para göndermesi ? Zor durumda kalıyor musunuz canım ? Öyleyse eğer durumun boyutu değişir , değilse sen sadece eşinin yolladığı parayla diğer gelinine hediye alışından mı rahatsızsın
etkiliyo canım 2 kredi ve kredi kartları 1 yıl oldu evleneli 45 milyar borçla evlendik bana git çalış borç var diyo kendi maaşından da parayı kardeşlerine gönderiyo varmı böyle birşey

sen 12 gramlık bileziklemi sımardın onun toplamını bizim sözd etakarlar kız verildi belli olsun gelin gezdirmesi yaparken kolu bos olmasın bisey takmadı demesinler ayrıca
sen o laftan sonra 100 gr dan asagı düsmemeliydin borcu ödedin de ne oldu sen zorlandın kaynanana demistir ohhh saf gelin bize para harcatmadı ne rahatım ne rahatım

cogunlukla öyle derler harcatyaman gelini ucuza kapattım derler aklınızda olsun

bence beklentinizin yüksek olması sıkıntı. mesela benim eşimin annesi (bence önce kaynana dememekle başlayın) bana son doğum günümde kahve fincanı almış bir de çorap. ben çok mutlu oldum düşünmüş almış diye. kahveyi çok severim o yüzden almış çorabıda görmüş beğenmiş böyle puantiyeli renkli renki bir şey verirken utandı bir de. kusura bakma dedi ama ben nasıl mutlu oldum yani unutmamış gitmiş almış bence çok önemliydi. bir kerede pasta yapıp getirmişti. düğünde bilezik takmadılar çünkü son kuruşlarına kadar istediğim mekanı tutmak için harcadılar hatta üstünü ben ödedim. hiç üzülmeyin dedim siz benim beğendiğim yer olsun diye bu kadar uğraştınız napıcam ben bileziği dedim. yani ben anlamıyorum bileziğin kalınlığıyla değer ölçülür mü? o zaman bana hiç değer vermemişler :) bence her şey karşılıklı siz iyi niyetle samimi yaklaşırsanız onlarda aynı şekilde karşılık verir.
edit: konu eskiymiş başka bir sebeple hortlamış kusura bakmayın ben araya girdim saçma sapan :)))

sen 12 gramlık bileziklemi sımardın onun toplamını bizim sözd etakarlar kız verildi belli olsun gelin gezdirmesi yaparken kolu bos olmasın bisey takmadı demesinler ayrıca
sen o laftan sonra 100 gr dan asagı düsmemeliydin borcu ödedin de ne oldu sen zorlandın kaynanana demistir ohhh saf gelin bize para harcatmadı ne rahatım ne rahatım

cogunlukla öyle derler harcatyaman gelini ucuza kapattım derler aklınızda olsun
sana katılıyorum arkadaş doğru söz

isticeksin bu kadar basit bizde adet 100 gr bilezik mesela ya sen de cocuga yada ailen cagarsın caya yada yemege konussunlar bizim adetler sudur dite

bide bi akıl daha veriyim gerci burdakılar ben kaynanadan bisey istemem edasındalarda sonr acok pisman olcaklar hem kaynana dügünde bisey takmıyo esya almıyo ilersindede kaynanan gelip evine karısıyo yaslılıgındada baslarına kalıyo

neyse set alırken asla 14 almayın 22 ayar pres set deyin setin ne küpesinde nede gerdanlıgında olmasın tas alıken o tasla satıyolar 4 gr tas size 500 liraya mal oluyo

etkiliyo canım 2 kredi ve kredi kartları 1 yıl oldu evleneli 45 milyar borçla evlendik bana git çalış borç var diyo kendi maaşından da parayı kardeşlerine gönderiyo varmı böyle birşey

Zaten siz çalışmıyor musunuz ? Niye böyle bir şey deme gereği duymuş ki eşiniz

Zaten siz çalışmıyor musunuz ? Niye böyle bir şey deme gereği duymuş ki eşiniz
çalışıyordum evlenince ayrıldım işle ilgili sıkıntı vardı burda ücretli öğrt yaptım dış gebelik yaşayınca ayrıldım 3 aydır evde dinleniyorum kadrolu memur olmamam sıkıntı ediyo kendisi öğrt ya

çalışıyordum evlenince ayrıldım işle ilgili sıkıntı vardı burda ücretli öğrt yaptım dış gebelik yaşayınca ayrıldım 3 aydır evde dinleniyorum kadrolu memur olmamam sıkıntı ediyo kendisi öğrt ya
Hmm, geçmiş olsun. Pek fazla bilgim yok dış gebelikten sonra ne kadar ıstırahat edilmesi gerektiğinden. Mühendisim deyince ben de şaşırdım bu hanım zaten çalışıyor neden kocası tekrar git çalış diyor diye. Epey borcunuz varmış canım belki de zorlanıyordur ödemekte o yüzden çalışmanı istiyordur , öğretmen demişsin eşin için. Belli sonuçta öğretmen maaşları da inşallah bir an evvel iyileşirsin de işe dönersin , 3 aydır evde bunalmışsındır sen de. Özel değilse neden öğretmenliğe geçtin canım ? mühendismişsin hazır elinde mesleğin de varken

Hmm, geçmiş olsun. Pek fazla bilgim yok dış gebelikten sonra ne kadar ıstırahat edilmesi gerektiğinden. Mühendisim deyince ben de şaşırdım bu hanım zaten çalışıyor neden kocası tekrar git çalış diyor diye. Epey borcunuz varmış canım belki de zorlanıyordur ödemekte o yüzden çalışmanı istiyordur , öğretmen demişsin eşin için. Belli sonuçta öğretmen maaşları da inşallah bir an evvel iyileşirsin de işe dönersin , 3 aydır evde bunalmışsındır sen de. Özel değilse neden öğretmenliğe geçtin canım ? mühendismişsin hazır elinde mesleğin de varken
yeni kanun geldi teknik nezaretçilik bu yıl son daimi olmak zorunda yani 7/24 saat ocak başında olman lazım evli bir bayan da bunu yapamaz zaten şantiyeler şehir dışında eşim burda tayin isteyemez onu bırakıp gidemem evlenince olmuyo artık bende evlenince işten ayrıldım bu defa maddi sıkıntılar başladı

aynen üç maymunu oynuyor sana ne anamın parası istediği oğluna verir sen mi kazandın sanki anasını parasını istiyom çok şükür param var ama ailesi işte düğünde söyledim zaten bak ailene dedim biz ne zorlukla yaptık nişanı kınayı düğünü ama yok anlamıyor anam kardeşim diyor başka bir şey demiyor ailemi bilmeyeni bende istemem demeye başladı son dönemler ya zaten Rabbime havale ettim hepsini

Ne kadar süredir evlisiniz? Bende korkmaya başladım şimdi ya benimkide böyle derse diye

bence konu yanlis anlasildi. arkadas bana neden hediye alinmiyorun derdinde degil. ne manen ne madden deger gormuyorum.demek.istiyor sanirim.
kv gelini ziyarete gelince elinde ufakta olsa bi hediye getirir ayni sekilde gelin de kv ziyaretine gidince elinde bisi goturur. aradaki muhabbeti.arttirmak icin yapilan bisi. ama kv guler yuzlu ,tatli dilli ise elinin dolusu bosu goze batmaz... elinde kulce altin getirse surati asik, laflari can yakiyrsa onunda hic bi kiymeti yok...
peki aranizda bi tartisma v.s yasandi mi daha evvel

konu eskiymis ya. kim.getirdi baş koşeye eski konuyu... bizde yaziyoz yardim edelim diye

pintilikten değil canım eşim kv nin değerli oğlu olmadığı için değerli oğlunun karısına neler yaptı neler 2 ayda aldığı dul maaşı var onuda geline yüzük almış ne diyeyim rabbim elbet bu adaletsizliğe dur der bir gün ya bana bişey almasın istemem zaten ama bizden de isteyip değerli oğluna göndermesi beni üzen

Allah sabır versin , en nefret ettiğim şey haksızlık boşver Allaha havale et O herşeyi bilen..

Back
X