• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana:(

geçen kez böyle yaptım o kadar bağırdı ki deli gibi küfürler vs elini e kaldırdı evde aynayı kırdı sandalyeyi aldı duvara vurdu...

canım kusura bakma da sen tam bi psikopatla yaşıosun okumuşsun kendi ayakların üzerinde durabilirsin sen onun herşeyine eyvallah demişin ailenin yanında olmadığını çok belli etmişin oda ondan yapıo.benm eşimde annesine çok düşkündür bazen iş çıkışı yemeğe gideriz yemekten hemen sonra hadi gidelim der bana seninkinin amacı be ben çözemedim allah yardımcın olsun.

Vallahi ben bu çözümü eşime hiçbir yerde kalmak istemiyorum kendi ailemde buna dahil çünkü rahat edemiyorum insanın kendi evi gibisi yok. Gündüz gidelim hatta akşamda oturalım ama kalmamı kesinlikle isteme dedim. Hatta bir gün annemlere gitmek için hazırlanırken kalalım istiyorsan annenlerde pijamalarımızı da al dedi ters ters suratına baktım niye evimiz yok mu bizim dedim. Senin annenlerde kalalım diyorum ne var ki bunda dedi. Bende sana kaç kez hiçbir yerde kalmak istemediğimi söyledim buna kendi ailemde dahil dedim. Tavrımı çok net anladı şimdi kendi ailesinde kalma teklifini asla yapamıyor kendi ailesinde kalmayan kaynanasında hiç kalmaz diye düşünüyordur herhalde :)

Bende yaramıyor ne yazık ki zaten beni sevmez eşimin ailesi sıkıntıdan odamdan çıkmıyorum artık yeterince durduk gidelim mı deyince deli gibi bağırmaya başlıyor bu benim ailem istediğim kadar kalırım,şuanda ordayız ve dün ona konuyu açtım bana eşyalarını topla defol git o zaman dedi....
Durumuna üzüldüm canım. Bu durumda ben olsam eşyalarımi alıp evime giderdim. Canın isterse sende gelirsin derim. Evime gider otururdum. Istemiyorsa gelmesin. Bir daha günü birlik gitmek istese bile gitmem. Is tedigi kadar bağırsin cagir sin, kimse onun kölesi değil.

Farklı şehirde oturuyoruz ve yılda 10 gün kalıyoruz arkadaşım. sizinki fazlaymış . İlk evlendiğimizde bir ay kalmıştık baktım olmuyor yöntemler geliştirdim :) . Başka evde rahat edemiyorum diyip ( gerçekten de edemiyorum) ilişki de bulunmadım ki bu en önemli faktördü sonra gerisi geldi alttan alttan hayatım evimizde daha rahatız istediğim gibi giyinemiyorum , istediğimiz an çıkıp gezemiyoruz , pat diye misafir geliyo , her gittiğimiz yere ablasıda geliyo , yiğenleri sabahın köründe kapımızın önünde ağlıyo vs. yattığımız odaya klima al , bunalıyorum derken tadında bırakalım diye karar verdik ve ohhhhhh üstümden bi yük kalktı.

Vallahi annemin gelmesini bekliyorum (işten dolayı izin bekliyor) boşanmayı düşünüyorum.daha önce de boşanma noktasına gelmiştik kocam ve ailesi çok israr ettiler boşanmayayım diye çok dil döktüler hem beni sevmiyorlar hem de boşanmamızı istemezler..bilmiyorum..belki de eşime hiç yük oladaığım içindir.tüm ihtiyaçlarımı ailem karşılıyo.eğitim durumu da o ilkokul ben yüksek lisans mezunuyum.

Neden bosanmanizi istemiyorlar? Cunku baskasini bu kadar rahat ezemeyeceklerini dusunuyorlar. Esiniz sizi annesine oyuncak diye almis. 10 gun kalacak annesinin gonlunu sizle yapacak.

Bakin boyle hayat gecmez. Bu adam da anasi da duzelmez. Zaten yuksek lisans mezunu birinin bu karacahil tiplerle isi ne?

Aynı şehirdeki Kv evinde kaldım ama 1 gecelik sürelerde

İşten çık gîttik te iç eve dön zor oluyordu o zaman gece yatıp sabah da çekip kapıyı çıkıyordum hatta eşimi uyurken bırakıp ama 10 gün olmaz

Bağırdın çağırsın Çek git evine gelirse o bilir gelmezse güle güle

Kimsenin evinde 10 gün kalınmaz şehir dışında bile sıkılıyor herkes de idare ediyor

Aman ne akıllı kizsin sakin yapma kurtulmaya bak hemen bu adamdan ailesinden değişmez bu adam hic saygısı yok sana karşı
10 gün kaynana da kalıyolarmış nasıl çocuk yapsınlar :KK70: durumuna çok üzüldüm ailenin yanına dönebilme imkanın var mı? varsa boşan dön en azından yurtdışına gideceksin uzak olur rahat olursun seni rahatsız da edemez, ama boşanmak istediğinde sakın aldanma onlara kararlı ol

2 senelik evli kimisi cocuk kurtarir zihniyetiyle yaklaşıyor. 1 2 cocuk yapiyorlar ben konu sahibini takdir etmek acisindan yazdim 10 gün sonra evdeler sonucta :KK39:

Ben olsam bu durumda orada sıkıntıdan patlıyorum, rahat edemiyorum.Gitmek de istemiyorum derim. Gidince de hiç bir işin ucundan tutmam. Sürekli hasta numarası yapar uyurum. Çok da işe yarıyor :)

peki kayınvalideniz eoğlunu size karşı doldurur mu? ve böyle bir şey olunca eşiniz kimin tarafını tutar?ve genel olarak Türkiye'deki erkekler anneci mı olur?

çünkü kayınvalidem gelin gelir gider ana hep tektir ananın hakkını ödenmez anneye off denmez cennet annelerin ayaklarının altındadır der.oysa çocuğu için hiç bir şey yapmamıştır sadece doğurmuştur ve 12 yaşından beri kendisi için çalıştırmış o yüzde eşim hiç bir eğitim almamıştır kadın 55 yaşında genel olarak da çalışmıyor evde de bir şey yapmıyor sürekli oturur bilgisayarda oyun oynuyor 24 saat kalkınca da hafifçe bir yemek yapar ve bunun için oğlu neredeyse kadınn ayaklarını öpüyor annem Allah razı olsun diye bin kez tekrarlıyor kadın sıfır onu doğurdu diye büyük bir marifet sanıyor herkes ona mecbur diye düşünüyor...benim annem 3 işte çalışıyor hala çalışıyor beni okutmuş her şey yapmiş benim için hem de kayınvalidemden 10yaş büyük kendisi için de hiç bir şey asla istemedi ve asla beni suçlamadı.ama kayınvalidemin tüm düşüncüleri maddiat

var yok para kendi çocuklarını bile paraya göre değerlendiriyor kim ona daha çok para getirirse onu daha çok sever hadi çocuklarım yarışın sevgimi kazanmak için hesabı

ama nedense eşim kör gibi bunların hiçbirini görmüyor filmlerdeki gibi anam bir melektir deyip kesiyor.

Back
X