KAYNANAAA

bence esinle ilgili sorun yasamazsin çok. umarim yanilmam :) mutlu mesut yasarsiniz

silersen ceza aliyormussun sanırım. geri geliyomus yazdıkların. ama istersen okunma ifşa durumuna karşı mune ya da kazen le görüşüp ikinci üyelik al. ya da ismini degistir.

ben de tam bilmiyorum çünkü :)
Tüh neyse böylelikle okurlarsa dışarıdan nasıl göründüklerini öğrenmiş olurlar

Tüh neyse böylelikle okurlarsa dışarıdan nasıl göründüklerini öğrenmiş olurlar

burdan onlara sesleniyorum. etme bulma dünyası. kötülük eden iyilik bulmaz. bi yerden sinanir. sen bir ah etsen onun ciğeri üç kızından birden yanar. ya da hepsi kendi derdine düşer seni bile unutur.

ayağınızı denk alin ulen. kimse kimsenin gül yüzüne hasret değil

Hay allah razı olsun :) inşallah anlarlar.. çok çok teşekkür ederim desteğiniz için hakkınızı helal edin

Bence eşinize soğuk davranmayın herşeyden habersiz.
Bu yaptığınız kıskançlık değil burada eşinizin ailesi hatalı biran önce kendi ailenizin yanına taşının bence yada farklı bir eve çok sinir bozucu bi durum gerçekten kendinizi ezdirmeyin gerekirse güzel bir şekilde eşinize anlatın derim ben anlayışlı bi insansa size hak verir zaten tavrınızı koyun çekmek zorunda değilsiniz.

Aile olamadan ev içinde ev olmak zorunda kalmışsınız.
İster istemez bütün hareketleriniz birbirinize batıyor. Haklısınız. Çözümü siz bulmuşsunuz, 1 sene ailenizin yanına yerleşin. Kimseyle yüzgöz olmaya değmez. Hayırlı doğumlar şimdiden. Eşinizin de sizin de Allah yardımcınız olsun.

Çok çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için, bunları okudukça daha güçlü hissediyorum kendimi haklı olduğumu görüyorum en azından. Çok sağolun sevgiler

İnşallah eşinizin tayini dizinde beraber gidebileceğiniz bir yere çıkar da , kurtulursunuz. Hepsi aynı. Erkek annesi olan canlar, anne adayları bizler böyle olmayalım Allah’ın izniyle (Bu arada hamile değilim henüz genel bir temenni Benim ki)

Çok teşekkürler bence hepsi aynı değil gelinine kıyamayanlar da var, Allah benimki gibilere vicdan versin diyorum sadece.. bende bir erkek annesiyim, kötü kaynana değil iyi bir kayınvalide olacağımı umuyorum

Laf arasında arada söyleyin eşiniz gelince ev bakıcanızı bu şekilde olmayacağını söyleyin bende bir senelik evliyim kayınvalidem alt katta oturuyolar ama sürekli bizdeler bende bu durumdan skıldım sizin arada bazı şeyleri kaynananıza sölemeniz gerekiyo onlar size bi aile profili gösterdiklerinde sizde onlara ayrı bi evimiz oldunda bizim de aile profilimiz olur inşallah diyip konuyu kapatın sesiz kalmayın yani sesiniz çıksın

Öyle diyeceğim zaten artık tahammül edemiyorum hiçbirine. Sizce benim böyle eşimin de onlara mesafeli davranmasını istemem kıskançlık mı? Aklıma geldikçe eşime de soğuk davranıyorum
Biraz kendi ailenizin yanına gidin, uzaklaşın, bunalmışınız çünkü. Eşinizin ailesi ile görüşmesine karışamazsınız, ailesi ne de olsa ne yazık ki sizden önce onlar vardı. Ama siz mesafeli olun. kabul edilir bahaneler üretin, önemli bir işim var, ya da hastayım vb. İstemedikçe ya da gerekmedikçe görüşmeyin, seyrek görüşürseniz o zaman eşinizin onlarla ilişkisi daha az gözünüze batar, içinizdeki bu duygu o kadar büyümez.

Anlatsanda mesafe kurmasını bekleme. Neticede ailesi. Geldiğinde anlatırsan beraber çözüm bulursunuz.
Hepinize teşekkür ederim "üstünden zaman geçmiş amaaan banane" demediğiniz için ben çözümü uzaklaşmakta buldum. Annemlerle kalıyorum artık. Çünkü her şeyin karşındaki insanın ne kadar "insan" olduğuyla alakalı olduğunu anladım, ne kadar bağırırsam bağırayım onlar hep sağır duymak istedikleri kadarını duyuyorlar. Sabrediyorum... sevgiler

Sizin probleminiz size aittir, esiniz sizin ailenizle misal tartissa ve size de dese ki ailenle arana mesafe koy, ne dersiniz... kv ile olan sorununuzu mumkun oldugunca esinize yansitmayin. Karnim burnumda doguma gtmeden 1 gun once kovayla su tasiyip balkonumi yikadim ve ev bi dunya insan doluydu kimse yardm etmedi, hassasiyetinizi anliyorum ama kimseye ailesiyle mesafe koyma hakki size ait degil maalesef.

Ben "yaa kardeşin bana trip atıyor sende ona trip at" demiyorum ki. Bu öylesine birşey değil. Ki ben kendi evimde iş yaparken yardım etmediler demedim, onların evinde, yanı başımda bacak bacak üstünde otururlarken ben karnım burnumda eğile eğile iş yaptım zoruma gitti dedim. Farklı şeyler. Ve benim için, hiç değilse yetiştirilme tarzıma ters düşüyor bu. İki üç tabak çanak yıkamak veya yerleştirmek iş değil elime yapışmadı da. Konu çok çok farklı aynı pencereden bakamadık sanırım, teşekkürler yorumunuz için

Ya boşver ne takıyorsun hiç görme, görmezden gel kıskanıp dursunlar ya ne münasebet karı koca ilişkisi sevgisi ayrı anne evlat ilişkisi sevgisi ayrı onun çizgisini kendileri çizecek yaşta ve olgunlukta olmaları gerekiyor yaptıkları çocukca.. insanlar hiç empati kuramıyor ya çoğunluk eksiğimiz bu bence

Tek erkek cocuklarda hep ayni sorun bizdede oyle canım gormezden gelmelisin bence o duyguya bende hep takılıyorum cunku fitne sokuyorlar guvenemiyorum onlar yokmus gibi sallama bence mutlu olmaya bak eşinle ayni evde kalmaa

Hamilesin karnın burnunda kendi evlerinde sana iş yaptırıyorlar sen iş yaparken yardımcı olmuyorlar..valla tabiri caizse dinsizin hakkından imansız gelir otur kalkma yerinden yapamam dersen de kendi evinde kal ilanı vardır seninle kalacak bi yakının

Tek erkek cocuklarda hep ayni sorun bizdede oyle canım gormezden gelmelisin bence o duyguya bende hep takılıyorum cunku fitne sokuyorlar guvenemiyorum onlar yokmus gibi sallama bence mutlu olmaya bak eşinle ayni evde kalmaa
Çoook teşekkür ederim yorumlarınız ve desteğiniz için canımsınız yaşasın gelin dayanışması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…