• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanaaaa

Bence evlenirken kimin ailesine haftada kacgun gidilecek, nekadar kalinacak gibi sözleşme yapılmalı....
Kotu kaynana dert değil sadece iyi kaynana da dert.
Agac kovugundan cikmiyoki bu koca denen adamlar.

Kotu kaynana daha iyi bence, kotu olunca uzaklasabilmen icin bir manan oluyor. Eltim gibi, aralari hic iyi degil kaynanamla. Iyi oluncada iste boyle yapisiyor bize

Nesi garip torunlari ozleyip gelini aramanin anlamadim
Bunlar size batacaksa anasiz babasiz koca bulmaliydiniz.

Keske benide torununu ozleyip arayan olsa

Bence abartıyorsunuz ne var bunda? kaynananla bir sorunun olsa neyse ama haftada bir onlarda yemek yeseniz otursanız ne olur ki yani muhabbet eder zaman geçirirsiniz sanki eşinizi yiyecekler ve özellikle aman gitmeyin diye hergün yemek yapmak da enteresan. Haftada bir oğlunu gelinini görmek isteyebilir. Ayda bir mi gitmek istiyorsunuz bu kadar yakın otururken? bir sorun olsa neyse ama cam fanusa koyun diyesim geliyor.

Evlenince ailesinden uzaklaşsın gitmesin düşüncesi bana çok garip geliyor evlendim sizinle işim kalmadı der gibi ve daha şimdiden aman doğurunca hep gelir diyorsunuz ne var yardımcı olsa. Sizde kaynana adayısınız unutmayın o zaman da ayda bir gelip giderlerse anlayış gösterirsiniz.

Mrb kizlar,

2 senedir evliyim. bir kaynanam var kendisi bana karsi kotu degil iyidir, sadece ikide bir onlara ziyaret etmemizi ister. Baslarda esimin aklina girmeye calisti, her gun gelin burda yemek yiyin falan. Bende esime karsi dedim ki iyi sekilde ben yaparim yemegi, onlara yuk olmayalim diye. Ve her gun yemek yaptim ki gitmiyelim her gun onlara diye. Baya oturuyoruz cunku skiliyorum oyle oturup, sohbetleri de yok tv bakiyoruz oyle cnm skiliyor.
Mutlaka bir haftada bir arar ki gelin yemege, saka gibi. Kendi annem cekiniyor esimi rahatsiz etmeye. Okadar uzakta annem. Istiyorum ki kendi isteyimizle gidelim onlara, onun ikide bir cagirmasinda degil. Ailenin Tek gelini de degilim.

Biliyorum buyuk bir dert degil taktim sadece walaha slilmaya basliyorum. Sizin kaynananiz nasil acaba?
Keyfime biraz duskunum sanki bilmiyorum
Benim kv uzakta
Ama yakında olsa ben de sürekli cagırılmaktan hoslanmazdım

Benim erkek kardeşim ve karısı gün asırı annemin tepesindeler
Annem bıkmıs durumda:)))
En son gecenlerde gelmeyin artık evinizde dinlenin dedi
Bnm anne de kvalide olarak habire gtmelerinden sıkayetcı

Bence abartıyorsunuz ne var bunda? kaynananla bir sorunun olsa neyse ama haftada bir onlarda yemek yeseniz otursanız ne olur ki yani muhabbet eder zaman geçirirsiniz sanki eşinizi yiyecekler ve özellikle aman gitmeyin diye hergün yemek yapmak da enteresan. Haftada bir oğlunu gelinini görmek isteyebilir. Ayda bir mi gitmek istiyorsunuz bu kadar yakın otururken? bir sorun olsa neyse ama cam fanusa koyun diyesim geliyor.

Evlenince ailesinden uzaklaşsın gitmesin düşüncesi bana çok garip geliyor evlendim sizinle işim kalmadı der gibi ve daha şimdiden aman doğurunca hep gelir diyorsunuz ne var yardımcı olsa. Sizde kaynana adayısınız unutmayın o zaman da ayda bir gelip giderlerse anlayış gösterirsiniz.
Siz bu kv konularında hep karsıt görüş göstermek için varsınız sanırım bu forumda

Siz hergün gidin kvalidenize
Konu sahibi gitmek istemiyor

Mrb kizlar,

2 senedir evliyim. bir kaynanam var kendisi bana karsi kotu degil iyidir, sadece ikide bir onlara ziyaret etmemizi ister. Baslarda esimin aklina girmeye calisti, her gun gelin burda yemek yiyin falan. Bende esime karsi dedim ki iyi sekilde ben yaparim yemegi, onlara yuk olmayalim diye. Ve her gun yemek yaptim ki gitmiyelim her gun onlara diye. Baya oturuyoruz cunku skiliyorum oyle oturup, sohbetleri de yok tv bakiyoruz oyle cnm skiliyor.
Mutlaka bir haftada bir arar ki gelin yemege, saka gibi. Kendi annem cekiniyor esimi rahatsiz etmeye. Okadar uzakta annem. Istiyorum ki kendi isteyimizle gidelim onlara, onun ikide bir cagirmasinda degil. Ailenin Tek gelini de degilim.

Biliyorum buyuk bir dert degil taktim sadece walaha slilmaya basliyorum. Sizin kaynananiz nasil acaba?
Aynı durumdayız.

Mrb kizlar,

Benimki niye böyle değil yaaa benimkide hep gelme birilerini getirme meraklısı.
Çalışıyomusun bilmiyorum ama yorgun oluyorum diyebilirsin

Mrb kizlar,

Nerdeyse hepsi böyle canım çok takmamaya biraz katlanmaya çalış. Bizim de eşimin ilesi uzakta ama benimkiler öyle. Babamın mutlu aile tablomuz bozulacak diye ödü koptuğundan istiyordu resmen sürekli gitmemizi (haftada bir, fazlası için ısrar edemiyor). Çünkü gittiğimizde de telefonun başında, öyle televizyon açık, herkes telefonla oynuyor. Şimdi o yok evde, daha az gidiyoruz ama annem de ısrarcı. Ben de haftasonumuz az zaten orada harcamayı hiç istemiyorum. İki haftada bir yeter de artar bile. Sıkıla sıkıla, televizyonla telefonla geçiyor işte.

Demin ugradik, niye gelmiyonuz hic dedi hep ayni konusmalar hic degismicek bu kadin. Yarinda oy vermeye bende gelim diyor kaynanam, halbuki gidicegimiz yok yarina baska planlarimiz vardi. Gidilse bile ben gitmem ugrasamam.

Bu arada dogumum icin ozel eve yardim gelen hemsire ayarladim kizlar bugun :)) yani kaynana kusuruma bakmasin :D bize karisma hakkini vermek istemiyorum

Nerdeyse hepsi böyle canım çok takmamaya biraz katlanmaya çalış. Bizim de eşimin ilesi uzakta ama benimkiler öyle. Babamın mutlu aile tablomuz bozulacak diye ödü koptuğundan istiyordu resmen sürekli gitmemizi (haftada bir, fazlası için ısrar edemiyor). Çünkü gittiğimizde de telefonun başında, öyle televizyon açık, herkes telefonla oynuyor. Şimdi o yok evde, daha az gidiyoruz ama annem de ısrarcı. Ben de haftasonumuz az zaten orada harcamayı hiç istemiyorum. İki haftada bir yeter de artar bile. Sıkıla sıkıla, televizyonla telefonla geçiyor işte.

Aynen gidip gelmemizin amacini ne ki acaba, tv bakiyorlar sohbet yok falan. Iki haftada bir guzel yinede benim kaynana her gun diyordu. Biz haftada bir gidiyoruz iste. Her gittigimizdede esimi skistiriyorum cok fazla oturmiyalim diye :D yoksa oturdugu yerden kalkmaz. Istiyorum ki kaynananin demeylen olmasin bu isler. Icimizden gelerek gidelim istiyorum ozaman seve seve giderim.

Benimki niye böyle değil yaaa benimkide hep gelme birilerini getirme meraklısı.
Çalışıyomusun bilmiyorum ama yorgun oluyorum diyebilirsin

Calisiyordum suan hamileyim. zaten evliligimin en basindan bu yuzden calismak istedim. Hemen is aradim. Cunku her sabah arabaylan beni almaya geliyorlardi evlerinde oturalim diye maksat evde yanliz kalmim diye, saka gibiydi anlatamam cocukmusum gibi. Is buldum calistim kurtuldum biraz oyle mesafemi aldim onlardan, tek basima gidipte gelmem. Iyiki alistirmamisim. Sen iyimisin ne guzel rahatsin baya desene :D sukret ozaman haline

Bu aradada bebegimin isminede karistilar. Ornek: ali koycagiz. Abdu ali koyin diyorlar. Sonraki zaman alihan koyun diyorlardi.
Sinirlendim okadar ama belli etirmedim.
Ama dinlemedim onlari kusuruma bakmasinlar benim cocugum sonucta

Aynen gidip gelmemizin amacini ne ki acaba, tv bakiyorlar sohbet yok falan. Iki haftada bir guzel yinede benim kaynana her gun diyordu. Biz haftada bir gidiyoruz iste. Her gittigimizdede esimi skistiriyorum cok fazla oturmiyalim diye :KK70: yoksa oturdugu yerden kalkmaz. Istiyorum ki kaynananin demeylen olmasin bu isler. Icimizden gelerek gidelim istiyorum ozaman seve seve giderim.
Her gün iken mücadele edip haftada bire getirmişsin bu da bir başarı. Her gün istemek demek zaten direk güç gösterisi oluyor. Yoksa özleyecek değil herhalde. O savaşı sen kazanmışsın. Haftada bir ek de bir güç gösterisi sayılmaz, çok daha yaygın bir aralık :) Arkadaşlarına hava atabileceği bir şey değil.

Bu aradada bebegimin isminede karistilar. Ornek: ali koycagiz. Abdu ali koyin diyorlar. Sonraki zaman alihan koyun diyorlardi.
Sinirlendim okadar ama belli etirmedim.
Ama dinlemedim onlari kusuruma bakmasinlar benim cocugum sonucta
Kesin benim annem babam da bir şey demeye kalkar çocuğun ismine. Biz de dinlemeyiz ama sinir bozucu oluyor. Eşimin annesinin bir şey diyeceğini sanmıyorum çünkü bir kere telefonda konuşurlarken duydum, eşim ben tanıdık birisinin adını vermeyeceğim hiç öyle deme, yabancı insaların ismini vereceğim falan diyordu :D Diyeceğini ona demiş cevabını almış demek ki, bana ekstradan demez. Keşke benimkiler de böyle olsa. Bir kere söylenince artık geri çekilmeyi bilseler. Geri çekiliyormuş gibi yapıp hop bir yerden bir laf daha sokuşturuyorlar. Oysa ikimizi de çok severler yani.

Calisiyordum suan hamileyim. zaten evliligimin en basindan bu yuzden calismak istedim. Hemen is aradim. Cunku her sabah arabaylan beni almaya geliyorlardi evlerinde oturalim diye maksat evde yanliz kalmim diye, saka gibiydi anlatamam cocukmusum gibi. Is buldum calistim kurtuldum biraz oyle mesafemi aldim onlardan, tek basima gidipte gelmem. Iyiki alistirmamisim. Sen iyimisin ne guzel rahatsin baya desene :KK70: sukret ozaman haline
Yok canım benimkide hep birilerini toplayıp bana getirmek istiyo.
Kendi istemez evinde yük oluyo diye. Gezmeye bayılır hep gidecek ama kimse oba gitmeyecek. Tekte gitmez illa torun torba götürcek

Mrb kizlar,

Yeni nesil olarak bence birçoğumz rahatmza düşkünüz. Bende onlarda rahat edemem misafr gibi gidip gelmk istiyrm ama misafrde her zamn olunmaz. Zamanla arayı açmalısın kötü anlamda değil tabikii ama mesafe her zamn iyidirr

Back
X