Kaynanada 24 saat

Gitmeyin. Hatta cocugu da esiniz ile gonderip biraz kafa dinleyin. Havalar da guzel esinize soyleyin. bu haftasonu gitmeyelim gezelim diye. Gitmek icin tutturursa siz gitmeyin. Kendiniz cikin disari gezin. Bir yerden baslamaniz lazim. Anladigim kadariyla tartisma olmasin aman kimse darilmasin diye hep kendinizden ödün vermişsiniz.

Baştan nasıl alıştırırsan öyle gidiyor. Benim kaynanada ilk zamanlar yatılı kalın diye teklif ediyordu hayır diyordum eşim de evet diyemez kavga cıkar artık teklif etmiyor . Akşam yemeğine gidersekte en erken 4 te giderim sabahın köründe kimsenin evine gidemem haftada 1 iyi ama görev gibi değil canın istiyorsa iyi.. Birde zorla götüremez canım istemiyor deyip gitme napabilir ki????

Son düzenleme:
Baştan nasıl alıştırırsan öyle gidiyor. Benim kaynanada ilk zamanlar yatılı kalın diye teklif ediyordu hayır diyordum eşim de evet diyemez kavga cıkar artık teklif etmiyor . Akşam yemeğine gidersekte en erken 4 te giderim sabahın köründe kimsenin evine gidemem haftada 1 iyi ama görev gibi değil canın istiyorsa iyi.. Birde zorla götüremez canım istemiyor deyip gitme napabilir ki????
4 te gidip kacta dönersiniz mesela

belki kahvaltıyı saten pijamalarımla salonda yapmak istiyorum, çocuğunuz da küçükmüş :KK31:
Kendi evin özelindir, özgürlük alanındır. Zaten o evlerde artık max. 100m2 filan.
Ailem de ailem diye dertlenen insanlar mümkünse otursun ailesiyle, evlenip 'aile' olmaya çalışmasın.
Sevgili kayınvalideler de kendilerini eğlesin diye gelin almıyorlar herhalde,
Büyüğümüzdür, sayarız, severiz, bakarız, ararız sorarız..

Kendi ailemle bile 12 saatin sonunda 'sonra görüşürüz' kıvamına geliyorum.
bence makul uzaklık, ayrılık ilişkileri canlı tutar. Yüzünüzü eskitmeyin, özlenmek güzeldir.
Tüm bunları eşinizin (1 erkek olarak) anlamasını beklemezken, yine de 'anlatmayı deneyin' derim.

belki kahvaltıyı saten pijamalarımla salonda yapmak istiyorum, çocuğunuz da küçükmüş :KK31:
Kendi evin özelindir, özgürlük alanındır. Zaten o evlerde artık max. 100m2 filan.
Ailem de ailem diye dertlenen insanlar mümkünse otursun ailesiyle, evlenip 'aile' olmaya çalışmasın.
Sevgili kayınvalideler de kendilerini eğlesin diye gelin almıyorlar herhalde,
Büyüğümüzdür, sayarız, severiz, bakarız, ararız sorarız..

Kendi ailemle bile 12 saatin sonunda 'sonra görüşürüz' kıvamına geliyorum.
bence makul uzaklık, ayrılık ilişkileri canlı tutar. Yüzünüzü eskitmeyin, özlenmek güzeldir.
Tüm bunları eşinizin (1 erkek olarak) anlamasını beklemezken, yine de 'anlatmayı deneyin' derim.
12 saatten sonra artık gerçekten bir ay sonra falan görüşmek istiyorum ama eğer ertesi günü boşsak inanın kapıdan çıkarken yarın sabah yine gelin diyorlar

Hanımlar her hafta bir gün ya da 2 gun kv gilde 12 13 saat falan oturuyoruz sabahtan gidip aksama kadar... başım çatlıyor migrenim kalkıyor dön dolaş aynı konular 😒 vallahi bıktım buna rağmen sürekli gelmiyosunuz muhabbeti yapıyorlar eşim halinden memnun hayır huzurlu bir ortamda yok eşim suya sabuna dokunmadığı için bu konu yüzünden çok tartıştık ilk evlendigimizde kayinvalidemle . Eşim isten gelip eve girmeden hadi in annemgile gidiyoruz diyodu her akşam 1 lere kadar özel bi hayatımız yokti . Tatlı dille söyledim olmadi tartışmalarla hafta da 1 2 ye indi ama o da resmen bir günün tamamı kahvaltya diye gidiyoruz gece 12 de geliyoruz evlerimiz çok yakın eşime diyorum ki bi akşam 2 saat çay içip gelelim bi günde akşam ya da sabah gider 3 4 saat oturur geliriz bunalıyorum diyorum yok olmaz diyor ne yapsam kizlar gerçekten bunaldım ya psikolojim bozuldu eşimin kendi isi planımız yok her an annemgile gidelim diyecek orda tıkılacagiz eve saatlerce diye bunu dusunmekten hic bi seye odaklanamiyorum. Küçük bebegim var çok dışarı da çıkamıyorum öyle saatlerce kafami dağıtsam çalışmıyorum zaten su an bana yardım edinnn 😕
sen dön evine eviniz yakınsa şekerim.kafanı dinlersin

bu adamlarda annelerinin eteğinden ayrılamadı gitti! Ne diye evlenirler anlamam! Net olacaksınız ben gelmiyorum her an onlarla vakit geçirmek durumunda değilim. Çok istiyorsan sen gidebilirsin!

Başlarda istiyorlardı kalmamızı . Sorun dediginiz yerde aslında zaten kahvaltı diyoruz ama gece 12 de çıkıyoruz asla kahvaltı olmuyor. Aksam yemeği icin de oglen gidiyoruz mesela illaki saatlerce uzunnn uzuuunnn oturmak istiyorlar

Bu kalma olayına benimkiler de hevesliydi ilk zaman. Evlendik 2 hafta sonra sizde yatılı kalıcaz dediler. Kabul etmedim. Evlenmeden önce de eşim annemler kalır filan diyodu tersledim. Ne münasebet 15 dk yola bende kalacaklar yani. Başka zaman tutup eşim ne zaman isterseniz gelir fikan dedi aramadan gelmelerinin sorun olmayacağını söylemek istiyo yani benim için olur dedim. Öyle gelene kapı açmadım. Şimdi ayda 1 anca ben çağırırsam gelirler. Ben canım iaterse giderim. Eşim bana sormadan plan yapamaz ailesiyle çünkü müsaitsem bile bozarım. Biraz sert, dik başlı olmazsan böyle oluyor. Sonuçta kendi aileleri diye anlamıyorlar bizi. Ne biliyim hadi başta yaptın bari çocuk olunca çıkamıyorum deseydin. Gidip yatsaydın anca. İş güç filan tutmuyorsundur umarım oturup kalkmayacaktın hamilelikte kanamam var diye kesecektin. Hata etmişsin çok.

Bi gun canıma tak etti öyle yaptım kv ertesi gün kavgaya geldi vay efendim 2 saat durup gitmişim kavga kıyamet koptu
Ee gelsin ne olacak ?

Şimdi iki seçenek var zaten,ya kayinvalide gelip kızmasın diye siz bunalacaksiniz,ya siz az kalıp huzuru bulacaksiniz kayınvalide biraz alınıp bozulacak.

İkinizin de mutlu olacağı bir seçenek yok.Siz mi,kayinvalide mi ? Karar sizin.

Bi gun canıma tak etti öyle yaptım kv ertesi gün kavgaya geldi vay efendim 2 saat durup gitmişim kavga kıyamet koptu
kavga ediyorsa ediyor!!
napacak saçınızı mı yolacak? bir yapın iki yapın alışacak

çocuğunuz 3 yaşlarına geldiğinde kreşleri araştırın
gerekirse çocuğunuzı kreşe verin kendiniz de aynı kreşte çalışın
zor bulunuyor bu tarz işler ama öyle yapanlar çok var

hele bir çalışın bakalım o zaman istediklerini yapabilecekler mi?

Bu kadar korkak olmayın yahu kv gelip kapıya kavga etmiş etsin ne olacak siz de onunla kavga edin gitmeyin eşiniz gitsin eşiniz otursun isim var deyip kalkıp evinize gelin. Alıştirmissiniz şimdi de bu şekil alissinlar yapacak birşey yok. Kendinizi ezdirmeye ne kadar devam edeceksiniz

Sinir oluyorum böyle seylere. Benim kayinvalidemlerde surekli onlara gidelim istiyordu ve esimde gitmek istiyordu. 1 tamam 2 tamam ama sıkılıyorum haliyle yaş uyumu yok arada ve surekli iş yapmak durumundasın oturamıyorsun. Eşime söyledim "birgün de annenlere gidip rahat rahat oturmak istiyorum yemek derdi misafir derdi felan olmadan "diye . Cunku gittigimde inanin hic oturamıyorum . Kendi oturmuyor mecburen bende oturamiyorum icim rahat etmiyor. Sonra karar verdim. Haftada bir mutlaka beraber yiyoruz bende esimin işten çıkma saatine denk getirip öyle gidiyorum. Suan daha iyiyim ama inan istekler bitmiyor. Bu seferde sürekli misafir oturmasına gitmek istiyor. Mesafe koymak gerekiyor bir sekilde ve takmamak gerekiyor yoksa istekler bitmez.

Ben gitmezdim eşim de giderse gitsin. Hiç işiniz olmuyor mu? Özel hayat, birlikte film izleme, çevrenizde gezilecek yerler yok mu? Bence önceden plan yap haftada bir gün git. Haftasonu kahvaltıyı şurda yapalım de. Akşam film izleyelim de hayır anneme gidelim derse tartışırsın yine gitmezsin

Size belki saçma gelecek çünkü bana da saçma geliyor kv hem benden nefret edip hem de sürekli benle olmak isteyen biri . Bir gun dediğiniz gibi yaptım ve ertesi günü kapıma dayandı neden 2 saat oturmusum ne kavgalar ne gürültüler ......

Ederse etsin. Canı kavga istiyorsa hergun edin. Yeterki kendinizden taviz vermeyin. Kavga ederek sizi sindirecegini düşünmüş oyle de olmus neden bu firsati veriyosunuz ki ona. Yine yapin aynisini hep yapin. Sıkılıyorum onca saat orda diyin. Istedigi kadar kiyamet koparsin.

Back
X