kaynanadan evimi ayirmak istiyom yardim edinnnn

eşin asgari ücretliyse taşınmaz ancak senin işe glrmen gerek

9 senedir mi berabersiniz eşinin ayrı ev açmaya durumu yok sanırım o zaman mecbursunuz ama eğer evden ayrılmak istiyorsan senin de çalışman lazım çocuğun yok mu nasıl yaşıyorsunuz hepiniz bir arada kayınpederde varmış sadece kaynana olsa neyse ama kp ile aynı evde 9 sene yaşasma rahat edemezdim sanırım yanii. Siz de çalışırsanız biriiniz kirayı veriri biriniz evi geçindirir idare edersiniz. Keşke en baştan işe girseydiniz.

yok canım ev ev üstüne olmuyor.evlendiğim ilk zamanlar 2 ay oturdum burnumdan getirdiler.ayrıldım rahat ettim.olmuyor beraber.

Evleri ayırmak için çok geç bile kalmışsınız.. 9 sene..:53: :85: Çok sabırlı bir insanmışsınız demek..

ben 1 senede illallah dedim 9 sene neler yaşadınız kimbilir.eşinizde istiyosa maddi durumunuzunda elvericeğini düşünüyosanız olmaması için sebep yok...

ben 1 senede illallah dedim 9 sene neler yaşadınız kimbilir.eşinizde istiyosa maddi durumunuzunda elvericeğini düşünüyosanız olmaması için sebep yok...

Evet cok sey yasandi ama durumumuz iyi degildi simdi esim isini degistirdi 5senelik kredimiz var ondan sonra ev aliriz diyo ama bana 5sene cok uzun geliyo cok bunaldkm sanirim

eşinin borcu varmış..madi açıdan zor olabilir ama sende çalışsan belki ozaman olur. gerçekten birlik yaşamak zor Allah sabır versin. bir de kv kp le anlaşabiliyormusun

Back
X