Kızlar bu anlattıklarınızı zamanında bende yaşadım
Kaçarak evlendim 19 yaşındaydım 4 ay beraber oturduk daha sonra üst katlarını yaptırdılar 0 daire sonra düğünümüz oldu falan filan 1.5 sene sonra oğlum dünyaya geldi,kaynanam oğlumu istemedi erkek diye kız istiyomuş o.. görümcem var kaynım var evde ,,hep kıskançlık hep fesatlık oturup plan yapıyorlardı kaynanamla görümcem diyodu ki ''anne abim gelsin şunuda söyliyelim,bunuda anlatalım''eşim işten gelirdi kapıyı açıp binbir türlü bahaneyle içeri alıp yalan yanlış anlatıp eşimi doldururlardı bana karşı.... oda arada bırakmayın beni deyip beni muhattap ederdi onlarla hiç yoktan kavga ederdik onlar yüzünden.beni 1 kere bile savunamazdı takiiiiiii ben sinir krizi geçirinceye kadar ilk krizi geçirdiğimde 7 aylık hamileydim neler neler yaptılar Allaha havale ettim hepsini görümcem 30 yaşında hala bekar kısa bir evliliği olmuş o yüzden bizim mutluluğumuzu hiçççççç ama çekemedi.Sağolsun yine eşim beni gerçekten çok seviyor tabi bende onu....VEEEE 4 SENE SONRA bir akşam bir tartışma anında kayınpederimin ağzından çıkan yanlış bir cümleyle evi terkettim oğlumuda alıp tabi o gün bugün ayrıyım 2 sene bitti ayrı evdeyiz ÇOK MUTLUYUZ ALLAH BOZMASIN..BÖYLE KAYNANALARI ALLAHA HAVALE EDİYORUM KIZININ MUTLU OLDUĞUNU GÖREMESİN İNŞALLAH BENLE ÇOK UĞRAŞTILAR BÜYÜ BİLE BULMUŞTUM O DÖNEMDE EVİMDE