- 9 Ağustos 2022
- 191
- 25
- 13
- Konu Sahibi Defneyilmaz34
-
Konunuzu Bdv bölümüne taşıyın,organik Yaşam bölümünde ilgi çekmezEşim bana sürpriz yapmak istemiz beni karadeniz e götürecekti dediki siz manyakmisiniz oranın yolları çok tehlikeli dedi müsadere etmedi eşimde bana söz verdi ama bu yıl diye değil sonra şimdi eltisiyle konuştu eltisi gidecekmiş karadeniz turuna katmislar olmazsa bizde gelelim diyor bize müsade etmedi kendisi gidiyor kendisine gelince herseye evet geline gelince hayir olmaz niye böyleler sabır dedim ortamı terk ettim sinirim bozuldu yoksa bağırıp cagiricam saygısızlık ta yapmak istemiyorum ama sınırını aşıyor
Bilmiyorum ki nasıl yapcam yeni geldim bendeKonunuzu Bdv bölümüne taşıyın,organik Yaşam bölümünde ilgi çekmez.
Ben1.Konu yanlış yerde, organik yaşamla bir ilgisi yok.
2.Konuya gelirsek, neden kayınvalidenizin ağzının içine bakıyorsunuz?
1.Konu yanlış yerde, organik yaşamla bir ilgisi yok.
bilmiyorum ki nasılsın yapılıyor
Ben1.Konu yanlış yerde, organik yaşamla bir ilgisi yok.
Benim haberim yoktu ki sürpriz yapmış bana kadının haberi olmadığı bisey yokken herseye varSizin tatiliniz kaynananızın kulağına nasıl gitmiş? Her gittiğiniz yerin haberini veriyor musunuz?
Hadi haber gitti gitmeyin dedi. Niye gitmiyorsunuz 8 yaşında ebeveyninden imza alan çocuklar gibi?
Siz değil moderatör yapar.Bilmiyorum ki nasıl yapcam yeni geldim bende
Kaynanayi organik oluşum olarak gördüyse ama zararlı organikKonunuzu Bdv bölümüne taşıyın,organik Yaşam bölümünde ilgi çekmez.
Eşim bana sürpriz yapmak istemiz beni karadeniz e götürecekti dediki siz manyakmisiniz oranın yolları çok tehlikeli dedi müsadere etmedi eşimde bana söz verdi ama bu yıl diye değil sonra şimdi eltisiyle konuştu eltisi gidecekmiş karadeniz turuna katmislar olmazsa bizde gelelim diyor bize müsade etmedi kendisi gidiyor kendisine gelince herseye evet geline gelince hayir olmaz niye böyleler sabır dedim ortamı terk ettim sinirim bozuldu yoksa bağırıp cagiricam saygısızlık ta yapmak istemiyorum ama sınırını aşıyor
Kaynanayi organik oluşum olarak gördüyse ama zararlı organik
eşiniz de annesinin sözünü dinleyip vazgeçti öyle mi? Burada sorunun KV olmadığını fark etmişinizdir inşallah
Evet tamam dedi bende kızdım güya söz vermiştin diyeEşiniz tamam mı dedi?
Yok,Buraya alışmam zor olacak ben yeni geldim nasıl katılacak bilmiyorum ilk gelişimde rezil ettim kendimi oy oy
Kocanı fırcalarsan seni affederizBuraya alışmam zor olacak ben yeni geldim nasıl katılacak bilmiyorum ilk gelişimde rezil ettim kendimi oy oy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?