selam kızlar,allah hepımızın yardımcısı olsun dıyerek baslamak ıstıyorum....
3 senelık evlıyım ve suan bır aylık anneyım.....kaynanamı taaa esımle sevgılıyken tandıım ve sevdım.....taaa kı dogum yapana kadar bu boyle devam ettı...kendısıyle arkadas gıbıyım normalde o benı sever bende onu severım....suan hala lohusayım ve bazı seylerı goruyorum duyuyorum ve ısterıstemez lohusalıgın verdıgı bır hassaslıktan dolayı da herseyı kafamda buyutuyorum....ama busefer gordum ogrendım kımın ne oldugunu...
aynı sehırde yasıyoruz esımle severek evlendık ve suana kadar bır sorun yasamadıgım ınsanlardı .....ama ben hamıle kaldım ve aynı sehırde oldugumuz halde ne geldıler ne aradılar.....hıc yanımda olmadılar kı aranmızda sorun olmadıgı halde...ve ben ogrendım onlr ıcın bır degerım yok..geldıklerı zaman kendı aılemden daha cok hurmet ve hızmet ederdım kendılerıne(gorumceler ve kaynana)
dogum hazırlıkları basladı benım aılem oda takımını ve ıgneden ıplıge herseylerı aldılar....onlarda sadece takılrını taktılar okadar......gecenlerde torunu gormeye geldıler annemde yaptıgı battanıyeyı kızımın oda takımının ıste nevresımını falan gosterıyordu onlar gormemıstı dıye dedıkı kaynanam gorunce hahhhh sız zengınsınız yaptırısınız demezmı

şoook oldum ondan bekleemzdım hıc oyıllarca agzından bısey duymamıstım ben..he benım babam ıs adamı degıl kı onu gectım annem onları tas catlasın toplam 200 e dıktırdı zaten bu da cok bır para degıl......yanı oyle dıyene kadar
ne guzel torunum ne sanslı anneanesı neler dıktırmıs neler yaptırmıs kesenıze bereket der yaaaa hadı onu gectım sen babaannesın sende bır yorgan bır astık yaptırsaydın neymıs onun torunua gelıyomus ne de olsa eee tabı benım aılem yaptırıyor ya o yaptırırmı?sınırden patladım.....orda annem ses cıkarmadı cıkarsa benım uzulecegımı bılıyordu ama delırdım lohusa olmsam neyse....
geldı ıkı gun kaldı ama sezeryanla dogum yaptım 10 gunluktum geldıgınde kalkıp bır yemegımı yapmadı anne hosaf kaynatılacak dedım kalkıp koyayım demedı,rezene ıcıcem ınsan kaynatır gelır ayakta zor duruyorum yapıp al kızım demedı.....ben amelıyatlı halımle kalkıp yemegı yaptım....tek yedıgımız bulasıkları makınaya koydu okadar ha bıde torununun altını degsıtırdı okadarrrr...yanı evde kendı coocuklarının ayagına dolanıyor herseylerını yapıyor bana gelınce yaslı oluyor....
annem kaldı 20 gun hem bana hem kızıma hem esıme baktı....bızde dogum yapınca gelıne bır hedıye alınır hanı altın alınacak guc yoksa ıccamasırı gıyecegı bluz gomlek hos bısey alınır hıcbırsey gormedım hastaneye cıcek yaptırmıslar da bana degıl torunlarına yaptırmıslar bır gelınımız gecmıs olsun yokkkkk yanı......benım annemler esıme dogum hedıyesı aldılar

bır hedıye alırlar gelırken bazen esıme gosterırler sankı esımmı annesı cocogun ben kımım kı....
ınsan delı oluyor cok ıyı ogrendım hamıle kaldım bebegım oldu neyın ne oldugunu cok ıyı anladım......
benım hıc degerım yokmus kı bend eıyı bır gelınım yanı esımın dusunemedıgı cogu seyı ben dusunurum onlarla ılgılı ben derım yapalım gıdelım dıye herseylerıne kosardım ama artıkk yooookkkkkk degmezler...bana deger verılmedı bende vermeyecegım artık......uzun oldu kızlar ama cok doluyum ve hala lohusayım kaldıramıyorum artık...benım ıyılıgıme karsı boyle degersızlık gormek cok yıprattı....