Benim kayınvalidem de ben lohusayken 20 gün kaldı..keşke gelmeseydi beni sinir etti..bana sürekli sütün yok senin diyordu..ellerini yıkamıyordu,kadını banyoya sokamıyordum, temizliğine hiç dikkat etmiyordu, eşim hep uyardı annesini temizlik konusunda..sürekli bebişimi kucağına alıyordu çocuğumu bana vermiyordu..çocuk ağladığı zaman hemen yatak odasına damlıyordu kapıyı çalmadan..hiç bir iş yapmak istemiyordu sadece çocukla ilgilenmek istiyordu ..ben bebeğimi emzirmek için sandalyeden destek alıyordum neymiş onun zamanında kadınlar dimdik emzirirmiş bende öyle yapacakmışım,bende o senin zamanında kaldı dedim..sürekli kendi bildiği eski zaman kurallarını bize dayatmaya çalışıyordu..yeni doğmuş bebeği öpmek için can atıyordu hep engelledim..ama şunu farkettim eşimin yanında uyarılarımızı anlamış gibi davranıyordu, eşim işe gidince farklı davranıyordu..bebişim şimdi 4 aylık ve ben 1 ay sonra işe başlıycam ,kayınvalidem tutturuyor gelicem torunuma ben bakıcam diyee ,bize yerleşmeyi düşünüyor, köyden bıkmış,eşinden sıkılmış, eşim gezdiriyor hiç sıkılmıyor burda, istenmediğini biliyor ama yine de ısrar ediyor ...kadın söylediğim hiç bişeyi anlamak istemiyor arsız yaa..kayınvalidemle yaşam tarzlarımız çok farklı ne yapıcam bilemiyorum yardım lütfen..