Kaynanalar :(

o eve eşinle beraber mecbur gideceksin, zaten tek gitmesin tek giderse daha çok doldururlar sana karşı...
gittiğinde olduğundan daha neşeli keyifli ol, eşinle daha da hoş geçin, sana söyledikleri iğneli laflar olursa takmıyormuş gibi davran...
ki takma da zaten, herkes ne ederse kendine eder, bak sen sevseydim hergün giderdim diyorsun, kendilerini sevdirsinlerdi, senin bi kusurun varsa arkadan konuşmak kötülemek yerine sana aile olma kurallarına uygun güzelce deselerdi...
değiştiremeyeceğin insanlar için kendini de eşini de bebeğini de üzme.

Seninki iyi. Benimkini 15 gunde kestirdi hanimefendi. Olmayacak seyler yasatti. Rabbim kimseye yasatmasin. İlk oglumda depresyona soktular beni.

Tek diyecegim, kaynananla sakın ama sakın altli ustlu yasama. Ben o duruma gelsem kocam demem bosanirim.

5 ay evimde kaldi sinir hastasi oldum. Depresyonlara girdim. O kadar sey yasadim ki roman olur.

Sukur ikinci oglumda gelmedi. İki h.sonra 1 ayligina gelecek. Offff ki offff ;(

Hepiniz haklisiniz kizlar.gelmesi bi yana hic 1 kere gelip yardim etmedi cok yorgunum yalnizim.bende oyle dusunuyorum Allah biliyor goruyor hata kimde

Neden evlatları gibi göremeseler bile bu da bir anne evladı diyemiyor bu kadınlar.

Bir aşamadık şu durumu.

Benim ailem orduda ben izmirdeyim.en azindan yalniz kizin ailesi uzakta filan diye dusunebilirdi:KK55:

tatlım su dünyada senden ve bebeginden kıymetli hiç birşey yok, kocamı sevmesem bir dk düşünmem demişsin, kocanda seni seviyor bellki ama anlamıyor, sen bu mücadelende yalnız başınasın ve bu yalnızlık içten içe seni bitiriyor, bi sakin ol ve düşün, sadece bir süreliğine, kocana durumların bu oldugunu,senin bir pskolojin oldgunui, seni istemedigin seyler yapmaya zorlamaması gerektiğini, sizin artık bir aile oldugunuzu senin pskolojin kötü olursa bebeğin etkilenecegini söyle ama bunları sohbet esnasında söyle, bir söyle bekle, yine mi aynı, iki söyle bekle, üçüncüde agzına tükürürsün, seviyorsa seni seni anlaması gerekiyor, erkekleri biraz pohpohladınız mı sizden güzeli, iyisi yok, ben esimle zaman yüzüm asık konuşşsam adam gelip derdimi dinleyeceği yerde sallamıyor beni, ama iki tatlı sözle süt dökmüş kedi oluyor, unutma sen kocanı seveceksin ama çok sevmiceksin, kocan seni cok sevecek, sana kötü bi söz gelse dünyayı ayaga kaldıracak, sen sakin ol, kocanla olan durumunu ailene de anlatma, aile de işin iç yüzünü bilmeden seni doldurabilir, sendi küllerinden doğacaksın, güçlü bir kadın olmasan bebeği doğuramazdın, o sancıları çekmeyi göze aldın ve mutluluk kucagında,

Kizlar icimi dokebilecegim kimse yok cevremde..bana akil verin.
Esimle ewlenmeye karar werdik ilk sorun benim onlarla altli ustlu oturmamdi babam iyikide kabul etmemiş ben bu saflikla kabul edicektim..cunku bizim icin normal olan seyler onlara cok anormal geliyor cok bunaldim ayri yasiyoruz her hafta sonu gidiyoruz.aslinda onlari sewseydim hergun giderdim cok guzel olabilirdi hersey ama esimin annesi arkamdan cok konusuyor herkese beni kotuluyor.oglum oldu surekki karistigi icin tartistik hakliyken haksiz oldum.esimde hala beni o ewe goturmek istiyor..ben istemiyorum neyspcam ben ya.daha neler neler:KK61:

Evleneceğim zaman bizde altlı üstlü evde oturacağımızı babama söyledim.
Babam kp herkesin kapısı mutfağı ayrı. Kızımı üzmeyin vs vs diye bi konuşma çekmişti.
Bana da başka yerde ev iste demişti.
Ben istemedim. He pişman oldum mu. Ara ara pişman oldum evet. Babamın sözüne geldim sonradan.

Şimdi ayırdık evleri. Herkes mutlu :)
Arada gelip gidiyoruz iyi oluyor.

Eşini ikna et o eve gitme. Uzaktan huzurunu bozmaya yetiyorsa. Yanındayken düşünemiyorum.

Back
X