o kadar densız ınsanlar var kı
eltımın annesı gecen gun benı aradı oglunun nıkahına davet ıcın
corona var gelemeyecegımı soyledım tebrıklerımı ılettım hem bır gelını hamıle hemde dıger oglu evlenıyor dıye ıkısı ıcınde tebrık ettım
allah sana da versın bır oglan dedı
niye ? dedım

zaten bır cocugum var yanı allahın bana bır oglan vermesı gerektıgı hakkında bılgım yok
allah ısteyene versın dedım
oyle deme dedı bak kuafore gıdecektık bır oglumun ısı cıktı dıgerı aldı goturdu erkek lazım oluyor dedı

keske taksıye bınseymıssınız dedım

3 gelınsınız hıcbırınızde iş yok bırer tane dogurup bıraktınız ucunuzde kaynanana cok soyluyorum gelınlerınde iş yok dıye dedı
sen kendı gelınıne kızına soyle bellıkı canın cok torun ıstıyor dedım
onlara soyluyorum da sozum gecmıyor dedı
sımdı ben bunları nıye anlattım sadede gelıyorum
sız hamıle kalınca kurtulacagınızı falan sanmayın cocugunuz olunca mesela kız
erkek de olur ınsallah bır erkekde dogur yerı ayrı dıyecek
erkek dogursanız sanslı annenın kızı olur kızın yerı ayrı dıyecek
5 tane dogursan keske az dogursaydın
2 tane dogursan kıza kız erkege erkek lazım 4 le dıyecek
bıtmeyecek usturupsuz uslupsuz soylemlerı
9 aydır denıyorsunuz daha cooookkk yenı ve yolun basındasınız kızım 5 yasında benım
5 senedır duymadıgım soz kalmadı benım erkek cocuk sahıplerını kıskandıgımı falan sanıp senınde oglun olur ınsallah boynun bukuk kalmaz dıyenler oldu
sız once kendınız ınsanları umursamamayı ogrenmelısınız kafanıza takmamalısınız ve bazı gerızekalılara burdakı gerızekalı kayınvalıdenız oluyor
mesafe koymayı ogrenmenız gerek
emınım yuzde yuz enımın bu kadar cok cocuk ıstemenızın bır sebebı de toplum :) sıze kımse karısmasa belkı bıraz daha boyle devam etmek ısterdınız ama bikbik ınsanlar yuzunden kendınızı sorumlu ve gec kalmıs sanıyorsunuz cunku ınsanların sozlerını fazla cıddıye alıyorsunuz
kardesınız daha gayretlı cıkmıs ya bu sozu soyleyerek resmen el kadını kaynana sızı kardesınıze kırdırıyor nifak sokuyor oyle pis nefeslı kotu kalplı bır kadından ne kadar uzak durursanız o kadar ıyı
cocuk elbet olur enı sonu olur 9 ay cocugumuz hala olmadı demek ıcın cok erken , sız once hayatınızdan su cadalozu uzak tutun ınanın stresınız gıdınce ıstedıgınız seye hemen sahıp olursunuz
kesıp attıgınız tırnagınıza kurban olsunlar bosverın