kaynanam altınlarımı borç istiyor

Bence vermelisin. Benim annem 30 yıl önce altınlarını verdi hatta Dedemler geri vericez diyerek zorla, döverek aldılar annemden.
30 yıl oldu halen vermediler ama iyi yönünden bakmak lazım şayet verecek olsalardı altın şuan uçmuştu ne kadar kazanç elde edicektik. Zamanında verseler harcanır giderdi hep bizleri düşünüyorlar.
Kaynanalarımızın kıymetini bilelim...
Sizde verin bence 2050 yılında altın servet edeceği zaman geri alabilme ihtimaliniz olur. Hem zaten amaç yatırım değil mi?

Ben altınları değil onların geri gelebilme ihtimalini sevdim demiş Yılmaz Erdoğan
ahahahaHah

ya bide bizimkler köyde yaşıyor zaten cok yakın davranmıyorum kaynanama cünkğ elini versen kolunu kaptırıyosun
Belli ki yüz verince astarını istiyorlar yapma valla

kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim 2 aylıkta hamile evlendiğimizde takılan paraları kayınvalidem aldı ama altınlar bilezikler bize kaldı bizde onları kasaya koyduk sonra kücük altınları bozup birde kredi cekip araba aldık bu aradada hamile oldugumu ögrendim, kayınvalidem ev alacakmış eksigi varmıs bizden kalan bileziklerimi borc olarak istiyor bende kesinlikle vermek istemiyorum cünkü hem kredi borcum var hem hamileyim iştende ayrılma durumum var onlarda kenarda her an borcumu kapatabilicegim teminatım gecen senede baska bisey icin istediler yine vermedim simdi gene istiyorlar sizce haklı degilmiyim esim verme taradtarı ödicekler diyo e benim 7 ay sonra doğumum var ödeicekleri tarih bile belli degil krediye faiz ödememek icin benim altınlarımı istiyolarmıs
Vermeyin

Vermeyin, bırkere ıstemısler vermemissiniz.. ikinciye istiyorlar, ne degıstı?
Ozaman vermeyen sımdı de vermez.
Paraları almıs derdi altınlar bence, kredi degıl.
derdi altınların kenarda durması batıyor ben kredi öderken niye ona vereyim zaten saf kocam anlasa

derdi altınların kenarda durması batıyor ben kredi öderken niye ona vereyim zaten saf kocam anlasa
Aynen oyle bır sekılde pes edip vereceğinizi sanıyor ki ısrarla istiyor. Ev alırken emınım hesabını yapmistir o. Kocan anlamazsa ne yapacaksın verecek mısın?

O altınların geri gelecegını sanmıyorum. Vermeme imkanın varsa verme. Kiracımısınız biz kendilerimize kullanıcaz dersin. Veya arabadaki borcu kapatıcaz işten çıkarsam dersin

Aynen oyle bır sekılde pes edip vereceğinizi sanıyor ki ısrarla istiyor. Ev alırken emınım hesabını yapmistir o. Kocan anlamazsa ne yapacaksın verecek

Aynen oyle bır sekılde pes edip vereceğinizi sanıyor ki ısrarla istiyor. Ev alırken emınım hesabını yapmistir o. Kocan anlamazsa ne yapacaksın verecek mısın?
vermeyecegim dün ağzıma geleni saydım onada helal etmem dedim artık düsün

Sizin eviniz olsa kredi borcunuz olmasa hadi neyse. Ama sizden altınları alır, evine oturur. Sonra da derki biz ölünce bu ev size kalacak altınları ona say diyecek.

Bende 3 aylık evliyken istediler bileziklerini sizinkileri veririm dedim..5 bilezik verdim
4 geri geldi 1 eksiğimiz kaldı..
Bunları ödemeleri 7 seneyi buldu yani
Hem borç verip yakın bir zamanda geri vermeleri imkansız...

Verme kesinlikle giden geri gelmiyor kpederim halen ödicek halen ödicek

Altınlarını verirsen buraya sonra açacağın konu kv altımları borç almıştı ama vermiyor olur. Gerçekten geri vereceğini mi düşünüyorsun üzere evir bardak soğuk su içersin. Krediye faiz vermek istemiyorlarsa ev almasınlar o zaman benim Altınlarıma mı güvenerek ev almaya karar verdiler de bir anlık gavflete kapılıp da verme şakın

Belli ki altınların peşindeler geçen sene istemiş bu sene yine istiyor
Vermek istemiyorsan verme ve çok haklısın hem piyasa kötü hamilesin ve kredi borcun var

Back
X