- 4 Kasım 2020
- 132
- 267
- 23
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakın vermeyin.benim kendi abim 4 bilezigimi aldı vercem dedi hâlâ verecekkızlar merhaba ben 2 senelik evliyim 2 aylıkta hamile evlendiğimizde takılan paraları kayınvalidem aldı ama altınlar bilezikler bize kaldı bizde onları kasaya koyduk sonra kücük altınları bozup birde kredi cekip araba aldık bu aradada hamile oldugumu ögrendim, kayınvalidem ev alacakmış eksigi varmıs bizden kalan bileziklerimi borc olarak istiyor bende kesinlikle vermek istemiyorum cünkü hem kredi borcum var hem hamileyim iştende ayrılma durumum var onlarda kenarda her an borcumu kapatabilicegim teminatım gecen senede baska bisey icin istediler yine vermedim simdi gene istiyorlar sizce haklı degilmiyim esim verme taradtarı ödicekler diyo e benim 7 ay sonra doğumum var ödeicekleri tarih bile belli degil krediye faiz ödememek icin benim altınlarımı istiyolarmıs
Ya iki gun surat yapar 3. Gun gecer. Altinlari verirsen omur boyu mutsuz olcakasin , tadin kacicak belki her firsatta bu yuzdrn esinizle tartiscaksiniz.olumlu tarafindan bak yat uyu dinlen. Esiniz dusunsunkızlar eşimle konuştuk yarın kayınvalideme vermiyoruz diyecek altınları ama bir trip bir tripki sormayın bende hic yüz vermiyorum haklı olan benım
Aman sakın vereyim deme şartların tam uygun değil.onlar kenarda dursun sonuçta hamilesin ve borçların varmış kayinvalidenle açık açık konuş anlat durumu.sunu da anlamıyorum ki bir insan niye verilmediği durumda bile 2. 'ye ister yakızlar merhaba ben 2 senelik evliyim 2 aylıkta hamile evlendiğimizde takılan paraları kayınvalidem aldı ama altınlar bilezikler bize kaldı bizde onları kasaya koyduk sonra kücük altınları bozup birde kredi cekip araba aldık bu aradada hamile oldugumu ögrendim, kayınvalidem ev alacakmış eksigi varmıs bizden kalan bileziklerimi borc olarak istiyor bende kesinlikle vermek istemiyorum cünkü hem kredi borcum var hem hamileyim iştende ayrılma durumum var onlarda kenarda her an borcumu kapatabilicegim teminatım gecen senede baska bisey icin istediler yine vermedim simdi gene istiyorlar sizce haklı degilmiyim esim verme taradtarı ödicekler diyo e benim 7 ay sonra doğumum var ödeicekleri tarih bile belli degil krediye faiz ödememek icin benim altınlarımı istiyolarmıs
Ya kimseye de açıklama yapmak zorunda değilsiniz eşinizle konuşun ailene söyle benim bilezikleri herkes unutsun yok onlar deyin.. Her para lazım olduğunda altın diye dayanmasınlar kapınıza.. Normalde bu tarz şeylere karşı değildim ama artık şu zamanda herkes kendini garantiye almak zorunda ve kendi çoluğunu çocuğunu düşünmek zorunda.. Eşinizin ailesi eşinizi ve torununu düşünmüyorsa siz düşünün boşverin.. Şu zamanda ev alabilen insanların sizin altınınıza da ihtiyacı yoktur bence.. Hem faiz ödememek için istiyorlar da sanki altın fiyatı sabit mi kalıyor.. Ona da durdukça bir nevi faiz işliyor..kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim 2 aylıkta hamile evlendiğimizde takılan paraları kayınvalidem aldı ama altınlar bilezikler bize kaldı bizde onları kasaya koyduk sonra kücük altınları bozup birde kredi cekip araba aldık bu aradada hamile oldugumu ögrendim, kayınvalidem ev alacakmış eksigi varmıs bizden kalan bileziklerimi borc olarak istiyor bende kesinlikle vermek istemiyorum cünkü hem kredi borcum var hem hamileyim iştende ayrılma durumum var onlarda kenarda her an borcumu kapatabilicegim teminatım gecen senede baska bisey icin istediler yine vermedim simdi gene istiyorlar sizce haklı degilmiyim esim verme taradtarı ödicekler diyo e benim 7 ay sonra doğumum var ödeicekleri tarih bile belli degil krediye faiz ödememek icin benim altınlarımı istiyolarmıs
Aynen altın fiyatlari sabit kalmıyor. Yarın birgün iki katina çıksa simdi cok yüksek düşünce alırız diyecekler.Ya kimseye de açıklama yapmak zorunda değilsiniz eşinizle konuşun ailene söyle benim bilezikleri herkes unutsun yok onlar deyin.. Her para lazım olduğunda altın diye dayanmasınlar kapınıza.. Normalde bu tarz şeylere karşı değildim ama artık şu zamanda herkes kendini garantiye almak zorunda ve kendi çoluğunu çocuğunu düşünmek zorunda.. Eşinizin ailesi eşinizi ve torununu düşünmüyorsa siz düşünün boşverin.. Şu zamanda ev alabilen insanların sizin altınınıza da ihtiyacı yoktur bence.. Hem faiz ödememek için istiyorlar da sanki altın fiyatı sabit mi kalıyor.. Ona da durdukça bir nevi faiz işliyor..
Sakın verme ben verdim takılan altınlarını aldılar bileziklerini kolyemi aldılar 3 yıldır evliyim borç olarak aldılar 3 yıl geçti nerde altınlar yok p*i*ç oldu gittikızlar merhaba ben 2 senelik evliyim 2 aylıkta hamile evlendiğimizde takılan paraları kayınvalidem aldı ama altınlar bilezikler bize kaldı bizde onları kasaya koyduk sonra kücük altınları bozup birde kredi cekip araba aldık bu aradada hamile oldugumu ögrendim, kayınvalidem ev alacakmış eksigi varmıs bizden kalan bileziklerimi borc olarak istiyor bende kesinlikle vermek istemiyorum cünkü hem kredi borcum var hem hamileyim iştende ayrılma durumum var onlarda kenarda her an borcumu kapatabilicegim teminatım gecen senede baska bisey icin istediler yine vermedim simdi gene istiyorlar sizce haklı degilmiyim esim verme taradtarı ödicekler diyo e benim 7 ay sonra doğumum var ödeicekleri tarih bile belli degil krediye faiz ödememek icin benim altınlarımı istiyolarmıs
Sakın verme sakınkızlar merhaba ben 2 senelik evliyim 2 aylıkta hamile evlendiğimizde takılan paraları kayınvalidem aldı ama altınlar bilezikler bize kaldı bizde onları kasaya koyduk sonra kücük altınları bozup birde kredi cekip araba aldık bu aradada hamile oldugumu ögrendim, kayınvalidem ev alacakmış eksigi varmıs bizden kalan bileziklerimi borc olarak istiyor bende kesinlikle vermek istemiyorum cünkü hem kredi borcum var hem hamileyim iştende ayrılma durumum var onlarda kenarda her an borcumu kapatabilicegim teminatım gecen senede baska bisey icin istediler yine vermedim simdi gene istiyorlar sizce haklı degilmiyim esim verme taradtarı ödicekler diyo e benim 7 ay sonra doğumum var ödeicekleri tarih bile belli degil krediye faiz ödememek icin benim altınlarımı istiyolarmıs
Anlatmaya ugrasma,de ki,veeermiyoooruuum...evet saf kocama anlatabilsem
annaa bunun aynısını ben de yasadim :) sadece ben 4 5 aylik hamileydim :)kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim 2 aylıkta hamile evlendiğimizde takılan paraları kayınvalidem aldı ama altınlar bilezikler bize kaldı bizde onları kasaya koyduk sonra kücük altınları bozup birde kredi cekip araba aldık bu aradada hamile oldugumu ögrendim, kayınvalidem ev alacakmış eksigi varmıs bizden kalan bileziklerimi borc olarak istiyor bende kesinlikle vermek istemiyorum cünkü hem kredi borcum var hem hamileyim iştende ayrılma durumum var onlarda kenarda her an borcumu kapatabilicegim teminatım gecen senede baska bisey icin istediler yine vermedim simdi gene istiyorlar sizce haklı degilmiyim esim verme taradtarı ödicekler diyo e benim 7 ay sonra doğumum var ödeicekleri tarih bile belli degil krediye faiz ödememek icin benim altınlarımı istiyolarmıs