Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu onlara ne kadar güvendiğine bağlı ben düğün sabahı tüm takıları çeyrekleri verdim kayınbabamın borcu vardı onu ödediler. Sonra biz ev alıcak olduk borcunu bize geri ödedi .kızlar merhaba ben 2 senelik evliyim 2 aylıkta hamile evlendiğimizde takılan paraları kayınvalidem aldı ama altınlar bilezikler bize kaldı bizde onları kasaya koyduk sonra kücük altınları bozup birde kredi cekip araba aldık bu aradada hamile oldugumu ögrendim, kayınvalidem ev alacakmış eksigi varmıs bizden kalan bileziklerimi borc olarak istiyor bende kesinlikle vermek istemiyorum cünkü hem kredi borcum var hem hamileyim iştende ayrılma durumum var onlarda kenarda her an borcumu kapatabilicegim teminatım gecen senede baska bisey icin istediler yine vermedim simdi gene istiyorlar sizce haklı degilmiyim esim verme taradtarı ödicekler diyo e benim 7 ay sonra doğumum var ödeicekleri tarih bile belli degil krediye faiz ödememek icin benim altınlarımı istiyolarmıs
Odemeyecekler ki. Odemeyecekleri icin gelinden istiyorlar. Altin olarak borcu baska birinden almazlar cunku odeyemezlerFaiz ödememek için altın mi borçlaniyorlarmiş? Altının nasil yükseldiğinden haberleri yok galiba? Altin olarak ödemeyecekler mi? TL olarak oderlerse siz zarar edersiniz.
aynen öyle ya valla insanı sinir ediyor bu kaynann en iyisi bilesakin vermeyin altinlari vermediklerinde zaten kötü olcan verme kötü ol daha iyi
ödemezler ki biliyorum bunu saf kocama anlayamıyorum tek çocuksn ev nasılsa senn muhabbeti yapıcaklarödeyemezlerse ne yapacaksın..
çocuktan sonra masrafların artacak.
çocuğunun hesabına yatır, maddi olarak da elinde olduğu kadar yardımda bulunabilirsin,
ama bu ''düğün altınları'' mevzu gerçekten irite ediyor insanı..
eksik-gedikler düğün sonrası çıkıyor meydana nedense![]()
bencede konustukca tartışıyoruz esimle vermiyoruz dedik bakalm seneye ne diye isticeklerSen hayir dedikten sonra,istedikleri kadar istesinler nafile.Hiç düşünüp moralini bozma.Vermiyorum,bitti, nokta.
Konusu acilirsa da hiç aciklama yapma,ben diyecegimi dedim de geç.
Sen kendini aciklamaya çalıştıkça seni manipule etmeye ugrasirlar çünkü.En iyisi noktayi koymak.
valla hic bisey istemem benden uzak dıesın dursunannaa bunun aynısını ben de yasadim :) sadece ben 4 5 aylik hamileydim :)
kaynim evlenecegi zaman istedilerdi hayir dediydim. sonra hamileyken ev almak icin istediler. bu sefer verelim dedik. ama kocamin da icine sinmedi. biz eski evlerini satin alalim en azindan paramiz havaya gitmemis olsun diye dusunmustuk. eger sizin de boyle tapusunu alabileceginiz bir mallari varsa altinlariniz karsiliginda onu alabilirsiniz.
bide 6 7 aya ödeyeceklermiş madem ödeyecek gücün var bekle 3 4 ay sonra al eviFaiz ödememek için altın mi borçlaniyorlarmiş? Altının nasil yükseldiğinden haberleri yok galiba? Altin olarak ödemeyecekler mi? TL olarak oderlerse siz zarar edersiniz.
tapu üzerinize mi?ödemezler ki biliyorum bunu saf kocama anlayamıyorum tek çocuksn ev nasılsa senn muhabbeti yapıcaklar
yok canım tapuyu bize yaparmı aynen öyle kendimi düşünmek zorundayım bendetapu üzerinize mi?
gereksiz mevzu bence tartışmaya gerek yok.
Kredi çekin, aylık taksitlerine yardımcı olun çok gerekiyorsa, taksitle ödemek daha kolay değil mi
Dünya hali salgın var, kriz var, hastalık var, kısıtlamalar kapıda.
Hamileymişsiniz, insan kötü niyetli düşünmek istemiyor ama durum bu noktaya gelince artniyetli oluyosun işte..
kesinlikle ya oglunun safoz oldugunu biliyo ama benım de ona papuc bırakmıcamı öğrenenmemisSakın verme gelecek için değerlendir.o senin mehir hakkın.eger verirsen unut asla geri gelmez.Gelecek ne gösterir bilinmez altın yatirimdir
eşime kalsa verecek anasına kıyamıyor ben kıyamet koparıp vermedim şimdi esim tripleniyor canı isterse