• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam.. Aman Yarabbim ne zaman bitecek bu sorun ..

ilknur83

KeNDiMe YeNiBiR BeN LaZiM
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2007
1.768
13
683
42
Almanya
kizlar aslinda suan cok sinirliyim hatta hani derler ya kesseniz kanim akmiycak o derece yani :47::47::47:cok uzun uzun anlatmiycam suan ama bildiginiz kaynana gelin sorunu ama malesef bizimki bitmek tükenmek bilmiyor sikildim biktim yoruldum artik :53::53::53:ne zaman biticek ne zaman rahata ericem bilmiyorum ama gercekten artik dayanacak gücüm kalmadi:50::50::50: Allahtan burasi var sizler varsinizda biraz kafam dagiliyor:61: Rabbim kimseye benimki gibi tripli düsüncesiz bir kaynana vermesin:18::18::18:

puff bende de var aynı dert :(( aslında iyi biri ama zamanında söylenen sözler hiç çıkmıyor aklımdan..Sevmedim sevemedim bir türlü kendisini.Sadece Allah rızası için tüm iyi niyet çabalarım..yoksa çoktan kopmuştu ipler..Rabbim yardımcımız olsun canım ne diyim :(

Son düzenleme:
bende bugün tartıştım bayağııııı
ama kadın yeri geliyo hiç bişey olmamış gibi davranıyo
pff bnde çok sıkıldım yaaa

puff bende de var aynı dert :(( aslında iyi biri ama zamanında söylenen sözler hiç çıkmıyor aklımdan..Sevmedim sevemedim bir türlü kendisini.Sadece Allah rızası için tüm iyi niyet çabalarım..yoksa çoktan kopmuştu ipler..Rabbim yardımcımız olsun canım ne diyim :(

aynen canim bir bak iyi birde bak taniyamiyorum sabrimin son damlasindayim Allah korkum var yoksa bi kerede söyliycem ne söylemek istiyorsam amaolmuyor iste esimin hatrina susuyorum cogunlukla ama artik dayanicak sabrim kalmadi :50::50::50:

bende bugün tartıştım bayağııııı
ama kadın yeri geliyo hiç bişey olmamış gibi davranıyo
pff bnde çok sıkıldım yaaa

ben tartismadim bile yüzüme bile bakmadiki niye tartisayim sonrada esime aglamalar sizlamalar offffffff 10 yillik evliyim ama acaba bu sefer nerden ne cikaracak diye düsünür oldum kendi kendime konustugum zamanlar oldu buraya bari yazayim dedim yoksa cildiricam:18::18::18:

bnm doğumuma bi hafta var ve ben zaten stresteymm.
bnmkide gelmiş bana sayıyor.
allahından bulsun ben sadece öyle sööylüyorum başkada bişey demiyorumm.
rabbim bnm çektiğim sıkıntıları çektirsnnn ona.

neyseki eşim anlayışlı.

Son düzenleme:
bnm doğumuma bi hafta var ve ben zaten stresteymm.
bnmkide gelmiş bana sayıyor.
allahından bulsun ben sadece öyle sööylüyorum başkada bişey demiyorumm.
rabbim bnm çektiğim sıkıntıları çektirsnnn ona.

neyseki eşim anlayışlı.

Rabbim sanada sabir versin canim cok zor cooook heleki benle anlasmayan insan yoktur ama kaynanam benden ne istiyor hala anlamis degilim esimde yazik bi ona bi bana ne dese bos ipleri koparticam ama oda olmuyor :19::19::19:

Bende 5 yıllık evliyim ama çok çekdirdi bana kayınvalidem halada ben çekiyorum kahrını kaynım evlendi onlara çıtını çıkaramıyor benim eşim sessiz diye her kahrını bize yaptı 1 gün gitmesek evine ertesi gün gittiğimizde surat asmalar küsmeler laf sokmalar hiç bitmedi gece yatış saatimizden evimize gelen kadar karışmadık hiçbişi bırakmadı kendi sevgi ve saygısını yitirdi bizim gözümüzde ... Ne yapsam kabahat oldu iyi niyetim hep farklı kullanıldı hergün laf hergün onlar yüzünden kavga ettik eşimle burnumuzdan getirdi şimdi okadar karışamıyor ama gene de kaynanalığını yapıyor ama sedece bize kaynımdan korkuyor ve eltime bana yaptığının binde birini yapamıyor onu allaha havale ediyorum allahından bulsun inşallah...

benim kayınvalide geçen kurban bayramında elini bile vermedi..Eşimin ananesinin evinde toplanıldı bayramın ilk günü..Ev çok kalabalıktı.O kadar insan içinde bayramdır küs kalmayalım barışalım diye elini öpmek istedim.Sırtını çevirdi hiç gerek yok Alya dedi..Bende siz bilirsiniz dedim..Vay ben neden öyle demişim..İster elini ver ister verme umrumda değil demek istemişim öyle diyerek..Halbuki hiç alakası yok.. ben o kdr insan içinde elini öpmek istedim,vermedi mahcup oldum yani.çok kötü hissettim kendimi ve o sinirle,üzüntüyle ağzımdan kötü,kırıcı bir cümle çıkmasın diye siz bilirsiniz diyerek yan odaya geçmiştim..Ama insan kötü niyetli olmasın işte.. off bıktım bende:43:

Bende 5 yıllık evliyim ama çok çekdirdi bana kayınvalidem halada ben çekiyorum kahrını kaynım evlendi onlara çıtını çıkaramıyor benim eşim sessiz diye her kahrını bize yaptı 1 gün gitmesek evine ertesi gün gittiğimizde surat asmalar küsmeler laf sokmalar hiç bitmedi gece yatış saatimizden evimize gelen kadar karışmadık hiçbişi bırakmadı kendi sevgi ve saygısını yitirdi bizim gözümüzde ... Ne yapsam kabahat oldu iyi niyetim hep farklı kullanıldı hergün laf hergün onlar yüzünden kavga ettik eşimle burnumuzdan getirdi şimdi okadar karışamıyor ama gene de kaynanalığını yapıyor ama sedece bize kaynımdan korkuyor ve eltime bana yaptığının binde birini yapamıyor onu allaha havale ediyorum allahından bulsun inşallah...

canim benim Allah sanada sabir ve dayanma gücü versin sadece benim kaynanam böyle sanirdim ama kader ortaklarim cokmus:61: anlattiklarinin hepsi ama hepsi benim icinde gecerli büyük kaynimdan oda korkar cekinir ona söyleyemediklerini bize yapar esimde evlat onada hak veriyorum herkesin annesi herkese kiymetlidir ama esimle bizde cok tartismalar yasadik bir ara daha iyiydik ama simdi iyice kötülesti mutlaka huzursuzluk cikaricak birsey buluyor sagolsun kaynanam :43::43::43: allak bullak oldum bekar bir kaynim daha var Allahtan tek dilegim öyle cadi bir geline düssünki beni mumla arasin haketmiyorum cünkü :50::50::50: öyle seylere sustum öyle seyleri görmezden geldimki 10 sene icinde anlatamam ama benimde yasim ilerliyor düsünün 28 yasindayim ama yemin ederim 40 yasinda gibi hissediyorum kendimi :43::43::43: hayati bana zindan etti Allah nasil biliyorsa öyle yapsin ne diyelim :43::43::43:

kayınvalidenize duacı olmalısınız daha ne istiyonuz anlamdımki sizi monoton bir hayattan kurtarmış.Her gün yeni bir entrika,gerilim,laf sokma telaşı derken zaman su gibi akıp geçmiş:)
şaka şaka kızmayın Allah sabır versin.Eşinizle huzurunuz bozulmasın yeter.

canim benim Allah sanada sabir ve dayanma gücü versin sadece benim kaynanam böyle sanirdim ama kader ortaklarim cokmus:61: anlattiklarinin hepsi ama hepsi benim icinde gecerli büyük kaynimdan oda korkar cekinir ona söyleyemediklerini bize yapar esimde evlat onada hak veriyorum herkesin annesi herkese kiymetlidir ama esimle bizde cok tartismalar yasadik bir ara daha iyiydik ama simdi iyice kötülesti mutlaka huzursuzluk cikaricak birsey buluyor sagolsun kaynanam :43::43::43: allak bullak oldum bekar bir kaynim daha var Allahtan tek dilegim öyle cadi bir geline düssünki beni mumla arasin haketmiyorum cünkü :50::50::50: öyle seylere sustum öyle seyleri görmezden geldimki 10 sene icinde anlatamam ama benimde yasim ilerliyor düsünün 28 yasindayim ama yemin ederim 40 yasinda gibi hissediyorum kendimi :43::43::43: hayati bana zindan etti Allah nasil biliyorsa öyle yapsin ne diyelim :43::43::43:

cANIM SAOL GERÇEKTEN HERKES BENİM GİBİ GELİNİ OLDUĞU İÇİN KAYINVALİDEMİ ÇOK ŞSANSLI BULUYOR AMA BEN BİR TÜRLÜ YARANAMADIM KADINA EVET Bİ ŞEKİLDE ÇEKİOLAR BENİM KAYNANAM ŞİMDİ HEP SUSMAK ZORUNDA ELTİME GIKINI ÇIKARAMIOYOR ÇIKARABİLSE Bİ NELER SÖYLECEK AMA OĞLU BİDAHA KÜSERDE GELMEZ DİYE SESİNİ ÇIKARAMIYOR BANA ETTİKLERİNİ YAVAŞ YAVAŞ ÇEKMEYE BAŞLADI DAHA BETER OLSUN İNŞALALH ŞİMDİ OĞLUMA BAKIYOR ÇALIŞIYORUM DİYE OĞLUMUDA KENDİNE ÇEKİYOR YALNIZ BENİ SEV OĞLUM BENİM OL DİYOR ÇOCUĞA DAHA 2 YAŞINDA YAVRUM :((((:5:

benim kayınvalide geçen kurban bayramında elini bile vermedi..Eşimin ananesinin evinde toplanıldı bayramın ilk günü..Ev çok kalabalıktı.O kadar insan içinde bayramdır küs kalmayalım barışalım diye elini öpmek istedim.Sırtını çevirdi hiç gerek yok Alya dedi..Bende siz bilirsiniz dedim..Vay ben neden öyle demişim..İster elini ver ister verme umrumda değil demek istemişim öyle diyerek..Halbuki hiç alakası yok.. ben o kdr insan içinde elini öpmek istedim,vermedi mahcup oldum yani.çok kötü hissettim kendimi ve o sinirle,üzüntüyle ağzımdan kötü,kırıcı bir cümle çıkmasın diye siz bilirsiniz diyerek yan odaya geçmiştim..Ama insan kötü niyetli olmasın işte.. off bıktım bende:43:

canim benim anliyorum senide insan ne kadar kötü oluyor degilmi heleki hakli sizseniz vede hakliyken haksiz duruma düsüyorsaniz ölseniz daha iyi diyorsunuz degilmi ? benim genelde öyle oluyor neden diyorum ne istiyor diyorum anlamiyorum cok kere oturup derdimi anlatmak istedim ama anlamak istedigi gibi anliyor bide biz öz halamla 2 eltiyiz resmen ona asik onun yaninda bana sende kimsin tavirlari yapiyormu deliriyorum kafayi benle bozmus sonumuz hayir olsun...

ah kızlar valla okudukça sinir oluyorum iyice kaynanama.
tekrar yazıyorum buraya kızanlar olabilir tabi de böyle kaynanalar için: en iyi kaynana, hiç olmayandır.
hayatımızda olmasa bazen ne kadar mutlu olurduk biz kocamla ya, bütün huzurumuzu o kaçırıyor. evliliğimizin en güzel günlerini mahvetti. allahından bulsun. ben daha tartışamadım bile kendisiyle saygımdan, eşime olan sevgimden.

bendede var şekerim bir tane.

bir sürü bahane yaratıyor uğraşmak için.

ben de sinirlerimi aldırmanın bir yolunu arıyorum. bulan var mı merak ediyorum ? :27:

uzak ol benden hişttt uzakkkkkkk.... diyorum hep içimden:19:

kizlar aslinda suan cok sinirliyim hatta hani derler ya kesseniz kanim akmiycak o derece yani :47::47::47:cok uzun uzun anlatmiycam suan ama bildiginiz kaynana gelin sorunu ama malesef bizimki bitmek tükenmek bilmiyor sikildim biktim yoruldum artik :53::53::53:ne zaman biticek ne zaman rahata ericem bilmiyorum ama gercekten artik dayanacak gücüm kalmadi:50::50::50: Allahtan burasi var sizler varsinizda biraz kafam dagiliyor:61: Rabbim kimseye benimki gibi tripli düsüncesiz bir kaynana vermesin:18::18::18:

ne kadar iyi olurlarla olsun adı kaynana işte anlamak zor... eltim evlenirken gelinlik provasına cagırmamıs gelınlıgını düğünde görmüş biraz içerlemiş kız evladıda yok neyse kalkıp bişiy dememiş ama içinde kalmıs neyse şimdi biz evlenıcez gelınlıge bakmaya gittik eltimle hallettık neyse aradım kayınvalıdemı anne gelinliği hallettık yarın gel bakalım istersen dedım ay yok benım cok işim var yarın dedi ii dedım bende göstermemeye karar verdim :D:D denge denen bişiy yok çogunda yaaaaaa

Tekrar yazıyorum buraya kızanlar olabilir tabi de böyle kaynanalar için: En iyi kaynana, hiç olmayandır.
Hayatımızda olmasa bazen ne kadar mutlu olurduk biz kocamla ya, bütün huzurumuzu o kaçırıyor. Evliliğimizin en güzel günlerini mahvetti. Allahından bulsun. Ben daha tartışamadım bile kendisiyle saygımdan, eşime olan sevgimden.

canım benim benim gibi sende evliliğimizin en güzel günleri onun yüzünden kavga etmekle geçti artık eşimde bıktı oda herşeyi farkında kardeşiyle kendisine yapılan ayrımdan çok üzgün ama ana baba da atılmıyor işte ..:5:

kayınvalidenize duacı olmalısınız daha ne istiyonuz anlamdımki sizi monoton bir hayattan kurtarmış.Her gün yeni bir entrika,gerilim,laf sokma telaşı derken zaman su gibi akıp geçmiş:)
şaka şaka kızmayın Allah sabır versin.Eşinizle huzurunuz bozulmasın yeter.

IPEKBOCEGI cnm valla 2 tane cocugum var monotonluga vaktimin kalmamasi lazim ama seninde dedigin gibi hergün ayri bir entrika kadin roman gibi saka gibi dizilere eskiden inanmazdim ama evlendikten sonra hakikaten gercekmis diyorum bizi bize biraksa mutlu olucazda sagolsun huzur vermiyo :53::53::53:

cANIM SAOL GERÇEKTEN HERKES BENİM GİBİ GELİNİ OLDUĞU İÇİN KAYINVALİDEMİ ÇOK ŞSANSLI BULUYOR AMA BEN BİR TÜRLÜ YARANAMADIM KADINA EVET Bİ ŞEKİLDE ÇEKİOLAR BENİM KAYNANAM ŞİMDİ HEP SUSMAK ZORUNDA ELTİME GIKINI ÇIKARAMIOYOR ÇIKARABİLSE Bİ NELER SÖYLECEK AMA OĞLU BİDAHA KÜSERDE GELMEZ DİYE SESİNİ ÇIKARAMIYOR BANA ETTİKLERİNİ YAVAŞ YAVAŞ ÇEKMEYE BAŞLADI DAHA BETER OLSUN İNŞALALH ŞİMDİ OĞLUMA BAKIYOR ÇALIŞIYORUM DİYE OĞLUMUDA KENDİNE ÇEKİYOR YALNIZ BENİ SEV OĞLUM BENİM OL DİYOR ÇOCUĞA DAHA 2 YAŞINDA YAVRUM :((((:5:

biliyormusunuz canim gercekten hayatlarimiz biribirimiz tipkisinin aynisi gibi benim kaynanamda öyle sagolsun annemlere düsman etti cocuklari :41::41::41: simdi sira bende bugünkü tartismamizda ordan cikti zaten cocuklari alip geldim okuldan kostular yetisemedim ben kapinin önüne gelene kadar eve almis cok simartiyor yoksaki orda olmalari benim icin neden sorun olsunki oglum 1. sinifta ve simdiden ne ders umrunda ne okul akli fikri bilgisayarda orda amcasiyla cok oynuyor bende kiziyorum neyse yukari cikip aldim diye veryansin etti bide esime aglamazmi kaynar sular döküldü basimdan napcaz biz böyle bilmiyorum:50::50::50:

ıpekbocegı cnm valla 2 tane cocugum var monotonluga vaktimin kalmamasi lazim ama seninde dedigin gibi hergün ayri bir entrika kadin roman gibi saka gibi dizilere eskiden inanmazdim ama evlendikten sonra hakikaten gercekmis diyorum bizi bize biraksa mutlu olucazda sagolsun huzur vermiyo :53::53::53:

Biliyormusunuz canim gercekten hayatlarimiz biribirimiz tipkisinin aynisi gibi benim kaynanamda öyle sagolsun annemlere düsman etti cocuklari :41::41::41: Simdi sira bende bugünkü tartismamizda ordan cikti zaten cocuklari alip geldim okuldan kostular yetisemedim ben kapinin önüne gelene kadar eve almis cok simartiyor yoksaki orda olmalari benim icin neden sorun olsunki oglum 1. Sinifta ve simdiden ne ders umrunda ne okul akli fikri bilgisayarda orda amcasiyla cok oynuyor bende kiziyorum neyse yukari cikip aldim diye veryansin etti bide esime aglamazmi kaynar sular döküldü basimdan napcaz biz böyle bilmiyorum:50::50::50:

canım allah yardım etsin bide altlı üstülüsün offff biz de çok yakınız ama sizin kadar değil aynen çok da şımartıyor oğlumu ne dese yapıolar hayır kelimesi yok oğlumda tabi nerde yüz bulursa oraya yakınlaşıyor zaten yaranabilmek için yapıyor oğluma ona tapsın diye yapıo tam bir dengesiz kayınvalidem anlatsam vallahi neler neler var inanamazsınız sabır sabır artık dayanamıyorm hayattan evimden eşimden hatta bazen evladımdan soğuttu bu kadın beni:5::5::5:

tekrar yazıyorum buraya kızanlar olabilir tabi de böyle kaynanalar için: en iyi kaynana, hiç olmayandır.
hayatımızda olmasa bazen ne kadar mutlu olurduk biz kocamla ya, bütün huzurumuzu o kaçırıyor. evliliğimizin en güzel günlerini mahvetti. allahından bulsun. ben daha tartışamadım bile kendisiyle saygımdan, eşime olan sevgimden.

kesinlikle sana katiliyorum canim yarin birgün Allah ömür verirse bende kaynana olucam ama asla asla asla asla asla ona benzemiycem :61::61::61:

bendede var şekerim bir tane.

bir sürü bahane yaratıyor uğraşmak için.

ben de sinirlerimi aldırmanın bir yolunu arıyorum. bulan var mı merak ediyorum ? :27:

uzak ol benden hişttt uzakkkkkkk.... diyorum hep içimden:19:

yok canim nerde olsa ilk sirayi ben alirdim kesin bizden uzak olsunlar Allaha yakin:53::53::53:

ne kadar iyi olurlarla olsun adı kaynana işte anlamak zor... eltim evlenirken gelinlik provasına cagırmamıs gelınlıgını düğünde görmüş biraz içerlemiş kız evladıda yok neyse kalkıp bişiy dememiş ama içinde kalmıs neyse şimdi biz evlenıcez gelınlıge bakmaya gittik eltimle hallettık neyse aradım kayınvalıdemı anne gelinliği hallettık yarın gel bakalım istersen dedım ay yok benım cok işim var yarın dedi ii dedım bende göstermemeye karar verdim :D:D denge denen bişiy yok çogunda yaaaaaa

sen görevini yapmissin canim kendi bilir insallah siz biz gibi olmazsiniz ne diyeyim cnm mutluluklarrrr:69::69::69:

canım benim benim gibi sende evliliğimizin en güzel günleri onun yüzünden kavga etmekle geçti artık eşimde bıktı oda herşeyi farkında kardeşiyle kendisine yapılan ayrımdan çok üzgün ama ana baba da atılmıyor işte ..:5:

benim esimde farkinda ama onunda dengesi bozuldu bi bakiyorum bana hak veriyo bide bakiyorum onlara hak veriyo oysa ne kadar cok haksizliga ugruyoruz oda farkinda ama ses cikaramiyo ne olacak halimiz bilmiyorummm:50::50::50:

Back
X