• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam anahtarla evimize dalıyor

walla datlum ben sana deyim benimde anahtarım kaynanamdaydı ben wermemıstımhatun kafasına gore almıs uyuz oluyodum bende 10 aylık ewlıyım 27 yasındayım coook sınır bozucu seyler oldu we ben bır gun annemlerden donerken anamla bı plan yaptım annem ızmıtte ben ıstabuldayım annemden gelırken kaynanyaı aradım dedım ewden bı tarafa gıtme ılk sana ugrıcam anahtarı annemde unutmusum dedım we gelıp alıp ewıme geldım we bırdaha gerı wermedımmmm wermemde gıcık sey ısıne baksın sende ole yapp baya bozuldu ama kımtakarrr benım annem bıle gelını ust katında oturdugu halde ewıne cıkmıyo bu kaynanya noluyo acep ayde saglıcakla kalınnn:))

benim de kuzenim aynı dertten muzdarip
biz oturuken kapı tıklamak yok bi ses seda vermek yok kendi evine gelir ki tak açıp giriyo içeri çok sinir bozucu bişey
Allah yardımcın olsun. Eşinle konuşup anahtarı al diyeceğim ama çok sorun olur en iyyisi kaç o apartmandan başka çaren yok

canimm yazdiklarininn hepsini bende yasadimm ama en biraz dikk kafalilik yaptim bak
onun asagiya yani enim eve girecegini hissetim ve o anda ustumu giyiniyodumm baktim o geliyo ic camasirlarimla salona gittim wc ye gider gibi o da kapiyi pattt actii . ayyyy dedimm bu ne yaa dedimm ayipp beni oyle gordu anne kusura bakmada soyle bi kapiyi calsan bende kim oo desemm bu manzarayla karsilasmazdin dedim. ve kapiyi kitliyodumm vay neymis kapiyi niye kitliyojusm , bigun yatak adama geldi ac kapilari kontrol etcem dedi duzenlimisin degilmisinnbenneyaptımki bende actim al al ak dedimm nasilmis duzenlimiymis dedimm aksam gelince esime anlattimm cokk kizdii . bende simdi her gittigimm onunla beraberr yerlerde soyle konu acilinca diyorumkii ... insaninn heleki yatak odasi cokk mahrem yerr orlara baskasinin girmesii tamm gorgusuzluk diyomm unu belki 1100 kere dedimm her defasinda bana bakti .utandii kapyida kitliyomm artikk evime gelmiyoo sayilirr . gelcekse zile basiyo oyle giriyoo hemen heemen kapim kilitli olurr beni ic camasiriylla gorduyya o ona yeetti caniim .kaydirigubbakcemile5o utanmazsasa ben hiccccc utanmamm vallahaii uyandimm lafii diceksinn sevmezse benii o sevmesinn hicc umrumda degil vallahiii .sen de oyle yap canimm kendi u tansin .fisfisfis

inanmıyorum ya. düzenli olmasa ne olacak ki onun evimi o senin komutanın mı
ya bu kaynanadan yüzü gülen gelin yok muuuuuu

inanmıyorum ya. düzenli olmasa ne olacak ki onun evimi o senin komutanın mı
ya bu kaynanadan yüzü gülen gelin yok muuuuuu
:lepi::lepi:canimm bak bide ne duydumm kaynatamla konusuyolarr diyoki kendileri enimm kadar dikdotor kimse olmasin diyoo :kızgın:ben duydumm unu her n soylediyse inadina tersini yaptimm veeeee zafer benimm:lepi::lepi:simdi hic biseye karisamiyo ben n diyosam oo yaniii :sm_cool:

bence kapının arkasına sureklı yan sekilde anahtarın takılı olsun o zaman kapıyı aacamaz.zile basacak olurs a da yatıyodum yada dustaydım acamadım falan deyın..bısure sonra skılır zaten

bence kapının arkasına sureklı yan sekilde anahtarın takılı olsun o zaman kapıyı aacamaz.zile basacak olurs a da yatıyodum yada dustaydım acamadım falan deyın..bısure sonra skılır zaten

Olabilüü..kaydirigubbakcemile3

Kapı zorlanmaya başladığı an hemen soyun (tamamen değil), sonra kapıyı arala;
--Efendim anne..? Müsait değilim şu an işim var ..de ..

Bu ne demek? Her kafana estiğinde, paldır küldür evime dalamazsın, bir düşün bakalım belki müsait değildir...demek..

Belki caydırıcı olur..:jeyyar:

Valla kayınvalideler için böyle planlar kurmak istemezdim :utangac:ama her kayınvalide benimkisi gibi değilmiş, öğreniyoruz malesef KK da..benneyaptımki

Olabilüü..kaydirigubbakcemile3

Kapı zorlanmaya başladığı an hemen soyun (tamamen değil), sonra kapıyı arala;
--Efendim anne..? Müsait değilim şu an işim var ..de ..

Bu ne demek? Her kafana estiğinde, paldır küldür evime dalamazsın, bir düşün bakalım belki müsait değildir...demek..

Belki caydırıcı olur..:jeyyar:

Valla kayınvalideler için böyle planlar kurmak istemezdim :utangac:ama her kayınvalide benimkisi gibi değilmiş, öğreniyoruz malesef KK da..benneyaptımki

hanımlar süpersiniz ya:roflol::roflol::roflol::roflol:

onun ayak sesini duydugunda yada gelecegini bildigin anda soyunup kocanin koynuna gireceksin acaba o rezillikten anlarlarmi
ne bicim insan bunlar ya

onun ayak sesini duydugunda yada gelecegini bildigin anda soyunup kocanin koynuna gireceksin acaba o rezillikten anlarlarmi
ne bicim insan bunlar ya

ay ne gğzel yazmışsın kız acaba yine de gelirmiydi böyle bir manzara gördükten sonra kaydirigubbakcemile3

Back
X