- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
O zamn siz burdaki tüm gelinleri zan altında bırakıyorsunuz herkese yalancı diyorsunuz.. Türkiye'nin gerçeğidir kaynanaların gelinlere çektirdiği.. Siz de çekmişsinizdir kardeşiniz de ama belkide alttan aldığınız için yada sorunlarınızdan bahsetmemek için burda iyiyi oynuyosunuzdur bilemeyiz.
Ayrıca evliliğiyle ilgili psikologlara giden kadınların büyük kısmı eşinin ailesinden dolayı gitmştir bunu yok sayamazsın kesinlikle çünkü çok fazla burnunu sokuyorlar![]()
allaha şükür ne çekelim.en fazla ufak tefek olanları büyütmemişizdir.ben mesela bir laf duysam bunu annem ya da babam dese ne yaparım,nasıl hareket ederim diye düşündüm.anne babama sırt çeviremeyeceğim için onlara da aynısını davrandım.anne babama nasıl hizmet ettimse onlara da aynı hizmeti ettim.şimdikiler gibi ben hizmetçimiyim demedim.hatta anne babama davranışımdan daha ince davrandım eşimin ailesine.çünkü ailem beni bilir,eşimin ailesi sonra tanıdı.yetiştirilme tarzımla her zaman gurur duydum.allah razı olsun ailemden.

ayrıca kimseyi zan altında bırakmıyorum.tabii çok sıkıntılar yaşayan var nama incir çekirdeğini doldurmayacak olaylardan sorun çıkaran da çok
