Kaynanam aradı konuşmaya bile tenezül etmedim dursunlar daha

natlus artık kk'de revaçtan düştün bunu kabul et..

artık kimse seni kaideye almıyor..

senin için acı ama gerçek bu.

Bence natlus bunları kaynanasının suratına diyemiyor..

Var ha böyle tipler..Onların suratına diyemeyip hiç onunla alakası olmnayan kişilere gidip arkalarından onu yaptım bunu yaptım diye saydırırlar..

İşte natlus'da böyle..Onlardan alamadığı hırsını buradan çıkarıyor :)) Hepimizi sanırım kayınvalidesi ve görümcesi olarak görüp onlardan çıkaramadığı hıncını bizlerden alıyor

O senin karnındaki bebeğin sebebi olan kadın!!! yani eşinin annesi.. ne yaptı ki böyle kin besliyorsun. eşine çok üzüldüm tepki vermedimi ailesiyle konuşmamana.. eşini zor duruma sokmuşsun daha birde çocuğunu bu duruma sokacaksın.. daha küçükken sen unları aşılarsan o senin yüzüne bakmaz büyürse.. dönüp demez mi sen babanneme ne yaptın da benden bekliyorsun... senin annen sayılır o nasıl ..... lar dersin ??? UNUTMA SENİN KARNINDAKİ BEBEK ........ LARIN OĞLUNDAN OLMA...............................!

ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN.

marifet bu dimi... çocuğunu ne olursa olsun vicdanlı, merhametli, büyüklerine saygı ve sevgili yetiştirmek yerine düşman yetiştirmek isteyen bir anne...

natlus artık kk'de revaçtan düştün bunu kabul et..

artık kimse seni kaideye almıyor..

senin için acı ama gerçek bu.

Kendin çal kendin oyna misalisin
revaçta olmak düşmek yani ne saçma düşünceler burda yaşadığımız sorunları dertleşiyoruz yeri geliyor gülüyoruz eğleniyoruz, hırslanıyoruz vs vs yani böyle düşünmen ve yazman bence boş şeyler peşinde olmandan kaynaklanıyor sanırım, yani amaçım bu dediklerin olsa emin ol netice gözlerinin göremediği kadar büyük, hatta göz bebeklerin öyle büyürdü ki kapamak da zorluk çekerdin çekersin ama gerek yok tatlım

Son düzenleme:
marifet bu dimi... çocuğunu ne olursa olsun vicdanlı, merhametli, büyüklerine saygı ve sevgili yetiştirmek yerine düşman yetiştirmek isteyen bir anne...

yanlış anladın şekerim zaten annesi gibi vicdanlı merhametli saygılı sevgili olucak zaten allahın izni ile SADECE ADAMINA GÖRE DİYOM BEN ANLADIN SEN ONU

Konuyu açtım. Nickini gördüm, içerik ilgimi çekmedi geri çıktım :)

kimin boş şeyler peşinde olduğu belli 2 günde bir konularla

söyleyecek çok şey var da malum bana yakışmaz

onlara düşman yetiştirmeyi çapalarken farkına varmadan kendine düşman yetiştirmeyesin.eğitimini kavgacı ve kincilik üzerine veririsen size sinirlendiği zamanlarda vereceği tepkide aynı olacaktır.

çok güldüm alemsin ya.. Hadi hayırlısı bakalım..

karşıt fikirlerin yazıldığı mesajları da beğeniyo ilginç bi kadınsın vesselam...

bizim yorumları okurken, göbeğini tutarak noel baba gibi hohohoho diye gülüyosun eminim

Allah sabır versin hayatında olduğun insanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…