- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Emek vermek derken? Hamile kalmana mı yardımcı olmaları gerekiyodu?
Valla kaynananam hafta sonu aradı oĞlunun cebini benimkide uyuyor bende açmak istemedim, uyandırdım telefonun çalıyor diye, bende koltukda uzanmışım zaten agrım var, açtı konuşuyor annesi diyor napıyonuz yatıyodum anne, beni soruyor bebek nasıl felan, aradan geçmiş 25 gün daha kadın yeni geliyor aklına hamile gelini :) hahayyyyy durun hele siz bakalım evime adım attırcammı sizi çocuk oluncada gelceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar :) emek vermeden öyle boş boş sevmeye gelmek yok :) neyse benimki veriyor uzatıyor telefonu yok konuşmam diye işaret ettim yatıyor de dedim, oda anne uyuyor baktımda dedi, sonra kapadılar neysem, canı isteyince arıyorlar, geçmiş aradan 25 gün yenimi aklınıza geldi sizi ................. lar, hem çalış hem hamile halimle bir sürü sıkıntım var, insan olda bişeye yardım ihtiyacınız varmı, yemeğini nasıl yapıyon işini nasıl yapıyon soran eden yok yada kuru kuru ara 25 gün sonra, dur hele daha çektircem size.
ben meraklı değilim ne gelmesine ne aramasına ne sormasına dert değil, sadece dışarı karşı sanki kendileri çok bişeylermiş gibi gösterip bir bok yapmadıkları bir işe yaramayan asalaklar olduklarını ben biliyorum, kim emek verirse daha dogmadan o kadar sevgi saygı alcak, zaten onlara düşman yetiştirmeyi düşünüyorum :)
natlus artık kk'de revaçtan düştün bunu kabul et..
artık kimse seni kaideye almıyor..
senin için acı ama gerçek bu.
marifet bu dimi... çocuğunu ne olursa olsun vicdanlı, merhametli, büyüklerine saygı ve sevgili yetiştirmek yerine düşman yetiştirmek isteyen bir anne...
Teker teker gelinçekemem şimdi hepinizi birden Malüm
Kendin çal kendin oyna misalisin
revaçta olmak düşmek yani ne saçma düşünceler burda yaşadığımız sorunları dertleşiyoruz yeri geliyor gülüyoruz eğleniyoruz, hırslanıyoruz vs vs yani böyle düşünmen ve yazman bence boş şeyler peşinde olmandan kaynaklanıyor sanırım, yani amaçım bu dediklerin olsa emin ol netice gözlerinin göremediği kadar büyük, hatta göz bebeklerin öyle büyürdü ki kapamak dazorluk çekerdin çekersin ama gerek yok tatlım
ben meraklı değilim ne gelmesine ne aramasına ne sormasına dert değil, sadece dışarı karşı sanki kendileri çok bişeylermiş gibi gösterip bir bok yapmadıkları bir işe yaramayan asalaklar olduklarını ben biliyorum, kim emek verirse daha dogmadan o kadar sevgi saygı alcak, zaten onlara düşman yetiştirmeyi düşünüyorum :)
yanlış anladın şekerim zaten annesi gibi vicdanlı merhametli saygılı sevgili olucak zaten allahın izni ile SADECE ADAMINA GÖRE DİYOM BEN ANLADIN SEN ONU[/QUOaman TE]
amann Allah ım... sende merhametli ve saygılıysan Allah bizi saygısız insanların eline düşürmesin amiiiiinnnnn
şekerim hani burda dertleşiyoruz da eğleniyoruz da diyorsun yaa,biraz şu kv kp olaylarının dışına çıksak da bize günlük hayatından bahsetsen nasıl olur ?
Konuyu açtım. Nickini gördüm, içerik ilgimi çekmedi geri çıktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?