- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi deryamete1
Gülmekten öldüm arkadaşım yaaa.
Sen çok yaşa.
Aminnnnnnn.

Bir senden duymadim bir şikayet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülmekten öldüm arkadaşım yaaa.
Sen çok yaşa.
Aminnnnnnn.
Kız anneleride bunları yapmıyor mu? "uykusuz geceler"vs. Bence hiçbirsey tek taraflı değil ...kimse kimseyi sevmek zorunda değil lakin saygı göstermek zorundayız,lütfen konuya tek yönden bakmayalım,Bu arada konu sahibi en iyisini baska eve çıkarak yapmışşınız zaten.
Kız anneleri yapmıyormu dedim.işte art niyetli olursanız herseyden sorun cıkarırsınız.bnmde eşim annemler er nederse desin saygısızlık yapamaz gitmeme görüşmeme gbi hakkı yok bu durumda sizinde yok!
Ne art niyetliyim nede sorun cikartiyorum,sadece fikrimi soyledim,ne hikmetse erkek cocugunuz oldugunda akliniza gelmis kv saygi gostermek,bunu da sizin yazdiklariniza dayanarak yaziyorum umarim tekrar yanlis anlasilmam.![]()
Erkek annesiyim 3 senedir.ve bu sene farkına vardm bazı şeylerin cocukla bi ilgisi yok.iyiysen. Geçte olsa karsılıgını alırsın.ozaman bende sizin gbi ohh iyi mesafe koy muhattap olma die körükliim.yani yanlış buluyorum bu bnm fikrim.en azndan bnm aklım basıma geldi.şanslıyım buyuzden,kahınvaldmden de karslogını gördm.siz bu sklde hem eşinizi hem kendinizi huzursuz edersiniz elinize hiç birşey geçmez
Merhaba arkadaşlar.
7 aylık evliyim Allaha şükür eşimle çok mutluyuzeşimin ailesiyle beraber oturduk daha sonra ayrı evimize çıktık. Tabi büyük kavgalar ve psikolojik bunalımdan sonra..
buraya kadar hersey güzel kaynanam milletin ne dedigine çok önem veren biri mesela bir cenazede bir toplulukta terlik giy gel şuraya otur felan der insanların yanında kendini iyi gösterir, yaklaşık 5 aydır ayrı oturuyoruz geçen gün sevdigim bir abladan kaynanan ağlayarak gelinden yana yüzümüz gülmedi.beraber otururken yüzümüze bile bakmıyordu( çalıştığım için direk odama çekilir duşumu alır öyle geçerdim yemek yemeye) En önemliside ANNE BABA DEYİP YÜZLERİNE BAKMIYORMUŞUM
bunları duyunca şok oldum içimde biraz sevgi vardı oda gitti.. eşime ilk başlarda demedim sonra anlattım üzgün oldugnu geregini yapacağını söyledi boşver desemde bugun yarın gidip annesine hesap soracak biliyorum. ve eminim annesi inkar edicek veya gelip özür dileyecek yapmacık yapmacık ..
Sizce böyle bir kadına şu saatten sonra anne desem ne demesem ne içimde ona karşı birsey yok!! Yarın bir gün iftirada atar bu kadın bana
ne yapsam sizce nasıl davransam !!
canım kesinlikle katılıyorum,ya arkadaşlar elinizi bi vicdanınıza koyun çocuğunuza hamileyken yaşadığınız mutluluk ve doğum sonrası lohusalık falan derken yaşadığınız uykusuz geceler..Büyütene kadar binbir zorluk çekiyoruz öyle değil mi?Ve aylar yıllar birbirini kovalasın nihayet ençok istediğiniz olmasını arzu ettiğiniz an gelip oğlunuz evlensin ve sizi de silip atsın kim ister ya böyle bişeyi?Bu çocuk kız olsun erkek olsun farketmezz..
Aynen öyle.zamannda yaşanan sorunlar kkmusunda hep haklıydım.saygısızlım hiç yapmadım ama hep soguktum eşimle konsurdum.yani mesafe koymustum sonra ben bazı seylerin farkına varınca kayınvaldemle sorun kalmadı.sorunlar hep var sureklı bişeylere takılırsan ztn bitmezler.eşin sen ve onun ailesi ve snn ailen die bişey olmalı hep hayatnda bunun ailenin hataları yuzunden eşinin onlara mesafe koyması görüşmemesine nkdr üzülürsen bunu sende ona yaşatmamalısın
Erkek annesiyim 3 senedir.ve bu sene farkına vardm bazı şeylerin cocukla bi ilgisi yok.iyiysen. Geçte olsa karsılıgını alırsın.ozaman bende sizin gbi ohh iyi mesafe koy muhattap olma die körükliim.yani yanlış buluyorum bu bnm fikrim.en azndan bnm aklım basıma geldi.şanslıyım buyuzden,kahınvaldmden de karslogını gördm.siz bu sklde hem eşinizi hem kendinizi huzursuz edersiniz elinize hiç birşey geçmez
Kimseyi korukledigim falan yok...ayri eve cikmis olmasi iyi dedim sadece,cunku zaten jenerasyon farki var kv ile hele ki birde anlasamiyolarsa,ayni evin icinde daha da kotu olur,saygi da gider,o anlamda,ayri evlerde olurlarsa saygiyi koruyabilirler,didismeler olmaz...baska bir acidan da bakicak olursa,belkide sabah uyandiginda sadece esiyle birlikte kahvalti yapmak isteyebilir,aksamlari sadece esiyle film izlemek isteyebilir ki bu cok dogaldir. Neyse ben belkide konuyu dagatmaya baslamisimdir...polemige de girmek istemem,sakin yanlis anlamayin..iyi geceler
Yanlış anlamadıysam iki ay birlikte yaşadınız değil mi? Ve iki ayda yani 8 haftada büyük kavgalar ve psikolojik bunalımlar yaşandı, rekor bir süre!
Canım ev üstüne ev olmaz, başında evim yerim ayrı olsun isterim deseydin keşke.
Anneler bilhassa yaşını almış anneler bazen alınganlık gösterebilirler. Bence o sevdiğiniz ablayla ilgili duygularınızı upload edin.
Ayrıca eşiniz annesinden hesap soramaz, o onun evladı çünkü, bu hadsizlik ve saygısızlık olur.
Annesine geliniyle bir problemi olduğunda bunu konuşarak halletmeye çalışması ve bu konularda elaleme güvenip konuşmaması gerektiğini söylemeli. Sizin sevdiğiniz abla gibi tipler böyle laf taşıyabilir ve ortalığı karıştırabilirler çünkü...
Ayrıca kayınvalidenizden elalem miş gibi bahsetmeyin, o sizin eşinizin annesi.
ben 8 yıllık evliyim ve evlendiğimden buyana hala kvle altlı üstlü oturuyoruz.Tartışmalarımız mutlaka oldu anne kız arasında da olur ama o eşimin annesi,benim evladım bana nekadar değerliyse eşim de annesine okadar değerli..Şanslıymışım ki bukadar emek verdiği oğluyla evlenmemize engel olmadı o da beni seçti...
aynen oyle simdi bu zaman boyleyse 20 sene sonra nasildir Allah bilir......canım aynen sana katılıyorum. ben kaynanalara gerçekten çok üzülüyorum . allah yardımcıları olsun. gelinler olarak kendimide dahil ediyorum çok kötüyüz. yok çalışıyorum yok benim param yok benim kocam . insan hatalarını anlamalı eşini doldurmamalı sorun varsa güzelce konuşarak halledebilirsiniz. yok bizler napıyoruz suratımız düşük . aynı evdeysek odalara çekilme. ayrı evdeysek gitmeme o kadar çok şey var ki. allah yardımcıları olsun. bizde kayınvalide olacağız ne şimdi böyleyse ilerde ne olur düşünmek bile istemiyorum