- Konu Sahibi deryamete1
Merhaba arkadaşlar.
7 aylık evliyim Allaha şükür eşimle çok mutluyuzeşimin ailesiyle beraber oturduk daha sonra ayrı evimize çıktık. Tabi büyük kavgalar ve psikolojik bunalımdan sonra..
buraya kadar hersey güzel kaynanam milletin ne dedigine çok önem veren biri mesela bir cenazede bir toplulukta terlik giy gel şuraya otur felan der insanların yanında kendini iyi gösterir, yaklaşık 5 aydır ayrı oturuyoruz geçen gün sevdigim bir abladan kaynanan ağlayarak gelinden yana yüzümüz gülmedi.beraber otururken yüzümüze bile bakmıyordu( çalıştığım için direk odama çekilir duşumu alır öyle geçerdim yemek yemeye) En önemliside ANNE BABA DEYİP YÜZLERİNE BAKMIYORMUŞUM
bunları duyunca şok oldum içimde biraz sevgi vardı oda gitti.. eşime ilk başlarda demedim sonra anlattım üzgün oldugnu geregini yapacağını söyledi boşver desemde bugun yarın gidip annesine hesap soracak biliyorum. ve eminim annesi inkar edicek veya gelip özür dileyecek yapmacık yapmacık ..
Sizce böyle bir kadına şu saatten sonra anne desem ne demesem ne içimde ona karşı birsey yok!! Yarın bir gün iftirada atar bu kadın bana
ne yapsam sizce nasıl davransam !!
Eşini tebrik ediyorum ve eşinden yana çok şanslı olduğunu düşünüyorum. Genelde anneleri kıymetlidir erkekler için karşılarına geçip tek kelime etmezler. Bu yüzden ezilen kaç gelin var bi düşünsene. Siz eşinle ayrı eve çıkmışsınız, mutluymuşsunuz da. Bırak ailesiyle de iyi olmayıver, sevmek zorunda değilsin ki. Sorun çıkarmaz saygıyı eksik etmezsin olur biter.