arkadaşlar bi yardım edin akıl verin yaa... bole bi annelik olur mu bnm eşim iflas etti we benm ewimin erzağına kadar bnm annem aldı ama kaynanamın umrunda deil beni istemeye geldikleri zamanlar hep ben size destek olurum şole bole arkanızdayım falan dedı olelıkle eşimle ewlendım yoksa kndım unv. mezunuyum hanı esım lıse mezunu çook daha ıyı kısmetlerım wardı ama kaderkı eşimle ewlendm. ewlenır ewlenmez bnm dgundekı altınlarım satıldı we araba aldık kendımıze aldık sanıyodum ama bız alır almaz kaynanam arabasnı sattı bızım araba onların kapıda durdu sımdı oda satıldıı esm batınca. durumumuz ıyıyken her ay onlara para werdı eşim kurbanlarna kdar bız kestık hee bunları yaptık ama ıhtıyacları oldugu ıcın deıl kaynanamda kayınbabamda memur bızım dgnde bı 10 mlyar kredı ckmısler o borcc btmek bılmedı 2 yıl oldu we hala bıtmemıs sattıklar araba kapattı oysakı borcu herseyı yalan ıste. esmden hariç bı de kaynım war bekar. her neyse smdı yenı bı iş pesınde esım bnm annem ew almak ıcın brıktırdıgı altınları falan bana werdı toparlanınca odersınız dıyee we 20 mlyar bı acıgımız war esm kredı cekcek we kefıl ıstemısler annesne demış we kadın oglunaa kefıl dahı olmuyoo bu ne biçim bi insanlık ayy bıde dk bası arıyoo yawrum kuzum çok yapmacık agzıma gelenı saymamak ıcın zor tutuyorum kndımı bıze kefıl dahı olmuyo ama smdı kaynıma araba alıcaak bu nası işş
Son düzenleme: