Kaynanam artık beni delirtecek

eşinin kredeı kartı borcu tabıkı eşının olutoo yanıı o kişininn ewladının borcu oluyo bnım cocugumun borcu bnm borcumdurrr helekı bıde ben onlara altın falan bırakmasaydım kesnlıkle oderdım bu borç kızın annesının borcuda deılmış ama bak kızın annesı odemış cunkuu ewladını anlayabılıyo ha onun borcu ha bnm bunun farkı olmadıgının farkındaa

siz bu kafayla giderseniz üzgünüm ama evladınız tarafından çok üzülürsünüz onun borcu onun borcu siz o borcu her ödediğinizde başka borçlarda gelecek emin olun nasıl olsa aile yardım ediyor ne diye çabalasın ki öyle değil mi?herkes kesesine göre yaşayacak hayatını bu kadar basit 1000 tl maaş alıyorsa 2000 lik gibi yaşamayacak

siz bu kafayla giderseniz üzgünüm ama evladınız tarafından çok üzülürsünüz onun borcu onun borcu siz o borcu her ödediğinizde başka borçlarda gelecek emin olun nasıl olsa aile yardım ediyor ne diye çabalasın ki öyle değil mi?herkes kesesine göre yaşayacak hayatını bu kadar basit 1000 tl maaş alıyorsa 2000 lik gibi yaşamayacak

nie benim ailem çok şükür bana her zmn yardımcı oldu ama ben bu durumu kullanmadım boş yere borç yapıp zor duruma düşürmedim onları ama hayat bazen sıkıştırıor annem beni böle yetiştirdi bende çocuğumu böyle yetiştirecem inşallah banada hayırlı evlat olacak allah nasip edersede gücüm yettiğince arkasında olacam üstüne basa basa söylüorum sadece maddi deil manevideeee

eşinin kredeı kartı borcu tabıkı eşının olutoo yanıı o kişininn ewladının borcu oluyo bnım cocugumun borcu bnm borcumdurrr helekı bıde ben onlara altın falan bırakmasaydım kesnlıkle oderdım bu borç kızın annesının borcuda deılmış ama bak kızın annesı odemış cunkuu ewladını anlayabılıyo ha onun borcu ha bnm bunun farkı olmadıgının farkındaa

Yapmayın Allah aşkına yaa, bu kadar beklenti icinde olmayın. yapmıyorlar işte kabullenin bunu, kendi huzurunuz için.

bizim oluyor ama burda anlatmak istediğim olay şu düğünden yeni çıkmışız büssürü taksitimiz borcumuz var ve takılar yok ne yapacağımız bilemedik anne baba sonuçta destek olmaları gerekiyor ben ailemden böyle gördüm en azından akıl vereceğine bişeyler yapmaya çalışsın olmayabilir anlayabilirim ama var biliyorum

Nerden biliyorsunuz? Onun evinin düzenini, borcunu, hayat standardını vs :S

Off cok zorsunuz gerçekten, kayınvalidelere hak vermemek elde değil.

saol ama bak yazdıklarnı bi oku bnmde neden sert cıktıgımı anlıcaksın zaten sorun ıste bu onların ewlatlarna acımalarıı yook bnm zormada gden bu zatenn bnm eşim yıpranıyo

yazdıklarımda sizi rahatsız edenin ne olduğunu hala anlayamadım ilk ne yazdıysam sonda onu yazıyorum benim hayat görüşüm bu neyse bir çok insan yorum yaptı tabiki hangisi mantığınıza yattıysa onu uygulayacaksınız sonuçta hakkınızda hayırlısı

Son düzenleme:

çok doğru soluyosun ama elınde olmadan olmuş bı olayda nası arkasında durmuucaksınn? düşünsene yanı tmm eger bana borc atıp kndı işe yaramazsa bnde elbette kızarm bıyerde derm sen napıyoonn amaa burda ole bı durum yokkı

Yapmayın Allah aşkına yaa, bu kadar beklenti icinde olmayın. yapmıyorlar işte kabullenin bunu, kendi huzurunuz için.

Haklısın Elmayra beklenti içinde olmak hayal kırıklığı ile karşılaşmaktan başka bir şey değil.
Kendine güvenenler evlensin aileyede değil.!!!!
Kv. deden maddi manevi bir iyilik görmüyorsanız sizde onlar için birşey yapmayın olsun bitsin.

daha önce yazdıklarımı okudunuzmu acaba o ay içinde hem evde ztn bir bilgisayar varken laptop alındı ve tatile çıkıldı die yazmıştım oğlunun borcumu önmli tatil mi size soruorum tatil diosanızda dahada bişey yazmayacam

:)) cnm kabullendık zaten kabullenmeyıp napıcaz ama onlardada hak wercek gram bişey yokk yanı herkes bnm bızım gbı dusunmez tabi

nie benim ailem çok şükür bana her zmn yardımcı oldu ama ben bu durumu kullanmadım boş yere borç yapıp zor duruma düşürmedim onları ama hayat bazen sıkıştırıor annem beni böle yetiştirdi bende çocuğumu böyle yetiştirecem inşallah banada hayırlı evlat olacak allah nasip edersede gücüm yettiğince arkasında olacam üstüne basa basa söylüorum sadece maddi deil manevideeee

arkadaşlar ben sanırım anlatamıyorum her aile bir değil biliyorum sadece maddi yardımda değil konu ama neden bu kadar beklenti içindesiniz onu anlamıyorum kendi mutluluğunuz için kimseden bir şey beklemeyin,yardım beklenmeyen anda geldiğinde değerli olur
siz kendinize göre yapın herşeyinizi aileye ya da bir başkasına göre değil

çok doğru soluyosun ama elınde olmadan olmuş bı olayda nası arkasında durmuucaksınn? düşünsene yanı tmm eger bana borc atıp kndı işe yaramazsa bnde elbette kızarm bıyerde derm sen napıyoonn amaa burda ole bı durum yokkı

durum farklı olabilir ama diyorum ya beklemeyin kimseden birşey herkes kendince birşeyler düşünüyor düşündüğünün doğruluğuna inanıyor kayınvalidenize sorsanız niye yardımcı olmuyorsunuz bize diye eminim karşınızda bir bir nedenleri sıralar

yani konunun özü hayal kırıklığına uğramamak için kimseden birşey beklememek gerekir.

ztn ben artık görüşmüyorum eşimide kısıtlamıorum bu konuda ama oda görüşmüyor ayda bi telle görüşüolar o kadar

arkadaşlar bi yardım edin akıl verin yaa... bole bi annelik olur mu bnm eşim iflas etti we benm ewimin erzağına kadar bnm annem aldı ama kaynanamın umrunda deil beni istemeye geldikleri zamanlar hep ben size destek olurum şole bole arkanızdayım falan dedı olelıkle eşimle ewlendım yoksa kndım unv. mezunuyum hanı esım lıse mezunu çook daha ıyı kısmetlerım wardı ama kaderkı eşimle ewlendm. ewlenır ewlenmez bnm dgundekı altınlarım satıldı we araba aldık kendımıze aldık sanıyodum ama bız alır almaz kaynanam arabasnı sattı bızım araba onların kapıda durdu sımdı oda satıldıı esm batınca. durumumuz ıyıyken her ay onlara para werdı eşim kurbanlarna kdar bız kestık hee bunları yaptık ama ıhtıyacları oldugu ıcın deıl kaynanamda kayınbabamda memur bızım dgnde bı 10 mlyar kredı ckmısler o borcc btmek bılmedı 2 yıl oldu we hala bıtmemıs sattıklar araba kapattı oysakı borcu herseyı yalan ıste. esmden hariç bı de kaynım war bekar. her neyse smdı yenı bı iş pesınde esım bnm annem ew almak ıcın brıktırdıgı altınları falan bana werdı toparlanınca odersınız dıyee we 20 mlyar bı acıgımız war esm kredı cekcek we kefıl ıstemısler annesne demış we kadın oglunaa kefıl dahı olmuyoo bu ne biçim bi insanlık ayy bıde dk bası arıyoo yawrum kuzum çok yapmacık agzıma gelenı saymamak ıcın zor tutuyorum kndımı bıze kefıl dahı olmuyo ama smdı kaynıma araba alıcaak bu nası işş

Sen çıtanı kaynana karşı çok yüksek tutmuşsun. Madem üniversite mezunusun yani bu kriteri eklemeden geçemiyorsun kaynanaya umut bağlanarak evlilik olur mu? El aşıyla ev yürür mü? Bunu okulda öğretmiyorlar ama hiç mi çevrenden görmedin? Herkes istediğine yardım eder ya da etmez. Kadının kendince nedenleri vardır kaynını tercih etmiş. Sana neden yardım etmiyor diye bir şey diyemeyiz. Etmesi lazım belki ama etmiyor işte. Nasıl olsa bitecek bu zorluklar sen de ona göre davranırsın kadına. Ama sen de suçlusun.

I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır.
İmla kurallarına dikkat edilmeli, Türkçe' de bulunmayan x, w, q gibi harfler kullanılmamalı, kelimeler harf yutarak (nbr değil n'aber, böle değil böyle gibi) yazılmamalıdır.

sağol mune çatladım burda inatla w ile yarım yamalık yazmasına neyseki cezayı almış rahatlamıştır artık :34: bide üniversite mezunusun o ayrı

Son düzenleme:
Anne baba evladına yardim etmek zorunda degil lafını hic anlamıyorum ya o zaman hiçkimse hicbiseyi yapmak zorunda degil. Evlatta annesine babasına bakmasın kardeşler birbirine destek olmasın komşular birbirine selam vermesin hicbiseyin zorunluluğu yok! Benim annem babam ben iflas ettigimde param yokken bana yardım etmiycekler! Ben de o anne babaya hakettikleri sekilde davranirim o zaman. Ha kimse eşinin ailesine güvenerek evlenmesin tamam ama cocuğu iflas ettiginde yardım etmeyen anne babada insanlıktan nasibini almamıştır.

Back
X