- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
Canim ev kayinoederin uzerine maasida direk kayinvalidem alir ev kira degil market ihtiyacinin cogunu esim oder dr masrafi ek masraf olursa yine esim oder.ama ben maddi konulara pek girmem sonucta bizi ve cocuklari ihmal etmiyor hani onlara veripte bizi eksik birakmiyor alip sattigima karismaz bende onlara harcadigina karismam.ama kayinvalidem o kadar parayi napiyor bilmiyorum gerci gezme tozma eksik etmez aktariyordur biryerlere ama dedigim gibi beni ilgilenmiyor.adamin hem parasini yiyor hem istemiyor dersen ki durum aynen bu yuzune soylesen soylenmez kendi vicdani.bazilari sormus kp zamanibda cektirdumi diye agzi var dili yok kendi halinde biri esim hala soyler babam annemden cok cekti diye sanirim halada cekiyor adamcagiz
Kaynatam gitti sorunlari kaldi.bazi ark yazmis bakalim kaynanan gorunce ne diyecek diye icinizeni dogdu...ne dedi bilmiyorum ama esimi nasil doldurduysa patladi simdi.dunden beri mevzu acilmamisti bakicida hazir daha yuzyuze gorusulmedi ama tamam demisti neyse bugun esim hic yerden insallah senin annen babanda yaslanir bende ikinci gun kapi disari edecegim onlari bi babama sabremedin sana ne zarari vardi annesin tabi bakacaksin cocuklara onlar is mi....cok kirdi kalbimi bende dedim hep annen yuzunden bunlar 40 yillk karisi istemeyince sorun yok ablalarin istemeyince ki onlarin evde kucuk cocuklari bile yok ben zorlandigim icin vicdansiz gelin oldum oylemi dedim...bu sorunla nasil bas edecegim kime yurek yetireyim bilemedim Allahim nasil bir sinavdayim
eşinde nasıl bi mantık var anlamadım annesine kızması gerekirken sana kızıyoKaynatam gitti sorunlari kaldi.bazi ark yazmis bakalim kaynanan gorunce ne diyecek diye icinizeni dogdu...ne dedi bilmiyorum ama esimi nasil doldurduysa patladi simdi.dunden beri mevzu acilmamisti bakicida hazir daha yuzyuze gorusulmedi ama tamam demisti neyse bugun esim hic yerden insallah senin annen babanda yaslanir bende ikinci gun kapi disari edecegim onlari bi babama sabremedin sana ne zarari vardi annesin tabi bakacaksin cocuklara onlar is mi....cok kirdi kalbimi bende dedim hep annen yuzunden bunlar 40 yillk karisi istemeyince sorun yok ablalarin istemeyince ki onlarin evde kucuk cocuklari bile yok ben zorlandigim icin vicdansiz gelin oldum oylemi dedim...bu sorunla nasil bas edecegim kime yurek yetireyim bilemedim Allahim nasil bir sinavdayim
Kaynatam gitti sorunlari kaldi.bazi ark yazmis bakalim kaynanan gorunce ne diyecek diye icinizeni dogdu...ne dedi bilmiyorum ama esimi nasil doldurduysa patladi simdi.dunden beri mevzu acilmamisti bakicida hazir daha yuzyuze gorusulmedi ama tamam demisti neyse bugun esim hic yerden insallah senin annen babanda yaslanir bende ikinci gun kapi disari edecegim onlari bi babama sabremedin sana ne zarari vardi annesin tabi bakacaksin cocuklara onlar is mi....cok kirdi kalbimi bende dedim hep annen yuzunden bunlar 40 yillk karisi istemeyince sorun yok ablalarin istemeyince ki onlarin evde kucuk cocuklari bile yok ben zorlandigim icin vicdansiz gelin oldum oylemi dedim...bu sorunla nasil bas edecegim kime yurek yetireyim bilemedim Allahim nasil bir sinavdayim
Allah yardimcin olsun.olur da okutabilirsen kopyala kaydet vs esine okut.Kaynatam gitti sorunlari kaldi.bazi ark yazmis bakalim kaynanan gorunce ne diyecek diye icinizeni dogdu...ne dedi bilmiyorum ama esimi nasil doldurduysa patladi simdi.dunden beri mevzu acilmamisti bakicida hazir daha yuzyuze gorusulmedi ama tamam demisti neyse bugun esim hic yerden insallah senin annen babanda yaslanir bende ikinci gun kapi disari edecegim onlari bi babama sabremedin sana ne zarari vardi annesin tabi bakacaksin cocuklara onlar is mi....cok kirdi kalbimi bende dedim hep annen yuzunden bunlar 40 yillk karisi istemeyince sorun yok ablalarin istemeyince ki onlarin evde kucuk cocuklari bile yok ben zorlandigim icin vicdansiz gelin oldum oylemi dedim...bu sorunla nasil bas edecegim kime yurek yetireyim bilemedim Allahim nasil bir sinavdayim
Canim benim uzme kendini.senin kayinpederine bakamayacagin ayan beyan belli.esin cidden cok fena sacmalamis.sana demiyor ki birkacgun idare edelim sonra bir hal caresine bakicam.yok,babam burda kalicak .oldu canim.Canim ne guzel yazmisin sen iyilik yap ki karsinada iyi insanlar ciksin...sabah haberlerde dedeyle nineye baktik mutlu evlilik falan neyse bak neler var dedim dogru neler var kimse kayinbabasini sokaga atmiyor diyor...hey Allahim ya ailenin gunah kecisi ben oldum.konustukca dir dir yapiyorsun hep ayni seyleri soyluyorsun yazdiklarinin bir benzerini yasadim ben ananem 12 yil dedemin altindan aldi kimselere birakmadi kizlarina ellettirmedi trasini bile yapardi dedemin sevgiyle oksardi sakalini hala gozu yasli anlatir ananem dedemin hallerini.ki dedem zamaninda cektirmis ananeme neyse vicdan meselesi iste.ailece bunlar gergin simdi annelerinede kiziyorlar ama soylemek zor dogrulari tabi bu kizginligi benimle hafifletiyor herkes gelin bakmak zorunda ya atalarimizdan gelme orf adet bende tabir yerindeyse bakmadimya iste tum mesele bu.bana kizarak benim ustumden vicdan rahatlatiyorlar boylece anneleride sucsuz oluyor cunku bakmayan kendisi degil gelinleri.neyse yazdikca uzuluyorum artik buyuk kizimi anneme gonderdim benim gerginligim ona yansiyor artik herseyin farkinda anne babam niye sana kiziyor dedem gitti diyemi sordu ne anlatacagim bilemedim agladim agladimmmmm bak bugun 14 subat biz neyin derdindeyiz.ah kayinvalide beddua etmeyecegim ama dilerim sende hakettigin gibi yasarsin...yine doldu gozlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?