Kaynanam beni çıldırttı

04042010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
19
0
36
İstanbul
ben çalışıyorum dünde 5 saatlik biişim vardı işe gitmem gerekiyordu sabah eşim le kızım beni işe bıraktılar 1 saat falan durup eve geçtiler sonra annesine gtmişler kahvaltıya. saat 3 gibi kayınvalidem beni aradı erken çıkabilersen çık biz parktayız die(biz derken eşim ve kızımdan bahsediyo) bente tamam dedim işimi halledip 4 te çıktım parka girdim onlara bakıyorum ama göremedim sonra kzım beni görünce başladı bağırmaya onun sesini duyup gittim ...
yanında eski iş arkadaşı olan bi bayan daha var bana bakıp gülüyorlar bende gülümsedim hayırdır anne nooldu hem beni neden çağırmadınız bakim muhabbeetemi daldınız dedim çok havalı havalı yürüyordun ondan seslenmedik A.. görsünde (eşimi söylüyo) havasını indirsin dedim dedi.
şok oldum benle normalde byle konuşan biri değil yada hep arkamdan böle konuşuyordu ben ilk defa şahit oldum
ne havası anne sizi arıyordum ben dedim güldü sadece sonra beni bozmaya çalışıyo hep arkadaşı var die bişi demedim yanında ama eve giderken hiç yüz vermedim beni eve çağırdı gitmedim akşam eşime söyledim sen beni nezaman havaı havalı yürürken gördün dedim nerden çıktı dedi annen diyo dedim sadece güldü deli edecekler beni yaa

Neden öyle davrandığını emin ol o da bilmiyordur..
Saçma sapan hareket etmiş bir başkasının yanında aklınca espri mi yapmış..

Takılma:) Havalı havalı yürüyorsun diyelim ki ne var, gül geç...Bir daha böyle yaklaşırsa konuşursun; bence birşey dememekle iyi etmişsin...Sadece eşin havanı söndürür diye bekledim lafı kötü, bunu söylemese seninle hava atıyor derdim. Hani bazı kaynanalar süslü havala gelin severler:) Ben olsam olayı uzatmazdım, bir daha ki sefere...

konuşmayı bilmiyor demek ben olsam onu fena bozardım ama sen sessiz kalmakla iyi yapmışsın tepki göstersen o değil sen göze batacaktın vakti gelince sende lafını sok :)

Ne var ki bunda? :)

Ben olsam kayınvalidem beni havalı buluyor diye koltuklarım kabarırdı :1:

Sanırım bakış açısı,
herkes görmek ve düşünmek istediği gibi algılıyor olayları :1:

gerekszi bi espiri yada..

sanırım patavatsızlık.................takmayın gitsin

gerekszi bi espiri yada..

sanırım patavatsızlık.................takmayın gitsin

ne güzel seni havalı buluyolar demek:) ama kendi oğlu o kadar havalı değilmişki senin havanı bile söndürebilirmiş gibi algıladım ben.
yada eşin biraz sert ve kıskanç biri böyle havalı olmana izin vermez gibide algılanabilir. bence her iki türdede eşine laf etmiş gibi geldi.

Ben onları çözebilmiş değilim bi bakıyorum dünyanın en ii insanları bi bakıyorum çok fesat kötü düşünceli insanlar kalbimi karartmamaya çalışıyorum ama

canı kaynanalık yapmak istemiştir. gelinin havasını söndürmek gibi bir gayeleri oluyor genelde :)
yerinde olsam, gencim, güzelim, havam da olacak tabi der eşime yanaşırdım :)

ben olsam acıyan bir ifadeyle ' ahh canım öyle mii hadii bakalım sana da eğlence çıkmış istersen bir tur daha atayım havalı havalı '' derdim:)

takmayın hiç sizde şakaya vurup mat edin onu....
bende olmasam inan yüzün gülmiycek derim:) :21::1:

arkadaşının yanında canı kaynanacılık oynamak istemiş herhalde, bende de var bu model iki insan görmesin çocuk gibi şımarır başkasının yanında cevap veremem diye, es kaza cevap verirsem de sus bak ayıplarlar saygısız gelin diye der :27::27::27:

Havalayım gencim güzelim dikkat et seni üzerim:9:
Ayy boşver canım ya lüzumsuz işte
Asıl kendi havalanmış arkadaşının yanında
Kaynanatörlük yapmaya çalışmış ama fıss yani:37:
Takılacak üzülecek bir durum yok ortada

Back
X