idolümAynısını bana eltim yapmaya kalktı yeni evliyken. Baktın olacak gibi değil ay ben yapamıyorum sen yap deyip deyip eline tutuşturdum. Hala da bi şeye ellemem o varken. Biz kv ile kahve sohbet keyif yaparken o tezgahta çalışır sürekli
Merhabalar. Bugün yeni üye oldum sırf bu sorum için! En azından paylaşınca rahatlarım diye düşündüm. Ben 6 aylık evliyim ve kaynanam ile ayrı oturuyoruz. Fakat kaynanam beni yeni öğrenme yaşına girmiş küçük bir çocuk gibi görüyor. Örnek verecek olursam; soğanları öyle değil böyle doğra, yanlış tutuyorsun kaşığı bak böyle tutcan diye bana sürekli birşeyler öğretme çabasında. E ben de durumdan rahatsız olmaya başladım. Sonuçta ben de yetişkin biriyim ne yapmam gerektiğini söylemesi beni kırıyor açıkcası. Eşime bu durumu açıklamalı mıyım. Ya da bu sorunu nasıl çözebiliriz? Lütfen acil cevap!!!
bende evlenince Salonsalomanje olcam karar verdim şu an
Aman yareppi ben ney mişimbende evlenince Salonsalomanje olcam karar verdim şu an
Sabir sabir sabir.... Hepsi gececek size alisacaktir. Tamam annecim diyiverin. Oda sizi ogrenecek sizde onu. Bunlar kucucuk seyler esinize soyleyerek tatsizlik cikarmayin. Fitneci gelin olmayin simdiden..Merhabalar. Bugün yeni üye oldum sırf bu sorum için! En azından paylaşınca rahatlarım diye düşündüm. Ben 6 aylık evliyim ve kaynanam ile ayrı oturuyoruz. Fakat kaynanam beni yeni öğrenme yaşına girmiş küçük bir çocuk gibi görüyor. Örnek verecek olursam; soğanları öyle değil böyle doğra, yanlış tutuyorsun kaşığı bak böyle tutcan diye bana sürekli birşeyler öğretme çabasında. E ben de durumdan rahatsız olmaya başladım. Sonuçta ben de yetişkin biriyim ne yapmam gerektiğini söylemesi beni kırıyor açıkcası. Eşime bu durumu açıklamalı mıyım. Ya da bu sorunu nasıl çözebiliriz? Lütfen acil cevap!!!
Benimkide böyle başlarda sen bildiğin gibi yap ben bildiğim gibi diyordumMerhabalar. Bugün yeni üye oldum sırf bu sorum için! En azından paylaşınca rahatlarım diye düşündüm. Ben 6 aylık evliyim ve kaynanam ile ayrı oturuyoruz. Fakat kaynanam beni yeni öğrenme yaşına girmiş küçük bir çocuk gibi görüyor. Örnek verecek olursam; soğanları öyle değil böyle doğra, yanlış tutuyorsun kaşığı bak böyle tutcan diye bana sürekli birşeyler öğretme çabasında. E ben de durumdan rahatsız olmaya başladım. Sonuçta ben de yetişkin biriyim ne yapmam gerektiğini söylemesi beni kırıyor açıkcası. Eşime bu durumu açıklamalı mıyım. Ya da bu sorunu nasıl çözebiliriz? Lütfen acil cevap!!!
Eşine sakın bişey söyleme. Sana vereceği cevap şu olur; sana yardım etmeye çalışıyordur ne var bunda!! Ama konu gerçekten can sıkıcı benimde hiç hoşuma gitmez böyle şeyler. Benim kayınvalidem akıl vermez de annem kayınvalidemin yanında akıl verince çok bozuluyordum. Annemi açık açık uyardım. Sen de uyar. Belki benim kendi annem olduğu için rahat söyledim ama mesela ben annemin amacını biliyorum en azından. Bekarken hiçbir iş yapmadığım için bişeyler bildiğimin farkına sonradan vardı. Benden beklenmedik bir ev hanımlığı görünce kendisi de ikna oldu. Kayınvaliden de bu yönde bakıyor olabilir. Sen bunları yapabildiğini kanıtla ona.Merhabalar. Bugün yeni üye oldum sırf bu sorum için! En azından paylaşınca rahatlarım diye düşündüm. Ben 6 aylık evliyim ve kaynanam ile ayrı oturuyoruz. Fakat kaynanam beni yeni öğrenme yaşına girmiş küçük bir çocuk gibi görüyor. Örnek verecek olursam; soğanları öyle değil böyle doğra, yanlış tutuyorsun kaşığı bak böyle tutcan diye bana sürekli birşeyler öğretme çabasında. E ben de durumdan rahatsız olmaya başladım. Sonuçta ben de yetişkin biriyim ne yapmam gerektiğini söylemesi beni kırıyor açıkcası. Eşime bu durumu açıklamalı mıyım. Ya da bu sorunu nasıl çözebiliriz? Lütfen acil cevap!!!
Benim kv yi kimse beğenmez ben 35 yaşındayım oda bana yapıyor bende gidio yerime oturuyorumMerhabalar. Bugün yeni üye oldum sırf bu sorum için! En azından paylaşınca rahatlarım diye düşündüm. Ben 6 aylık evliyim ve kaynanam ile ayrı oturuyoruz. Fakat kaynanam beni yeni öğrenme yaşına girmiş küçük bir çocuk gibi görüyor. Örnek verecek olursam; soğanları öyle değil böyle doğra, yanlış tutuyorsun kaşığı bak böyle tutcan diye bana sürekli birşeyler öğretme çabasında. E ben de durumdan rahatsız olmaya başladım. Sonuçta ben de yetişkin biriyim ne yapmam gerektiğini söylemesi beni kırıyor açıkcası. Eşime bu durumu açıklamalı mıyım. Ya da bu sorunu nasıl çözebiliriz? Lütfen acil cevap!!!
eşine söyleme. kv ne bir şey dediginde kv beni lütfen ikaz etmeyin ben yetişkin biriyim. eger yapamadıgım birşey olursa size danışırım teşekkürler de.Merhabalar. Bugün yeni üye oldum sırf bu sorum için! En azından paylaşınca rahatlarım diye düşündüm. Ben 6 aylık evliyim ve kaynanam ile ayrı oturuyoruz. Fakat kaynanam beni yeni öğrenme yaşına girmiş küçük bir çocuk gibi görüyor. Örnek verecek olursam; soğanları öyle değil böyle doğra, yanlış tutuyorsun kaşığı bak böyle tutcan diye bana sürekli birşeyler öğretme çabasında. E ben de durumdan rahatsız olmaya başladım. Sonuçta ben de yetişkin biriyim ne yapmam gerektiğini söylemesi beni kırıyor açıkcası. Eşime bu durumu açıklamalı mıyım. Ya da bu sorunu nasıl çözebiliriz? Lütfen acil cevap!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?