kaynanam benı herkese kotuluyor:.....

kesinlikle

ya ben esımı cok sevyrm esımde benı ınanıyorm ama bunlar yuvamı bozmak ıcın elınden gelenı yapıyorlar 19 aylık bı cocugm var esımde bende ne soylesek kar etmıyor yıne aynıı fayda etmıyor

Kabul etmicem bide babanneye hizmet edemem söyledim eşime açık açık
kaynanan hayattamı ee hayattaysa onun yanına gitsin madem yanına gelmek istiyor en fazla 1 hafta durup gitsin sen ona bakmak zorunda değilsin seninde yaz için planların olabilir düşünce 0 yani

ya ben esımı cok sevyrm esımde benı ınanıyorm ama bunlar yuvamı bozmak ıcın elınden gelenı yapıyorlar 19 aylık bı cocugm var esımde bende ne soylesek kar etmıyor yıne aynıı fayda etmıyor
canım hemen niye yuva dağılsın ki ezdirme kendini mesafe koy

Buradaki konuları okuyunca ve kendi kayınvalide me de bakınca anlıyorum ki bütün kanamaların yüzde 99 u aynı yanı en iyisi mesafe koymak zaten Allah görüyor konuşsunlar alsın günahını daha ne istiyorsun :) he de geç benimki de aynı malesef

Aynı apartmandayz cok soledıımmm aynnıı huylu huyundan vazgecmıoo esımde safın tekı saf oldugu ıcın evlendm benden 7 yas buyuk sozumu dınler dedım ya cırkın suratlı kaynana butun planım suya ındıyor kafayı yedırdıler banaa

Aynı apartmandayz cok soledıımmm aynnıı huylu huyundan vazgecmıoo esımde safın tekı saf oldugu ıcın evlendm benden 7 yas buyuk sozumu dınler dedım ya cırkın suratlı kaynana butun planım suya ındıyor kafayı yedırdıler banaa

Saf adamı herkes kullanır hayatım senin plan orda suya düşmüş. 2 değil 32 yılda geçse kaynana değişmez. Tek çare uzaklaşmak görüşmeyi azaltmak ve olabildiğince resmi görüşmek.

oğullarının resmen başka kadını sevmesini kıskanıyorlar. hele kendi kocasıyla güzel evliliği yoksa daha da çıldırıyolar. oğullarının mutluluğu hikaye. kk da neler neler okuduk oğluşlarına yakın olmayı abartıp naptıklarını yazmiyim fena baya

Uzak durun ozaman esin seni anliyosa

Bir gün al karsina konus ozaman anne niye böyle yapiyorsun sorun ne diye??

kızlaaarr koymuşsunuz kazanı yine ortaya aşk olsun kaynana kaynatılır da usagi çağırılmaz mı

Bu kayınvalıde tıplerı her yasta aynı sanırım ,ben kv ıle gorusmuyorum evıme gelıp gıtmıyor ama anneme gıdıyorum bazen kvsı gelıyor mısafırlıge kalmaya annem yemek hazırlıyo ac degılım dıyo falan sonra babam gelınce anne yemek yedın mı yemek yıyelım deyınce kac saattr ac ac beklıyorum esınde bısey hazırlamadı dıyo babamda huyunu bıldıgı ıcın seslenmıyo anneme ama sanırım tum kv.aynı

Yine bir dedikoducu kaynana bunlar hiç bitmeyecek mi anlamadım ahh çok zor bunlardan kurtulmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…