- 5 Aralık 2012
- 612
- 718
- 73
kesinlikleAhhhhhaaa, hadsiz bir kaynana vukuatı. Eşine seni kötülüyor ama eşin sesini çıkarmıyor hemi. Eşin bişey demiyorsa sen kendinin avukatı olacaksın şekerim. Ortada haksız bir durum varsa "itiraz ediyorum hadsiz kayana" diyip el atacaksın olaya.
kaynanan hayattamı ee hayattaysa onun yanına gitsin madem yanına gelmek istiyor en fazla 1 hafta durup gitsin sen ona bakmak zorunda değilsin seninde yaz için planların olabilirKabul etmicem bide babanneye hizmet edemem söyledim eşime açık açık
canım hemen niye yuva dağılsın ki ezdirme kendini mesafe koyya ben esımı cok sevyrm esımde benı ınanıyorm ama bunlar yuvamı bozmak ıcın elınden gelenı yapıyorlar 19 aylık bı cocugm var esımde bende ne soylesek kar etmıyor yıne aynıı fayda etmıyor
Kayınvalidemin kayınvalidesi dostumdurDeğişmez canım değişmeeezz
Bakıyorumda evliliklerin yarısında huzur niye yok kv yüzünden
Benden de bi bomba
Yazın eşimin babannesi bizde kalmak istiyomuş bi kv min kv si eksikti diyorum
Saf adamı herkes kullanır hayatım senin plan orda suya düşmüş. 2 değil 32 yılda geçse kaynana değişmez. Tek çare uzaklaşmak görüşmeyi azaltmak ve olabildiğince resmi görüşmek.Aynı apartmandayz cok soledıımmm aynnııhuylu huyundan vazgecmıoo esımde safın tekı saf oldugu ıcın evlendm benden 7 yas buyuk sozumu dınler dedım ya cırkın suratlı kaynana butun planım suya ındıyor kafayı yedırdıler banaa
oğullarının resmen başka kadını sevmesini kıskanıyorlar. hele kendi kocasıyla güzel evliliği yoksa daha da çıldırıyolar. oğullarının mutluluğu hikaye. kk da neler neler okuduk oğluşlarına yakın olmayı abartıp naptıklarını yazmiyim fena bayaBu kadınları anlamıyorum cidden hiç. İnsan kendi oğlunun mutluluğunu neden istemez? Neden sürekli fitne fesat peşinde koşturuyorlar? Neden yapacak daha iyi iş bulmuyorlar.
Dünyanın tüm kaynanalarını bir salona doldurup neden diye sormak istiyorum
Ya bence bunlar hep sevgisizlikten.
Bence bir gün kaynananın karşısına geç ve de ki.
"Anne seni hiç güzel güzel seven olmadı mı? Merak etme ben seni sevicem bundan sonra" de öp sarıl.
Şok olur bence kadın
Uzak durun ozaman esin seni anliyosaya ben esımı cok sevyrm esımde benı ınanıyorm ama bunlar yuvamı bozmak ıcın elınden gelenı yapıyorlar 19 aylık bı cocugm var esımde bende ne soylesek kar etmıyor yıne aynıı fayda etmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?