Nişanlıykende böyleyse sana sürpriz olmamalı. Ayrıca eşim beni seviyor demişsin. Anasını sustursun da göstersin sevgisini. Öyle kuru kuru aşkımlar canımlar birşeye yaramıyor.
Kv, deki anneciğim duydumki cesaret edip eksiğimi kusurumu bana değilde şuna buna ,benim gıybetimi yapmışsın günahımı benden alıp kendi sırtına yüklemişsin bu yüzden sana çok teşekürler ederim .
usagi91haklısın canım valla nerde bi kaynana kazanı varsa orada ben ve sekerlileblebitozu
olmalıyız Konu sahibi canım kaynanan bidaha öyle bişi yaparken duyarsan yanından geç deki, ayıp diyeceğim ama anlamayan insanlara yoramam kendimi de . Eşinin düşüncesi nedir bu konuda. Anneci mi ?
Benimkide oylele canim. Ben yuzune soyluyorum cok meraklisin bizi ona buna kotulemeye, ( uc eltiyiz bu arada) ama ayni tas ayni hamam vazgecmiyolar malesef.
usagi91haklısın canım valla nerde bi kaynana kazanı varsa orada ben ve sekerlileblebitozu
olmalıyız Konu sahibi canım kaynanan bidaha öyle bişi yaparken duyarsan yanından geç deki, ayıp diyeceğim ama anlamayan insanlara yoramam kendimi de . Eşinin düşüncesi nedir bu konuda. Anneci mi ?
Ayni benim kv. Bana hep laf atiyor. "simdiki kizlar cok dikbas" "bilmiyorlar ben birinden oyrensinler" "dilini ksin otursun falan" kendisini melek saniyor. gelini de is bilmez. Hayata bana zehir ediyor. Cok kotu bir insan benim kv. Tam anlamiyla bir cadi. Ende her kes onu dinliyor. malaesef
Acaba bunun bir formulu varmi-------kendini kaynanaya sevdirmenin bir formulu bilen varmi. Bence onlarda kotu olmaq istemezler, fakat neden bu kadar kotu oluyorlar acaba. Bazen her seyi birakip gidesim geliyor boguluyorum sanki. AAm cocuk var diye kaliyorum boyle