- Konu Sahibi kedishimalya
-
ne şekilde küçük düşürüyo seni berabermi yaşıyosunuz yoksa ayrı evlerde yaşayıp evleriniz yakın mesafedemi
canım uzaktayız ama biraraya geldğimizde milletin yanında işte evin şusunu ben yaptım yemek yapmayı ben öğretttim sanki ben çeyiz hiç getirmedim herşeyi o yapmış öyle yansıtıyor tavırlarıyla beni gelini yerine koymuyor..sürekli o herşeyi bilir tavırlarında..en çok canımı acıtan da beni kültürsüz bişey bilmeyen ve çeyizsiz gelmiş giibi göstermesi..oysaki hepsi hikaye...erkek tarafının alması gerekeni bile ben aldım söylenmez ama gelinliğim dahil..ben onları geçtim hala yaranamıyorum yine de..yani o kadar çok şey var ki hangi birini söyliyim..ailemi bile küçümsüyor bıktım artık ben katlanamıyorum bu tavırları haketmiyorum..bana altın takmadsı düşün yani ama ben gene bişe demedim..çevremde herkes beni takdir ediyor ama o inatla beni yeriyor..oğluna yakıştıramıyor..
Muhattap olmamaya çalış
sürekli böyle..en son dün yaptı aynısını..sürekli herşeyi o yapmış ben herşeyi ondan öğrenmişim..beni küçümseyerek davranıyor..
ben bıktım artık takma takma nereye kadar..aradım telde konuşmaya karar verdim rahatsız olduğumu söylicektim artık ama müasit değildi..eşimi aramış alya beni aradı hayırdır diye..kocam bana döndü neden aradın diye..ben de söledim kıyamet koptu o yaşlıymış bilmem ne..ben de konuşucam dedim bıktım artık..onu savunmaya geçti ben de sesini çıkarda beni savunsaydın dedim dün..oo bi ton laf tehdit..allah kahretsinn içime ata ata bıktım ya..oğlu haklı olduğumu bildiği halde konuşmuyor hastaymışş tansiyonu varmışş..içime ata ata arada kocama patlıyorum huzurumuz kaçıyor.. en son biton lafla kapat telefonu ben halledirim dedii..sinirlerim tavan yaptı ne istiyor b kadın benden anlamıyorum..şuan sinirimden ağlıyorumm nişanlıyken bana yaptıklarını hiç unutamıyorum zaten onlar da biriktikçe bazen kafaya öyle bir takıyorum ki uyku uyumuyorum ..hiç haketmediğim şeyler söyledi ve yaptı..
öyle çok şey birikti ki..
sürekli böyle..en son dün yaptı aynısını..sürekli herşeyi o yapmış ben herşeyi ondan öğrenmişim..beni küçümseyerek davranıyor..ben bıktım artık takma takma nereye kadar..aradım telde konuşmaya karar verdim rahatsız olduğumu söylicektim artık ama müasit değildi..eşimi aramış alya beni aradı hayırdır diye..kocam bana döndü neden aradın diye..ben de söledim kıyamet koptu o yaşlıymış bilmem ne..ben de konuşucam dedim bıktım artık..onu savunmaya geçti ben de sesini çıkarda beni savunsaydın dedim dün..oo bi ton laf tehdit..allah kahretsinn içime ata ata bıktım ya..oğlu haklı olduğumu bildiği halde konuşmuyor hastaymışş tansiyonu varmışş..içime ata ata arada kocama patlıyorum huzurumuz kaçıyor.. en son biton lafla kapat telefonu ben halledirim dedii..sinirlerim tavan yaptı ne istiyor b kadın benden anlamıyorum..şuan sinirimden ağlıyorumm nişanlıyken bana yaptıklarını hiç unutamıyorum zaten onlar da biriktikçe bazen kafaya öyle bir takıyorum ki uyku uyumuyorum ..hiç haketmediğim şeyler söyledi ve yaptı..
öyle çok şey birikti ki..
valla yasini bilmem eger oldun bittim bu sekildeyse sende onu kucumse bu caiz mis arastirdim kibirlenene kibirleneceksin terbiyesizliginde bu kadari yasli diye herseyi söylesin super bir savunma birde senin annen kocana saysin bunlari sende yasli dersin olur biter sen el kizisin bu kadar yapamaz.....ogluna ne diyorsa desin benim kaynanaminda zorlu lafi vardir telde bile yeter adama evdekinden ceksin ne deyim....bende icim atar hasta olurdum insanlar o kadar uklalasmiski ukala insanlara ukalalik en buyuk ders yook alttan aliyim yok su yok bu ya kocan savunacak anasi agzini tutacak yada sen gorusmeyeceksin bu kadar basit moralini bozan insanlarla ne isin var senin ya bunlar kor kutuk cahil yaa böyle böyle kadinlarin psikolojisini bozuyorlar bir sekil rahatlamaya bak böyle olmaz uyku uyuyamiyorsun cokda ilerletme benceya biliyorum konuşsam da ben kötü olucam yine ama inanın bunaldım içime ata ata..hele kendini çok üstün tutması beni öldürüyor küçümsemek ne ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?