Kaynanam beni mi kıskanıyor?!

misspurple

Hayati cok ciddiye almayin.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
144
98
13
Kızlar çok iyi bir kaynanam var ama tek sorunumuz bazı konulardaki davranışları..
Mesela ben bir kıyafet alsamm, aa cok guzel bana da alsak,
Bi ayakkabı alsam cok guzelmiş benim de ihtiyacım var aynı renginden alsak, ayagıma bi giyip bakayım bi,
Bi tepsi alıyorum üzerinde gençlerin sevebileceği tarzda karakterler var, ya bu çok güzel bende istiyorum...
Vs vs vs....

Ama esas bomba eşimin bana doğum günümde yaptıgı bir kaç sürprizi duyup suratının asılması ve onlarlayken de eşimin yine bana sürpriz dogum gunu pastası getirmesi ve kv'min bir kenara çekilip fotograf cekimimize katılmayıp pastadan bir dilim dahi yemeyip tüm o anlarda suratı asık bir kenarda oturmasıı....

Ay o ne ya çocuk gibi, insanlar yaşlandıkça cocuklasiyor. Dert etmeyin yapacak çok bir şey yok

Süprizde iç çamaşırı varsa k.valide kıskanır tabiki..
Neden benim yok diyip saç baş yolar..

Keşke sorsaydin neden öyle davrandığını belki de oğlu bu zamana kadar annesine doğum günü hediyesi vs almamıştır anneler biraz hassas bu konuda bana yapmadı el kızına yapıyor diyen çok kadın var belki bu yüzden suratı asıldı ... Senin giydign aldığın şeyleri beğeniyor olmasını takma kafaya sonuçta herkeste farklı duruyor bırak alsın

Kıskanmak değil de imrenmek olabilir belki zamanında bu tür şeyleri(ayakkabı-elbise yada ev eşyası)almak isteyipte alamadığı olmuş olabilir,doğum günü kutlamadıysa şimdiye kadar imrenmiştir.Doğum günü yakınsa süpriz bir parti yapabilirsiniz.

hadi bana da alsak etsek olayları olabilir dedim
görüp beğeniyordur içinde kötü bişey yoktur

ama doğum günü olaylarında renk vermiş bayağı
oğlu ona hiç yapmadıysa veya eşi kıskanmıştır

Kimse 4 4 lük değil bu hayatta. Kendisi öyle bir hayat yaşamadığı için üzülmüş olabilir kıskanmış da olabilir ama bunda sorun yapacak birşey Yok. Siz de ona sürpriz Doğum günü yaparsınız o da sevinir demek ki özeniyor böyle şeylere.

Bende öyle düşünüyorum zamanında yapamamıştır, içinde kalmıştır falan diye ama belli bi yerden sonra bana da sıkıntı basıyor. Çünkü sorun yaptıgı konularda direk laf soylemiyor, inceden inceye laf sokup trip atıyor. Mesela bir yere gidicez eşimle, inananın içime dert oluyor. Cunku duydugunda bende gitmek isterdim vs vs. Telefonda hemen sesi degişir, bana hitabı değişir...

Ee bende her aldığımdan ikişer tane mi alcam? Her gittiğim yere onu da mı götürcem?

İnanın telefonda arayacak oldugumda dahi kalbim güm güm...
En ufak bi ima yapacak, bi şey söyleyecek vb diye arayamıyorum bile.
Ne zaman arasam hadi akşam bize gekin, gelemeyiz şu işimiz var vb dediğimde de, ee tabi siz gelmezsin de şu bu da... Anında modum düşüyor benimde

Kıskançlık ve trip olayları yedi bitirdi beni

Kiskanmamistir. Sana kv yasli veya yas almis gibi geliyor olabilir ama yaslanan vucuttur. Ruh degildir. Ruh yaslanmaz. Ayakkabi da ister kiyafette.

Kocasi da dogum gunu yapmamistir belki esine. Onu dusunuyodur. Herseyi kiskanmaya baglamayin.

İnsanlar yaşlanınca çocuklaşıyorlar. Benim kayınvalidem de nişanımda eşimin bana takacağı şeyin aynısını kendinde de aldırmıştı, bir de nişana takıp gelmişti :) herkes ona güldü zaten benim bir şey dememe gerek kalmadan. Siz de görmezden duymazdan gelin. Allah'ım İnş ilerde ben de kendimi böyle komik durumlara düşürmem :)

Bunlar kıskançlık değil. annen aynı şekilde davransa kıskanıyor demezdin muhtemelen.

ama doğum gununde surat asması ayıp olmuş. eşek kadar kadın.

Tripsu,Küsengül falan mı kv nin adı
Çocuk gibi kadın.
Zararı dokunmuyorsa bırak kıskansın,kendi sorunu.

Bunlar kıskançlık değil. annen aynı şekilde davransa kıskanıyor demezdin muhtemelen.

ama doğum gununde surat asması ayıp olmuş. eşek kadar kadın.

canim zaten sorunda bu. Ben annemden bugune kadar en ufak bu tarz sey gormedim. Fakat simdi kv ile bu tarz seyler yasayinca afalladim, noluyor dedim.

zararsız şeyler bunlar. yine iyi kadın, trip yapıp kendine zarar veriyor garibim. sana bi müdahalesi yok gibi. takılma boşver.. alışır zamanla

Ay ben nasıl bir kaynana olacam ki dedim bir anda. İlk oğluysa kıskanabilir. Abartmamak şartıyla mesela doğum gününe katılabilirdi.Orda abartmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…