Kaynanam beni mi kıskanıyor?!

kiskansa ne olur ki... sonucta sana veya esine kriz yaratacak bir davranisi olmamis. yeni evli iseniz yas gunu icinde oglum bana bole hic yapmadi diyip az hayiflanmistir.
he he de gec tadini bozma aklini bulandirma...

kiskansa ne olur ki... sonucta sana veya esine kriz yaratacak bir davranisi olmamis. yeni evli iseniz yas gunu icinde oglum bana bole hic yapmadi diyip az hayiflanmistir.
he he de gec tadini bozma aklini bulandirma...

yok canım 3 yıllık evliyiz ve en başından beri durum aynı.

Olur öyle çok takılmayın. Belki kadın görmemiştir. İmreniyordur. Siz de ona doğum günü, anneler günü sürprizi yapın. Mutlu olsun. Kvnizi mutlu etmek çok kolay gibi görünüyor. Hem kv gelin ilişkiniz için iyi olabilir. Üç günlük dünya...

Bir ahbabımız var.KayınvalidesiNin kayınvalidesi varmış o evlendiğinde.Kayınvalide de profösör bu arada, üstelik

pedagoji profösörü.Uzamnlığı çocuk olsada, psikoloji konusunda senden benden çok fikri olduğu kesin.

Bir oğlu bir gelini var.Ben de yaşlanıp babanenin yaptıklarını yaparsam bana ''babanneye benzemeye başladın de

ben anlarım'' dermiş.Gelini '' babanneye benzedi ama arada şakayla söyleyince hiç oralı olmuyor'' derdi.

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.

İnsan kırmayı, küsmeyi gerektirecek şeyler değil bunlar.Alın karşınıza açık açık konuşun.Ona verdiğiniz

kıymetten dolayı sizin bu tür davranışlara fazlasıyla üzüldüğünüzü anlatın.

Bu mu çözüm? Gün gelir sizinle de az görüşür az gösterirler. Kendi evladınız olunca böyle düşünmezsiniz.
yahu aldigini ozenip.kv bende alayim isterim diormus konu sahibide bundan dertli.
e cozum ney.. aldigini ona gostermesin, ay bak bunu da aldim demesin, yada eski tepsinde cay gotursun..
az grsmekte iyidir. mesafe candir
ayrica ekliyeyim, benim ccocugum yok ve esimin saglik sorunu yuzunden olamayacak!
dolayisi ile istedigime istedigim fikri yazarim. ne de olsa yarin kv olmayacagim..
sevgiler...
kendi kv mine sevmem.evlatlari ile (kiz+erkek) hastalikli bag kurmus kv kp es koca kadin vb.. sevmem.

Alırız desin geçsin ne olacak.Kırmaya değer mi??

Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben bu hayatta şunu öğrendim.Asla denen, imkansız denen gün geliyor oluveriyor.

Hayat sizin planladığınız gibi akmıyor.Bir bakmışsınız.Bambaşka bir hayatın içindesiniz.

Bakmışsınız kaynana olma yolundasınız.

kızı var mı ? bunlar tam anne kız konuşması sizinle bir şekilde iletişim kurmak istiyor belli ki niye rahatsız oluyorsunuz. ay alalım hadi annecim diyip alın bakın nette göz gezdirin muhabbetiniz artsın. doğum günü olayında tek bir şeyden bu sonucu çıkarmak zor belki başka bir şeye canı sıkkındı bu olaya yansıdı. kötülük göremedim sizde kötü görmeyin

Kiskanmak ne kelime, çatlamış resmen...
Saka bi yana aynılarını alalım demesinde kötü birşey görmedim ben , doğum gününde öyle yapmasaymis iyiymiş.

Problemli olunca hepsi farkli farkli oluyo .
Benimki aldigima bin laf eder begenmez bu hersey icin gecerli biyle hevesini kirsin diye ugrasir . Sonrada gider kizina aynisini alir o yokken kizi varsa o da gelir etiketina markasina bakar oyle alir .
Yada bisey begendim ve dile getirdim diyelim onada ayy bu ne cok cirkin der gider gene kizina alir .
Nisanliyken reklamda mi katalogta mi tabak takimi gormustum ay ne guzel gidince aliyim dedim bin laf etti begenmedi esim beni eve birakti yarim saat sonra aradi annesiyle tabak takimini kardesine almaya gidiyolarmis sende istiyo musun dedi ogunden sonrA ne aldigimi gosterdim ne sorduguna cevap verdim .

Bosver gosterme sorarsa cevap verme

ay canim seninki daha beter durum. Allah kolaylik versin. ben zaten gostermiyorum, mumkun mertebe yeni aldigim seyle gitmiyorum onlara ama o bize gelince hemen farkediyor sunu yeni mi aldin vs vs. Kotu niyetli ya da bana kotu davranan biri degil ama iste bazen cok boguluyorum

yaşım 37. eger kocamdan boşanır başka biri ile evlenirsem ....belkiiii dogururum. o zaman da hesap ortada yaşım kv olmaya yetmez. her halukarda kv olamam

yasliliktan olabilir insanlae yaslansikca boyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…