- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi misspurple
-
kiskansa ne olur ki... sonucta sana veya esine kriz yaratacak bir davranisi olmamis. yeni evli iseniz yas gunu icinde oglum bana bole hic yapmadi diyip az hayiflanmistir.Kızlar çok iyi bir kaynanam var ama tek sorunumuz bazı konulardaki davranışları..
Mesela ben bir kıyafet alsamm, aa cok guzel bana da alsak,
Bi ayakkabı alsam cok guzelmiş benim de ihtiyacım var aynı renginden alsak, ayagıma bi giyip bakayım bi,
Bi tepsi alıyorum üzerinde gençlerin sevebileceği tarzda karakterler var, ya bu çok güzel bende istiyorum...
Vs vs vs....
Ama esas bomba eşimin bana doğum günümde yaptıgı bir kaç sürprizi duyup suratının asılması ve onlarlayken de eşimin yine bana sürpriz dogum gunu pastası getirmesi ve kv'min bir kenara çekilip fotograf cekimimize katılmayıp pastadan bir dilim dahi yemeyip tüm o anlarda suratı asık bir kenarda oturmasıı....
kiskansa ne olur ki... sonucta sana veya esine kriz yaratacak bir davranisi olmamis. yeni evli iseniz yas gunu icinde oglum bana bole hic yapmadi diyip az hayiflanmistir.
he he de gec tadini bozma aklini bulandirma...
takilma az gorus az goster sende...yok canım 3 yıllık evliyiz ve en başından beri durum aynı.
takilma az gorus az goster sende...
yahu aldigini ozenip.kv bende alayim isterim diormus konu sahibide bundan dertli.Bu mu çözüm? Gün gelir sizinle de az görüşür az gösterirler. Kendi evladınız olunca böyle düşünmezsiniz.
yahu aldigini ozenip.kv bende alayim isterim diormus konu sahibide bundan dertli.
e cozum ney.. aldigini ona gostermesin, ay bak bunu da aldim demesin, yada eski tepsinde cay gotursun..
az grsmekte iyidir. mesafe candir
ayrica ekliyeyim, benim ccocugum yok ve esimin saglik sorunu yuzunden olamayacak!
dolayisi ile istedigime istedigim fikri yazarim. ne de olsa yarin kv olmayacagim..
sevgiler...
kendi kv mine sevmem.evlatlari ile (kiz+erkek) hastalikli bag kurmus kv kp es koca kadin vb.. sevmem.
Problemli olunca hepsi farkli farkli oluyo .
Benimki aldigima bin laf eder begenmez bu hersey icin gecerli biyle hevesini kirsin diye ugrasir . Sonrada gider kizina aynisini alir o yokken kizi varsa o da gelir etiketina markasina bakar oyle alir .
Yada bisey begendim ve dile getirdim diyelim onada ayy bu ne cok cirkin der gider gene kizina alir .
Nisanliyken reklamda mi katalogta mi tabak takimi gormustum ay ne guzel gidince aliyim dedim bin laf etti begenmedi esim beni eve birakti yarim saat sonra aradi annesiyle tabak takimini kardesine almaya gidiyolarmis sende istiyo musun dedi ogunden sonrA ne aldigimi gosterdim ne sorduguna cevap verdim .
Bosver gosterme sorarsa cevap verme
yaşım 37. eger kocamdan boşanır başka biri ile evlenirsem ....belkiiii dogururum. o zaman da hesap ortada yaşım kv olmaya yetmez. her halukarda kv olamamAlırız desin geçsin ne olacak.Kırmaya değer mi??
Yaşınız kaç bilmiyorum ama ben bu hayatta şunu öğrendim.Asla denen, imkansız denen gün geliyor oluveriyor.
Hayat sizin planladığınız gibi akmıyor.Bir bakmışsınız.Bambaşka bir hayatın içindesiniz.
Bakmışsınız kaynana olma yolundasınız.
yasliliktan olabilir insanlae yaslansikca boyle oluyorKızlar çok iyi bir kaynanam var ama tek sorunumuz bazı konulardaki davranışları..
Mesela ben bir kıyafet alsamm, aa cok guzel bana da alsak,
Bi ayakkabı alsam cok guzelmiş benim de ihtiyacım var aynı renginden alsak, ayagıma bi giyip bakayım bi,
Bi tepsi alıyorum üzerinde gençlerin sevebileceği tarzda karakterler var, ya bu çok güzel bende istiyorum...
Vs vs vs....
Ama esas bomba eşimin bana doğum günümde yaptıgı bir kaç sürprizi duyup suratının asılması ve onlarlayken de eşimin yine bana sürpriz dogum gunu pastası getirmesi ve kv'min bir kenara çekilip fotograf cekimimize katılmayıp pastadan bir dilim dahi yemeyip tüm o anlarda suratı asık bir kenarda oturmasıı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?