- 11 Kasım 2015
- 642
- 666
- 18
- 30
- Konu Sahibi Yarenannesi
-
Gelip ona buna karisiyor ve bana karsi hal ve hareketlerinden..konusmasindansevmiyor da napıyor mesela,yüzünüze laf mı sokuyor ,size eziyetimi var,evinize gelip ona buna mı karışıyor yoksa sadece sevilmediğinizimi hissediyorsunuz
Sen de öyle yap :)Kaynanam beni hic sevmiyor..esimin ve baskalarin yaninda seviyormus gibi davranıyor siz olsaydiniz ne yapardiniz
aynı benim kaynananm eşime soledım durumn böyle oldugunu ben rol yapamıorm malesefKaynanam beni hic sevmiyor..esimin ve baskalarin yaninda seviyormus gibi davranıyor siz olsaydiniz ne yapardiniz
Siz seviyor musunuz?Bende başkaların yanında baş tacı ederdim..
Aynı benim kaynanamKaynanam beni hic sevmiyor..esimin ve baskalarin yaninda seviyormus gibi davranıyor siz olsaydiniz ne yapardiniz
Canim seninki yine seviyormus gibi yapiyor benimkinin sagi solu hic belli olmuyor bir kere benim yanimda kadinlar dediki bu gelinin cok iyi cok seviyoruz kaynanam ne desin +obur gelinimi siz tanimiyorsunuz o dahada iyi bundan dediKaynanam beni hic sevmiyor..esimin ve baskalarin yaninda seviyormus gibi davranıyor siz olsaydiniz ne yapardiniz
Canim seninki yine seviyormus gibi yapiyor benimkinin sagi solu hic belli olmuyor bir kere benim yanimda kadinlar dediki bu gelinin cok iyi cok seviyoruz kaynanam ne desin +obur gelinimi siz tanimiyorsunuz o dahada iyi bundan dedi(obur gelinini aradiklarinda telefonunu bile acmiyo gelin o derece) cildirmamak elde degil
Kiz bide ben bunlarla yasiyorumçook güldüüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?