Kaynanam beni sevmiyor..ama başkalarin yaninda ve eşimin yaninda seviyor gibi davrananıyor.

annesi, post: 43501248, member: 716347"]Gelip ona buna karisiyor ve bana karsi hal ve hareketlerinden..konusmasindan[/QUOTE]

ortada çok ciddi problem yoksa kafana taktığına değmez,oğluyla evlisin diye sevmek zorunda değil seni,sende onu sevmek zorunda değilsin,karşılıklı saygı çerçevesinde katlanmak zorunda her iki taraf.demek istediğim sevmiyor olabilir ama nefret ediyorsa o zman kötü, benimki de sevmez beni ama bana bir zararı dokunmadığı için sevip sevmemesi hiç ilgilendirmiyor .

Aslında ben biraz yapim dolayisiyla sessiz ve sakin biri oldugumdan beni hic hesaba almıyor. ..ama eltimi başınin üstünde tutuyor niyeki biraz dilli ve gözü açık biri diye..

Ben taktikleri sacma buluyorum.kendiniz olun..acik acik konusun kayinvalidenizle..insanlar konusa konusa diye bir laf var .cidden oyle.

Ben kv dem ile konusarak cok sorun atlattim.konusmasaydim suan cok farkli olurduk..

Başkalarının yanındayken saygılı seviyormuş gibi davranıp yalnızken soktuğu laflara söylediği sözlere cevap vermek, Laf sokmak. Saygı Herzaman var tabi. Ama sevgi göstermiyorum. Benim taktiğim bu :)

Bir insan diğerini sevmiyor ve seviyormuş gibi yapıyorsa, genelde karşısındakide onu sevmediği halde seviyormuş gibi yapar.. Ama bu yanlıştır..
Benim kayınvalidem de aynı sizin anlattığınız gibi, yani kendi duygulaını başkalarının yanında bastıran, aslında beni hiç sevmeyen, sadece menfaati uğruna ve oğlu hatırına elalemin içinde iyi davranan biridir.. Ben şahsen kendiyle bu durumu konuştum, elbette inkar etti, ama hislerin karşılıklı olduğunu, öyle milletin içinde seviyormuş gibi davranmayı kesmesini söyledim..
İnsanlık etmek, merhamet etmek farklıdır (kendine hissettiğim sadece bu) ama dışlanma sevilmeme hissi farklıdır (onun bana yaptığı bu)..
Ben artık takmıyorum bile, oğluyla mutlu olduğumuzu gözüne sokuyorum Yani boş tenekeden çok ses çıkar.. Takmayın..

Ayyy ne tesadüf benimki de öyle
Gerçi annem kv seni seviyor ama oğlunu paylaşamıyor sadece ondan diyor ama bence beni sevmiyor

Şu bir gerçek ki; sen de oğlunun ve diğer herkesin yanında onu baştacı edersen kazanırsın. Evet bana herkes bu tavsiyeyi veriyor burada ki bir çok üye de aynı tavsiyeyi vermiş. Ancak ben bunu başaramıyorum. Yani yapmacık davranamıyorum. İçimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum. Başkalarının yanında samimi başbaşa kalınca soğuk davransam onu da sorun yapacak biliyorum. Her hareketimden bir anlam çıkarmaya çalışan bir kv var çünkü.

Biz çok kere konuştuk. Konuşmayla da aşamadık maalesef. Seni kızım gibi seviyorum diyor her zaman ama davranışları o şekilde değil bunu hissettiriyor.

Ben de henüz nasıl davranacağım konusunu kestiremedim. Uyanık ve aklından sürekli kurnazlık geçen bir insana nasıl davranılır ki zaten? Ben o kadar akıllı değilim.

İyi bir taktik bulursan beni de etiketle konu sahibi Yarenannesi

Tipik kaynana iste..benimkide öyle. Aldirmamayi basarirsan iyi olur.. aslinda öylelerine ayni karsiligi vermek en iyisi olur ama insan kendinden kaybediyor öyle de olunca ..yapmacik ve ikiyüzlü olmus oluyorsun vs

Sende onun yaptıgını yap .s Ne kafaya takıyosun benımkı benı hıç sevmez. Ne eşimiz yanında ne komşuların yanında
Duygularımız karşılıklı

Kaynanam beni hic sevmiyor..esimin ve baskalarin yaninda seviyormus gibi davranıyor siz olsaydiniz ne yapardiniz
Canim seninki yine seviyormus gibi yapiyor benimkinin sagi solu hic belli olmuyor bir kere benim yanimda kadinlar dediki bu gelinin cok iyi cok seviyoruz kaynanam ne desin +obur gelinimi siz tanimiyorsunuz o dahada iyi bundan dedi (obur gelinini aradiklarinda telefonunu bile acmiyo gelin o derece) cildirmamak elde degil

çook güldüüüm

çook güldüüüm
Kiz bide ben bunlarla yasiyorum yatin kalkin sukredin halinize gecen gun kucuk kaynimla dul gorumcem kavga etmis kaynim bize geldi konuyu anlatti kaayinvalide beni aradi iste kizima bunu bunu yapmis bilmem ne bende dedimki oglanida dinle anne birtek kizi dinleme haydaaa telefonu kapatti kayinbabayi bir doldurmus herif giresundan istanbula ucan tekme salliyo sanki bir bagiriyo bana manyak la bunlar

Kısasa kısas ozaman,
Eşinizin yanındada aynı kendi gibi davranın,
Başkalarının yanında öyle yapın,
Zaten ,ne siz ,ne o birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz,
Sadece saygı çerçevesinde olsun seviyeli olsun herşey yeter,
Herşeyin fazlası zarar mesafeli duruş en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…