"kaynanam bizden çıkmıyor"

meraba arkadaşlar.. benim sorunum kaynanam! 6 yıllık evliyim aslında evimiz ayrı ama çok yakın ve hergün iki eli kanda olsa bizde kaynanam. zamanında bizi ayırmak için çok uğraştı çok kavgalar etti benimle açık açık kovdu ama eşimle birbirimizi seviyoruz hep o destek çıktı çok zorluklar yaşadık. o halde bile her gün yinede geliyodu benimle konuşmadan oturuyordu. 4 yaşında kızım var şimdi ise melek rollerinde gerçekse bile davranışları inanmıyorum atık ona çok soğudum her gün bizde olmasını istemiyorum eşimle başbaşa kalamıyoruz hiç. ve benim bu gerginlğim eşime yansıyor bu yüzden kavgalar ediyoruz bu kadar senedir %98 onun yüzünden kavga ediyoruz bıktım artık eşimden ayrılmak istemiyorum ama bu durumdan kurtulmak isiyorum taşınmamız da imkansız kendi evimiz kayınbabam 3 çocuğunada kendi çevresinden ev aldı. göndermezler bi yere. ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana fikir verin.. bu rahatsızlığımı eşime nasıl anlatmalıyımm....

Merhaba!!!! Anladığım kadarıyla oradan uzaklaşma imkanınız yok. Bırakmıyorlar yani. Eşin de madem arkanda.. Kaynanan geleceği saatlerde süslen püslen, eşin geleceğine yakın kocacığıma özel bi akşam hazırlıyorum anne de, evde hep biyere gidecek gibi hazır ol, tam o geldiğinde aaa anneciğim tam bende çıkıyordum de.. Bi kaç kez yapınca bunu anlar.. Kendinde çık yarım saat bir saat gez dolaş... Her zaman anneciğim anneciğim de. Ama alttanda bugün şunu yapacağız, şu planımız var. kız tiyatroya gitmeyi çok istedi ailecek gidicez de.. hatta gideceğiniz yerler mümkünse onun takılıp gelemeyeceği yerler olsun... :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Merhaba!!!! Anladığım kadarıyla oradan uzaklaşma imkanınız yok. Bırakmıyorlar yani. Eşin de madem arkanda.. Kaynanan geleceği saatlerde süslen püslen, eşin geleceğine yakın kocacığıma özel bi akşam hazırlıyorum anne de, evde hep biyere gidecek gibi hazır ol, tam o geldiğinde aaa anneciğim tam bende çıkıyordum de.. Bi kaç kez yapınca bunu anlar.. Kendinde çık yarım saat bir saat gez dolaş... Her zaman anneciğim anneciğim de. Ama alttanda bugün şunu yapacağız, şu planımız var. kız tiyatroya gitmeyi çok istedi ailecek gidicez de.. hatta gideceğiniz yerler mümkünse onun takılıp gelemeyeceği yerler olsun... :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

iyi hoşda insan nasıl bu kadar nefret ettiği kadına anneciğim der, benim kaynanama ilk evlendiğimde diyordum(hemde içimden gelerek) arkamdan yalaka diyormuş, şimdi anne derken bile boğazımda düğümleniyor anneciğim nasıl diyim, hem kocalarda ,kayınvalidelerde samimiyetine inanmaz

sabahın kör saatinde gelmiyorsa eğer o gelmeden giyin evden cik aradinda da ben bugun annemlerde veya arkadaslarimdayim dersin bikac defa olunca aramadan gelmeye cekinir ( seninde ozel hayatin veya programin olabileceni dusunur )

CAydırıcı çözümler lazım, kaynanan gelecegine yakın duş al,
sagda solda iç çamasırını bırak,bırak o utansın..
hatta o gelecegi saatlerde üstünde çok da uygun olmayan kıyafet bulundur
Bir de sen öyle cıplakkene geldiğinde aaaa falan de utanır gibi ama kapıyı da aç görsün :9:
olmadı ortalıkta prezarvatif bile bırak görecegi bi yerlere,belki utanır kadın da gelmez sonra :1: :1:

Takıntılı kayınvalide ile yasamak cok zormus bunu anladım.
Arkadasımın kayınvalidesi 10 gün memleketine gitti o sırada da arkadasıma kendi annesi ve ailesi sık sık geldi, evler yakın zaten, evde bir kiracı var memolideki güzin abla gibi, yüzsüz tuhaf bir kadın, arkadasım kapıyı acar hop oda cıkar bakar kim geliyo diye, sanki evine geliyoruz! Kayınvalide yazlıktan dönmüs döndügünden beri bir garipmis neymis efendim gelinin ailesi ben burdayken gelmiyorlar da, ben gidince burdan cıkmamıslar demis! Yok artık dedim, insan ailesini de mi yalnız agırlayamıyacak ya?
Duyunca ben bile sinirimden delirdim arkadasımı düsünemiyorum bile.. :ssz::19:

Jocastalı Kaynanalar Kulubü açalım.

Sıyrılsınlar hem artık demode oğul kıskançlıklarından. Düşüncelerini teknolojiye kaydırmak lazım.

Gelinler kayınvalideze olmasın
:kkk:

kayınvalideniz hergün size gelsin. sizin de her gün dışarda işiniz olsun, bir gün markete gidin, bir gün pazara gidin, bir gün bankaya gidin. yani gitmek zorunda olduğunuz izlenimini verin. ama hep çok geç gelin. "aman pazarda bilmem kimle karşılaştım, bi kahve içtik, geciktim, aman banka bir kalabalıktı, sıra gelmedi vs. v.s. kayınvalideniz de evde çocuğa baksın. emin olun, bir süre sonra gelmeyecektir.

sanırım hıç kayınvalıdeyle yasamadınız :) ben kayınvalıdemlerle bırlıkte yasıyorum evlılıgımde 4. senem.. esım tek cocuk..ayrı ev fıkrı hayalden de ote bızım ıcın :) evlendıgımızden berı 1 gun bıle basbasa kalamadık.. sıkılmadım mı bu durumdan evet tabıkı sıkıldım.. ama kapıyı çekıp hergun bı yere gıdemem gıdemıyorum.. bu sefer de baska turlu laflar cıkar arkanızdan.. karısık durumlar bunlar.. cevremde tam da dedıklerınızı yapanlar var hergun annesıne gıden annesı gelen var bılmem ne.. ama bu sefer de ıyıce dıklesme oluyo arada.. kötu olan hem esın hem cevrenın gozunde sen oluyosun.. o yuzden sularına gıtmye calıs.. sen tek basına deıl kocanla organıze hareket et.. hersey onda bıtıyo unutma.. senı bas tacı edecek de o ezıp uzecek de.. ben kayınvalidemı sevıyorum.. bazen damarıma bassa da.. ev işlerni ep bana yıksa da.. kocamı cocugumu zaman zaman elimden almaya calıssa da sevıyorum.. yapacak baska bıseyım yok... bılıyorum kızı gıbı sevıyo benı yada sırf yaslandıgında kızı gıbı olmam ıcın yapıyo da olabilir :) iyi davranıyo bana cogu kez.. her zaman benm ısteklerımı 1. sıraya alıyo mesela hosuma gıdıyo bu huyu :D amma polyannayım haaa hahayttt .. kendımı yazdım ben hep yaa.. arkadasım sen canını sıkma.. akısına bırak kocana annesını kotulemek yerıne alttan alta kendı tarafına cek onu.. senın ısteklerını onemsemeyı ogret mesela.. sonrası duzelır zaten.. senın bısey yapmana gerek kalmadan kocan annesını dızgınler dıye dusunuyorum.. ama asla dıkleşme derım ne esınle ne kayınvalıdenle..

Bence hiç kayınvalideni eşine söyleme , kocana kadınsı taktikler ve oyunlar yap cocukları annene bırakalım bi yerelere gideceğimizi söyleyelim arkadaşımızda senin bir akrabanda kalacağınızı söyleyip eşine onunla yalnız ve özel bir konuda baş başa kalıp konuşmak istediğini söyle ama cocuklarıda annesine bırakmayı teklif ev bigün evde kalın başbaşa al karşına konuş onu özlediğini sevdiğini bir anne olduğunu biraz kendine ve ona vakit ayırmak istediğini söyle ben annemi hergün gördümmü sıkılıyorum :) durumun iç açıcı değil ama çözümsüz değil olmazsa ver kaynananın ev telefonunu kocasını rahatsız edelim kocasının başını beklesin hahahahahah :)

Back
X