merhaba arkadaşlar bi süredir konu açmıyordum ama yine burdayım işte!direk konuya gireyim
bilmeyenler için ben nişanlıyım 5 ay sonra düğünüm olacak nasibse.iki eltim var (biriyle mesafeli fakat iyi bir ilişkimiz var.diğerinden ise haz etmiyorum gerekçeleride mantıklı ve anladığım kadarıyla oda benden haz etmiyor)
konunun özüne gelecek olursam kaynanamla ne zmn bir araya gelsek beni her yalnız yakaladığında eline geçen her fırsatta o haz etmediğim eltimi anlatıyor.ne yapıyor ediyor konuyu ona getiriyor anlatıyorda anlatıyor.inanın o eltimi çok seviyor olsam bile kaynanam sayesinde soğurdum kadından o derece.içten içe yinemi ya böğ geldi artık demekten bıktım
üstüne üstlük daha sözlüyken kaynanamla bu elti hususunda büyük bir tartısma yasamıstık.saolsun kaynanam onu hep ayrı tutar ve bunu gözümüze sokar apacaık ayrımcılık yapıyor yani.tartısma sebebimizde buydu o tartısma sırasındada o eltimden haz etmediğimi söylemiştim ztn kaynanamada
lakin benim sevgili kaynanam bunu bilmesine ragmen dediğim gbi her konuyu o eltime getirir ve sürekli anlatır durur.işin garip tarafı nişanlım yokken anlatıyo onu bana,nişanlım yanımıza gelip ne konusyonuz bakalım diyincede aman havadan sudan diyip konuyu hemen kapatıyor.bu durum çok canımı sıkmaya basladı.sevgiliyken ilk tanısmadan tutun,düğün tarihi koyduğumuz gün bile her görüşmede onu anlatıyor.artık kasıtlı yaptığını düşünüyorum ve kibarca cevap vermek istiyorum kaynanama.bıktım sürekli o eltiyi dinlemekten.sizce kırmadan daha doğrusu ortamı germeden ne diyebilirim kaynanama bu konuyla ilgili.mesela pazar günü kaynanama gidicez eminim yine anlatcak!sıcağı sıcağına bir cevap yapıştırmak istiyorum artık.sustukça tepeme biniyolar.kızlar yardım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?