• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam bunu hep yapıyor!

Eltimi anlatıyor derken,övmek anlamında mı anlatıyor ?

Eğer öyleyse,sen sevmediğin veya uzak davrandığın için anlatıyordur.

Sen aslında eltinin iyi bir insan olduğunu gör diye,iyi yönlerini anlatıyor olabilir.

Kayınvaliden,gelinleri iyi anlaşsın ki oğullarının arası bozulmasın ister.

Eltimi anlatıyor derken,övmek anlamında mı anlatıyor ?

Eğer öyleyse,sen sevmediğin veya uzak davrandığın için anlatıyordur.

Sen aslında eltinin iyi bir insan olduğunu gör diye,iyi yönlerini anlatıyor olabilir.

Kayınvaliden,gelinleri iyi anlaşsın ki oğullarının arası bozulmasın ister.

Aynisini yazacaktim. Arkadasim yazmis.

Sevmedigini bildigi icin aklisira onu overek sevdirmeye calisiyor.

Son derece yanlis bir taktik.

Benim sevdigim kisiyi surekli overlerse ben o kisiden soguyorum. Hic hoslanmadigim seydir.

Hehe de gec, kalbin onaylamadiktan sonra isterse sedef dunyayi ayagina sersin yine de sevemezsin.

o eltini övdükçe sende eltini kötüle :D:D:D:D:D:D:D benim kanım ısınmadı falan de konuyu değişdir huzuursuzluk yap kısa bi an için bile iyiki eltim meltim yok ama senin durumunda ben olsam hayatttaaa takarsam la banane eğer öle bi kaynanam varsa benden uzak allaha yakın olsun derim allahdan öle değil kesnlkle tek gelinim

Anneciğim ne olur biraz daha Sedef abladan bahseder misin
diyebilirsin.O anlatmaktan vazgeçse bile sen sürekli onu sor,
onu çok sevdiğini söyle.Sen onun hakkında konuşmak istemiyorum dersen
belliki daha çok dinleyeceksin.Bana Sedef'i anlat,bende onun gibi sevilmek istiyorum,
kendime örnek almak istiyorum falan filan de işte.
Ne bileyim belki ters teper.

Not:Diğer konularını biliyorum,aslında en mantıklısı bu takıntından vazgeçmen ama
anlaşılan yapamıyorsun.Hoş böyle bir takıntı nasıl oluşur onu da anlayamıyorum ya neyse...

Amanede yine bir Sedef konusu açmış ve cevap yazmaya tenezzül etmiyor. Şurda bize vermediğin cevapları, eltini takmıyormuş gibi davranmalarını kayınvalidenin yanındayken de uygularsan tüm sorunların hallolacaktır..

Çivi çiviyi söker hesabı..Amaç seni sinir etmek ya,inadına sinir olmayacak hatta eltini sen de yere göğe sığdıramayacaksın,bunu kasti yapacaksın.Onun hakkında konuşmak hoşuna gidecek gibi,kıskanmadığını yada rahatsız olmadığını kaynanana rol çalarak göstereceksin.Bunu keyifli keyifli yapacaksın.Bakacaksın ki amacına ulaşamıyor,yavaş yavaş kaynananın bu davranışı sönmeye başlayacak;)

Son düzenleme:
Vaka-i Sedef 3 :9:...bu hikaye gerçek mi ya,yoksa biri bizimle dalga mı geçiyor? bazen aklıma gelmiyor değil.bin tane konu açtı,bin tane akıl verdik hiçbirinde bizi dinlemedi ve çoğu zaman sert çıkışları oldu.ama hala sedef de sedef devam ediyor..bu konuları açan sedefin ta kendisi olmasın sakın:52:

Bu kaynanaların hepsi mi üretim hatası olur yaa :52:

Sende birgün üretim hatası olabilirsin !

Daha önce ki sedef konularına yorum yapmamıştım ama okumuştum .
İçimden konuyu görünce ben bile yine mi sedef dedim.
Sen bu kıza inanılmaz takmışsın belliki kayınvaliden de seviyor sen böyle yaptıkç aranız düzelsin diye anlatıyor.
Bence artık sedefle savaşmak yerine sevişmeyi dene.
Yada ayrıl evlendiğinde yüz yüze bakacaksın çünkü.

Amanede sen hastasın, farkındasın di mi.Sedef diye diye ta orta yerinden çatlayacaksın. Çok mu güzel .Neyini kıskanıyorsun bu kadar. Rahat bırak artık şu kadını.Sana söyleye söyleye dilimizde tüy bitti.Git bi psikiyatristle görüş.

herkes kötü bi sen iyisin.O nişanlın nasıl tahammül ediyo anlamıyorum ki.Sedefin çocuğu nişanlımdan demediğin kaldı bi tek .Yüz bulsan burdan onu da derdin sen.O aileyi de birbirine katacaksın.Yazık günah o insanlara da bu herhalde 10. sedef konun falandır.Saplantılısın.Nişanlınla sırf sedeften uzaklaşmamak için evlendiğini bile düşünüyorum.Belayı böyle çekiyo bazen insan işte.

güzelce uyar... anne sen sürekli sedefi her konuda bahsediyorsun ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor. rakipmi yaratmak istiyorsun ne anlamış değilim de... valla ben olsam söylemek istedigimi direkt söylerdim.. ne o öyle sedef yukarı aşagı... ve başka zamanlar bir daha sedef den bahsetse hiç yanında durmazdım, kendi kendine konuşsun

ahahahaa... baya zaman olmustu Sedef'li konuları özlemiştik yahu....:46::46::46::46::46:

bence sizi kıskandırmaya çalışıyor sizde ona eşlik edin konuyu kapatmayın hatta uzatın eltinizi övün bir iki gün yalandan övsen ne çıkar bak gör birdaha anlatmaz çünkü insanlara yaranı göstermeyeceksin hep oraya tuz basarlar ben bir kusurum olduğunda kendim daha fazla dile dolar gülerim konu kapanır ama alındığımı belli etsem uzarda uzar

benden sana tavsiye kaynanan sana eltini övdüğünde sende ona inat sevmediğini belli etme evet anne bende cok seviyorum maşallah çok becerikli falan festek elti sende onla beraber öv o nerdese onayla mükemmel falan de bak bunu bi süre devam ettir daha sana anlatmaz öle :)))) bak bu denenmiştir tarafımca :)

sedefmiş.... bu sedef bence çok güzel,alımlı,hoş,akıllı bir kadın....
sen neden taktın bu kadına bukadar???
neyini kıskanıyorsun?
onda olup sende omayan şeyi neden ondan almaya çalışıyorsun?
olmuyor işte zorlama oluruna bırak artık :52:
not:senin gibi sonradan piyasaya çıkma ve beni eşimin ailesinden soyutlama çabasına giren bi eltim olsaydı ben boğardım onu...

Son düzenleme:
Back
X