• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam çok baskıcı

Söylemeye çok utanıyorum ama söylemeden geçemicem. Benim bir arkadaşımın eşi normal doğum yapmasını istememiş genişleme olur diye sezaryen yaptır demiş. O arkadaşım suyu geldiği zaman ona belli etmemiş, kontrole gidelim demiş. Arabasının koltuğu bile ıslanmış, eşine belli etmemiş. Gidip normal doğum yapmış. Yani formun bozulmasın demesine şaşırmadım, ben daha ilerisini duydum çünkü. Bizim aklımıza gelmese de farklı düşünebilen erkekler var. Keşke ben de hemen hamile kalmasaydım ilk aydan hamile kaldım vücudum mahvoldu çatlaklar, kilolar, hemoroid, göğüslerim deforme oldu. Kadınlığımı unuttum, düşününce bazen diyorum biraz bekleseydim keşke.. 😔
sonunda anlayan biri..teşekkür ederim..

Dusuncesi sapkin ama. Hic birimizin yarina ne olacagi belli degil. Allah korusun,kaza gecirebiliriz, formumuz bozulabilir,yaslanacagiz da zaten. Formun bozulmasin seni boyle seviyorum diyen adam bu durumlarda ne yapacak hic dusundunuz mu? Yoksa sevin kocanizi sakincasi yok benim icin :KK66: sadece gormediginiz kismi size gostermeye calisiyorum
Bence sapkınlık yok ortada. Hanımı helali, öyle seviyor, en azından bir süre daha öyle görmek istiyordur, ben anlıyorum. Keşke ben de biraz bekleseydim çocuk yapmak için hemen üst üste iki tane oldu biri bilerek biri bilmeden. Ne güzellik kaldı ne cinsellik hemen anne baba olduk tamam bu da çok güzel ama zor oldu, içimde kalmadı değil yani

Bence sapkınlık yok ortada. Hanımı helali, öyle seviyor, en azından bir süre daha öyle görmek istiyordur, ben anlıyorum. Keşke ben de biraz bekleseydim çocuk yapmak için hemen üst üste iki tane oldu biri bilerek biri bilmeden. Ne güzellik kaldı ne cinsellik hemen anne baba olduk tamam bu da çok güzel ama zor oldu, içimde kalmadı değil yani
Sizin bence baska sorunlariniz vardir,cocuktan biliyorsunuzdur. Hep oyle olur cunku. Guzellik de cinsellik de bozulmaz cunku hamilelikten. Sekteye ugrayabilir ama toparlamak eslerin elindedir.
Hanimi helali konusuna hic girmeyeyim ;) benlik meseleler degil cunku.

Kaynana sürekli burnunuzun dinindeyse haklısın birde herşeyi ben biliyorum havasındaysa , sizde oturup eşinizle konuşun

Siz cocuk istiyorsunuz esiniz istemiyor ama kayinvalide de size baski kuruyor.
Esinizden cekiniyor olanlardan adamin haberi yok, siz de kvye oglun istemiyor diyemiyorsunuz. Eee biz ne yapalım?
Yani esinizle olan iletisiminiz sizi baglar ama kvye ya sana ne diyin ya düşünmüyoruz diyin ya da oglun istemiyor diyin.
Yarin bir gün adam anne hanim formu bozulsun istemediği icin dogurmak istemiyor diye sorun sizden kaynaklı gibi gösterebilir annesiyle arasi bozulmasin diye.
Bir de esinize karsi seffaf olamıyorsunuz, yani ne biliyim ikiniz de birbirinizle acikca konusamiyorsaniz nasil bir ilişki var aranizda anlayamadım. Esinizi sevebilirsiniz ama es demek seffafca konuşabilmek de demek bana göre, belki bekar oldugum icin anlayamıyorumdur evli arkadaslar daha dogru yorum yaparlar.

Kayınvalideyi ilgilendiren bir durum yok ortada, bu tamamen eşlerin kararıdır çocuk sahibi olup olmamak. "Kocamın ailesi ısrar etti çocuk doğurdum ama çok mutsuzum" temalı birçok konu var burda. Fakat sizin isteyip eşinizin istememesi durumu değiştirir, anne olmayı çok istiyorsanız eşinizin istemesini bekleyin tabi ona da bu süreçte yardımcı olun ama ne yaparsak yapalım hamileliğin getirdiği fiziksel değişimleri ancak yemeye içmeye ve spora dikkat ederek azaltabilirsiniz fakat tamamen engelleyemezsiniz.

Çocuğum var formumda gayet yerinde.hamileligimde cok cok guzeldi.yani bakimliysan zaten kocan seni begenir.vucut kendini toparliyor zamanla ve tabiki dikkat edeceksin.normal dogum yaptim iki tane hicte bozulma olmuyor cunku oyle guzel yaratilmisizki siz o bebegi emzirdikce rahminiz eski haline donuyor ki zaten doktor kontrolunde dogum yaparsaniz cokda guzel kesip dikiyorlar🙈 cok utandim yazarken ama bilmeyenler icin yazayim dedim.korkmayin fitseniz yine fit kalirsiniz vucudunuz toparlar iki yilda taş gibi olursunuz yeterki isteyin..bebisli ev daha bir tatli bence tabiki bu benim fikrim.olmasini isteyip olamayanlara versin ne diyeyim

Hem bu arada hemen cocugunuzun olacagininda garantisi yok yıllarca hicbir sorunu olmayip cocugu olmayanlar var..anne olma tabiki cok guzel yaş gecince pisman olursunuz cocuk istemediginize..esinizi ikna edin baba olmak isteyecektir baba oldugunda sizin formunuz vs hic gozune gozukmez zaten.

Yanlış anlamayın eşinizi seviyorsunuz kötü niyetim yok ama Siz Onun isteklerini karşılarken o Sizin bebek isteğine deforme olarak bakıyorsa aranızda Görmek istenilmeyen problemler var. Kaynanaya yıkmayın problemi problem eşiniz. madem öyle oğlun istemiyor diyin niye çekiniyorsunuz?
Eğer yaşınız doğruysa ne kadar daha evlatsız senelerinizi dolduracaksınız ?

Konu diyete nasil bağlanacaktı merak ettim😅

onlardan biri diyecekti ki benim eşimde böyleydi ama şu diyetisyene gittim doğumdan önceki halime döndüm...

yalnız senaryo yazıp müşteri kapmaya çalışıyorsan acınacak şekilde beceriksiz bir diyetisyensin kardeş.. gel yol yakınken vazgeç başka iş yap sen

onlardan biri diyecekti ki benim eşimde böyleydi ama şu diyetisyene gittim doğumdan önceki halime döndüm...

yalnız senaryo yazıp müşteri kapmaya çalışıyorsan acınacak şekilde beceriksiz bir diyetisyensin kardeş.. gel yol yakınken vazgeç başka iş yap sen

👏👏👏👏

Back
X