Kaynanam çok haksızlık ediyor

Ama zaten beraberken size kırıcı davranıyorlarmış..
Çağırmamaları,onları daha az görmeniz sizin için daha iyi değil mi?
Neden inatla huzursuz ortamlara girmek için çabalıyorsunuz ki?

Ama zaten beraberken size kırıcı davranıyorlarmış..
Çağırmamaları,onları daha az görmeniz sizin için daha iyi değil mi?
Neden inatla huzursuz ortamlara girmek için çabalıyorsunuz ki?

EŞİM için çok zoruma gidiyo böyle yapması çççoooooooooookkk acaba diyorum bendemi hata var arkadaşlar bu kadın benim sikolojimi inanın bozuyo ne yapmalıyım çıldırcam ben

üzülecek hiç bişi yok bence
eltinizde kayınvalidenizin gözüne girmek için fazla yalakalık yapıyor sanırım
sen olduğun gibi davran
kimseye kendini zorla sevdiremezsin
ben hiç üzerine düşmem bu tip şeylerin
yinede döner dolaşır kayınvalidem bana gelir

EŞİM için çok zoruma gidiyo böyle yapması çççoooooooooookkk acaba diyorum bendemi hata var arkadaşlar bu kadın benim sikolojimi inanın bozuyo ne yapmalıyım çıldırcam ben

yeni evlisin sanırım zamanla alışacaksın bıkacaksın daha doğrusu boşveeer diyeceksin
budurum için hiçbişi yapamazsın kendi haline bırak
4.5yılın tecrübesi

Eeeee eşiniz zaten sizden yanaymış,adam umursamıyordur ki belki de..
Her ailede bu tür gerginlikler olur,orta yol bulunamıyorsa daha seyrek görüşülür kişinin kendi iç huzuru için.
Sizde de hata olsa da olmasa da farketmez ki..
Kafalarınız uyuşmuyorsa yapacak bir şey yok..
Herkes birbiri ile çok iyi anlaşacak diye bir şey yok ki..

Neden bu kadar üzüldüğünüzü anlamadım. Boşverin gitsin. Ne güzel işte tuzsuz aşım ağrısız başım misali kendinizle ilgilenin diğerlerini kafanıza takmayın.

canım hamile hamile işmi bekliyolar senden.ay boşver ne takıyon kafana.bırak bak ne güzel eşinde senden yana.amaaaaaan varya bu kaynanalar iyice canımı sıkmaya başaladı of ya ne bunların derdi anlamadım gitti.evlendiriyolar oğullarını sonra geline düşman oluyolar.ay anam evlendirme oğlunu turşusunumu kurcan anlamadımki.

eşim için üzülüyorsun anlıyorum canım sen böyle üzüldükçe eşin arada kalıyor daha çok üzülüyor..

doğru söylüyorsunuz kızlar akşam ben üzülürken ağlarken eşimde hep teselli ettim o yanımda ALLAHA ŞÜKÜR oda ynımda olmasa zaten hiç çekilmez bebeğimiz bi doğsun hayırlısıyla bide bebeğinize bakarım diyo sonra ah şuram ah buram aALLAH KENDı annemden binlece kez şükürler olsun annem ablam gelirler bize evimi toğarlar yemek yaparlar bunların hiçibirinden eşimin ailesinin haberi yok söylemiyoruz ama söylesek iy olur gibime geliyo tek değiliz anlasınlar

kaynanın eltini tutması niye seni üzüyo ki sevin bence onla sıkı fıkı olsun da sana bulaşmasın bak ben tek gelinim 5 senedir kaynım evlenmedi hala apzımdan burnumdan geldi her şeyime karışır evimin içinde gibi benim karar vermem gereken her şeye karar vermeye kalkar çocuğuma kimin bakacağına bile o karar veriyo düşün artık annemle samimi olmamı istemez ailemi bırakıp tamamen onlara köle olmamı bekler daha bi dolu bi dolu şey böyle olsa daha mı iyi sen durumun keyfini çıkar bırak onlar gelin kaynana mesut olsunlar yaşlanınca ay bana kim bakacak muhabbetine girerse kimle sıkı fıkıysan o baksın der çıkarsın işin içinden benimki bi gelin daha alsa yemin ederim onun evinden çıkmasın benim suratıma bakmasın o gelinin ayağına dünyayı sersin hiç tınmam yeterki artık beni rahat bıraksın ve hayatımı yönetmeye çalışmasın bi de böyle düşün bence

Allah bana da böyle bi elti nasip etsin arkadaşım keyfine baksana yaaaaaa kaynanayla samimi olmaktan kime yarar gelmiş çek kendini kendi dünyanda eşinle mutlu mesut yaşa işte

buna mı üzülüyorsunuz...onlar ne derse desinler ...eşin senin yanındamı seviyormu seni önemli olan bu canım...

canım yaa allah başka dertt vermesin bazı şeyleri duymayacaksın görmeyeceksin mutlu olmanın tek yolu bu

ıÇımı rahatlattınız arkadaŞlar Çok teŞekkÜr ederım hepınıze teker teker ÖnÜmÜzdekı ÇarŞamba bebeĞım ıÇın dowwn sendromu yapacak doktorumuz ınŞaallah bı problem Çıkmaz ıÇımı sıkıntıyla boĞuyolar allah onları bıldıĞı gıbı yapsın kızlar benım k.valıdem gıbı dıŞlayanların hepsını Öyle yapsın rabbım samımı olmak ıstemıyorum zaten ama dıŞlamasıda ınsanı ÜzÜyor

inşallah bebeğinde bir sorun çıkmaz canım

sana birşey sormak istiyorum neden aradaki bazı harfleri büyük yazıyorsun

hem senin için zor oluyordur hemde türkçede böyle bir yazım tarzı yok vurgulamamı yapmak istiyorsun acaba

boş ver arkadaşım hamlesin dolayısıyla çok duygusalsın hassas olman normal
ama sen üzülüp ağlayınca bebeğinde seninle stres yaşıyor değilmi
hem sabırla koruk helva olur demişler inanki bir gün herşey lehine döner sende şaşırısın
her ailede olan şeyler bunlar zamanla herkez herkezin huyunu suyunu alıyor inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…