AHHN ARKADAŞLAR bid eltim benimle herşeyi paylaşır ama k.valideme farklı yok hep aşağıdayım sıkılıyorum inmezsem laf oluyor gibi ama bide bakıyorum annecim annecim şunu ver yapayım bunu ver yapayım bide duyuyoruz eltim şunu yapmış falandı filandı daralıyorum arkadaşlar tek dileğim ALLAH GÖRÜYOR HERKESİ KİM BENİM HAKKIM DA NE DÜŞÜNÜYOSA ALLAH ONA ON MİSLİSİNİ VERSİN AMA KENDİ KIZININDA K.VALİDESİ HEP ELTİSİYLE BUNU DIŞLIYOLARMIŞ DUYDUĞUMA GÖRE RABBİM BÜYÜK AMA ANLAMIYO KADIN HEP AYNI HEP AYNI ÇOK İÇERLEDİM AKADAŞLAR ÇOK ZORUMA GİTTİ ÖYLE YAPMALARI HERKEZLE YEMEK YİYOLAR BİZİ ÇAIRMIYOLAR FALAN OOOOOOFFF
Ama zaten beraberken size kırıcı davranıyorlarmış..
Çağırmamaları,onları daha az görmeniz sizin için daha iyi değil mi?
Neden inatla huzursuz ortamlara girmek için çabalıyorsunuz ki?
EŞİM için çok zoruma gidiyo böyle yapması çççoooooooooookkk acaba diyorum bendemi hata var arkadaşlar bu kadın benim sikolojimi inanın bozuyo ne yapmalıyım çıldırcam ben
EŞİM için çok zoruma gidiyo böyle yapması çççoooooooooookkk acaba diyorum bendemi hata var arkadaşlar bu kadın benim sikolojimi inanın bozuyo ne yapmalıyım çıldırcam ben
Allah bana da böyle bi elti nasip etsin arkadaşım keyfine baksana yaaaaaa kaynanayla samimi olmaktan kime yarar gelmiş çek kendini kendi dünyanda eşinle mutlu mesut yaşa işte
İÇİmİ rahatlattınız arkadaŞlar Çok teŞekkÜr ederİm hepİnİze teker teker ÖnÜmÜzdekİ ÇarŞamba bebeĞİm İÇİn dowwn sendromu yapacak doktorumuz İnŞaallah bİ problem Çıkmaz İÇİmİ sıkıntıyla boĞuyolar allah onları bİldİĞİ gİbİ yapsın kızlar benİm k.valİdem gİbİ dıŞlayanların hepsİnİ Öyle yapsın rabbİm samİmİ olmak İstemİyorum zaten ama dıŞlamasıda İnsanı ÜzÜyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?