ARkadaşlar öyle haksızlılar yapıyoki yok eltim için şunu yaptı saolsun bunu yaptı saolsun siz durun gelmeyin bakın keyfinize gemeyin böyle bi suratlar asılıyor siirler tafralar inanın nabıcamı bilmiyorum iyi olucam diye uğraşıyorum diyorum ver yıkatayım çıkın evden evinizi boyatayım geldiğinizde pırıl pırıl görürsünüz dedim daha nabayım kızlar bu kadına nabayım ama ALLAHIM BÜYÜK
eslemnur kızıyorum bak ama rabbim sana anne olmayı nasip etmiş sende bunun kıymetini bilmeyip olmayacak şeyleri kafana takıyorsun..boşver eşin sen ve bebegin önemli...Allah korusun sana yada bebegine bişey olsa kimin umrunda olucak aileni düşün üzme kendini....Hamişliğin tadını çıkartt derim..kaç yıllık evlisin bu arada...
inşallah bebeğinde bir sorun çıkmaz canım
sana birşey sormak istiyorum neden aradaki bazı harfleri büyük yazıyorsun
hem senin için zor oluyordur hemde türkçede böyle bir yazım tarzı yok vurgulamamı yapmak istiyorsun acaba
Senin eltin de yuh yani bari sen evdeyken yapmasaymış .Ne diyordu kayınvalidene eltin. Nasıl yakaladın yahu?canım seni çok iyi anlıyorum biliyomusun benim cadoloz eltimle kaynanamda bana böyle yapıyolardı ben 3 yıllık evliyim eltim 7 yıllık bana hep kaynanamın dedikodusunu ediyodu ama birde bakıyodum annecim deyip sarılıyodu kaynanama bana diyoduki aman samimi olma kaynanayla fazla arayıp sorma ben hiç muhatap olmuyorum diyodu ama ne zaman gitsem ordaydı yemek yapardı bulaşık yıkardı.ben hamileydim birkere yemek yapıyolardı birlikte kaynanamla bana dediler sen iki canlısın git biz yaparız bende gittim oturdum içerde bide ne duysam içerden fısır fısır dedikodumu ediyo eltim beni kaynanaya dolduruyo inanamadım çıngar çıkardım ne varsa kustum içimde herşeyi söyledim benim aklımı çeliyo bu dedim kaynanayla kayınpeder şok oldu çünkü kaynanama hiç bi kavgam saygısızlığım yoktu.ağladım çok o gün ben size ne yaptım dedim artık kaynanam beni el üstünde tutuyo çok uzattım canım ben kusura bakma:
merhaba canım eltimi ne derken yakaldım biliyomusun allahım öyle çirkef birşeydiki o varya anlatamam aklı hep şeytanlığa çalışıyo o gün kaynanama diyoduki ben hepsini holden dinledim.aynen şöyle anne aysegül geldiğinden beri surat yapıyo sanki biz ondan iş istiyoruz yapmasın iş falan ben yaparım herşeyi sanki ne yaptı şimdiye kadar yedi içti gitti oturdu bide onun suratını çekemem falan diyodu benim kaynana sus kız sus duycak diyodu bende daldım mutfağa herşeyi duydum dedim başladım bağarmaya herkes geldi mutfağa eltim hala üste çıkmaya çalışıyo daha birsürü şey anlat anlat bitmez şekerim
Sen en güzelini yapmışsın kardeşim keşke hepimiz yapabilsek kötülüğe karşı iyilik .Rabbim onada, bizede hidayet versin kötülükten kim kazanmış ki.bu olay olduğunda ben 8 aylık hamileydim doğumuma falan gelmedi tabi ne yüzle gelecekki 2 ay öncede eltimin babası öldü biz yine eşimle gittik başsağlığına beni gördü bir sarıldı bana bir ağladı ben senin doğumunda yoktum yanında sen benim zor günümde yanımdasın beni utandırdın falan filan yine ikiyüzlülük yaptı anlıycağan ama hiç muhatabım değil artık kocasıda birsürü kumar oynamış bankalardan kredi almiş falan kayınpeder kaynana dışlıyo artık bunları görüşmüyolar artık yani eltim iyi oluyum derken başlarına birsürü felaket geldi yinede üzülüyorum hallerine bana birşey olmadı evimde çocuğumla kocamla mutluyum kaynanama gidince güler yüzle karşılanıyorum daha ne istiyeyimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?