Kaynanam çok haksızlık ediyor

eslemnur kızıyorum bak ama rabbim sana anne olmayı nasip etmiş sende bunun kıymetini bilmeyip olmayacak şeyleri kafana takıyorsun..boşver eşin sen ve bebegin önemli...Allah korusun sana yada bebegine bişey olsa kimin umrunda olucak aileni düşün üzme kendini....Hamişliğin tadını çıkartt derim..kaç yıllık evlisin bu arada...

Kayinvaliden amacina ulasiyor...aklin sira seni kiskandirmaya calisiyor iste...
Eltinde güzelce onunla birlik oluyor...benneyaptımki

Böyle üzülüp aglayarak onlarin ekmegine yag sürüyorsun arkadasim...dert dert degil aslinda, bunu kendine dert yapan sensin.

Allah yavrunu saglikla huzurla kucagina almayi nasip etsin....:Saruboceq:

Ah be canım..

Öyle insanlarla iyi olmaya bile değmezki..

Ne uğraşıosun..Bak keyfine..Hamileliğinin tadını çıkar

ınan sonra çok üzülürsün ..Hamilelik çok farklı bişey..insan keyifli geçiremediği,kafasına bişeyler takarak geçirdiği hamilelikten sonra ne kadar üzülüyor bunu hamileliğin bitince anlayacaksın...

Bende herşeyi takıodum kafama..şimdi ne salakmışım diorum inan..

1,5 yıllık evliyim arkadaım ikinci yılımızda inşaallah bebeğimizde kucağımızda olacak

yok sinirden öyle yazmışım

valla canım hiç üzülme ben sana benim kaynanayı bi göndereyim o zaman anlarsın dersin ki Allahım benim yüzümü bile görmek istemesin razıyım dersin al bak topiği oku bu sadece doğumumda yaptıkları yani en iyi kaynana en uzak duran kaynanadır ne kendini üzüyosun be güzelim onlar mutlu mesut yaşasınlar ay benimki everestin tepesine çıksa gitme demem yeterki görmeyim

lohusalık ve kayınvalide sendromu lütfen yardım Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve yaşadıklarımı paylaşmaya cidden ihtiyacım var çok sıkıntıdayım..Ekim 15 de çok zor bir doğum yaşadım (12 saat sonunda olmayınca ebeler karnıma çıkıp doktor vakumla çekti) Eve geldiğimde gözümün beyazı hiç yoktu kıpkırmızıydı çok ciddi bir hemoroid vakası ile karşı kaşıyaydım oturmak bile mümkün değilken tuvalet denetimimi dahi kaybetmiştim. Derken kabus başladı. Kayınvalidem hemşire emeklisi ve çok dominant bi karakter, önce memleketinden arayan herkese doğumumda başıma gelenleri abartarak anlatmalar başladı. Sonra doğumhaneye ben masadayken giren densiz erkek hastayı içeriye kayınvalidemin kapıdaki şifreyi tuşlayarak yardım amaçlı (!) soktuğunu öğrendim. Bu şoku atlatmadan müdahaleler başladı sütüm suluymuş çocuğa yaramazmış çocuğumun kafası yamukmuş vb.vb. derken 7.günde çocuğun rengi turuncu haldeyken kontole gittiğimizde sarılığının tehlikeli seviyede olduğunu öğrendik ve üniversite hastanesi gönderdiler. Her gün kan alınmaya takip edilmeye başlandı doktor sürekli emzir diyordu.Bu seferde tutturdu bu çocuk kör sağır, duyarsız diye, çıldırmak üzere idim. Sonra da emzirmem battı, çocuğa ıh dedikçe meme verilir miymiş arsız etmişim diye bütün gün söyleniyordu. Onu değil doktorları dinliyorum diye sinirden köpürdü.Bu arada 5 defa mastit oldum ateş 40lara geliyor her yanım uçuk atıyordu. Tabi bana yavaş yavaş gelmeye başladılar kayınvalidemin hiçbir dediğini yapmamaya ve söylediklerinin yanlış olduğunu yüzüne söylemeye başladım. Düşünsenize bebeğimin kafasını sarmaya (düzgün olsunmuş) göbeğine para bağlamaya falan çalışıyordu. Daha on günlükken parmağını sallayıp sallayıp bak duyarsız işte takip edemiyor diye tuttuyordu. Neyse meğer bu süreçte bana kin beslemiş onu adam yerine koymamışım diye 28 gün sonra gitti ve tafra yapmaya başladı. 4ay sonra da baklayı çıkardı ağzından telefonda bana ağzına geleni saydı. Ben onun için ölmüşüm, beni bu güne kadar tanımamış, çok fena biriymişim, doktorları dinleyip onu dinlememişim onun 30 yıllık meslek hayatını hiçe saymışım onun mesleğini hiçe sayanı o parçalarmış falan falan... Bir şok daha yaşadım şu an açtığı travmayı atlatmaya çalışıyorum.5 yıldır dört dörtlük gelinlik yaptım eşimin ailesi ile aram süper ama kayınvalidemin bu lohusalğa karşı anlayışsız tavrı beni çok yaraladı üstelik haklıymış gibi bir de silip atması o saldırgan üslubu, hatalı yönlerini anlatmaya çalıştım ama kabul etmek şöyle dursun beni suçlu çıkardı. Şu an bütün gün kafamda bunlar zihnimdem atamıyorum. Kalbim sıkılıyor sanki. Allahtan dünya tatlısı oğlum var da o bana iyi geliyor. Desteklerinize ihtiyacım var.

öff takma yaaa. sende afra tafra yap. böle gülüştüklerinde ay zaten hamileyim bide bu sacma esprileri cekemiom de . alla alaaaaa

az sende vurdumduymaz ol

Desene biri senin hakkın da iyi çalışıyor aman ya takma kafana valla bak biraz zaman geçsin dönüp bunlara mı kafa mı takmışım diyeceksin en basit kendimden biliyorum.. Bırak esra yıkasın halıları ne güzel işte canın halı mı yıkamak istiyor bunun için mi ağlıyorsun karnında ki bebekde garibim ne oluyo annem böyle üzülüyor diye üzülüyordur yasık. Biraz sabret bebişin doğunca evinin halılarını yıkarsın..

Senin eltin de yuh yani bari sen evdeyken yapmasaymış .Ne diyordu kayınvalidene eltin. Nasıl yakaladın yahu?

sen eşinle mutlu ol canım yeter sakın kafana takama kaynanın yanıda oturan her zaman kıymetlidir eltinede sakın güvenme mirmirmirmir

ayy eltin aynı benim elti.kaynanamız yok ama oda çok laf eder başkalarının ardından özellikle görümcemin.hem canciğer kuzu sarması hemde arkasını döndüğü an görümcemin dedikodusunu yapmaya çalışıyor.bende dedim kendi kendime onunla hem akraba hemde geliniçatır çatır dedikodusunu yapan benimkini niye yapmaz.birde bi kaç yanlışı oldu kullanmaya çalıştı aklınca bişi demedim ama uzak durdum.fazla samimiyet ne kaynana ne elti nede görümceyle iyi olmuyo en güzeli tatlı gidip gelmek. konu sahibine gelince şuan hamilelik psikolojisi ile takıyor olayları istemeden doğurduktan sonra ağladığı şeylere kahkahayla gülecek bak görürsün eslemnurcum.eşinde senden yana ohh mis.uzak dur sende,eşin neden uzak duruyorsun dersede biliyosun neler yaptıklarını bebeğimizi etkilememek için uzak duruyorum diye bahanler üret.kolay gelsin canım bebeğinide sağlıkla kıcağına alman duasiyla ......

inanmıyorum yaa ayıp be ayıp:mymeka:

Sen en güzelini yapmışsın kardeşim keşke hepimiz yapabilsek kötülüğe karşı iyilik .Rabbim onada, bizede hidayet versin kötülükten kim kazanmış ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…