kaynanam çok konuşuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:(((((

yusa90

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
78
0
286
İstanbul
mrb:) ben 3 aydır nişanlıyım bir sıkıntı var nasıl edeyim bilemedi

Son düzenleme:
bence resmiyeti elden bırakma, böyle çok konuşan insanlarla samimi olup yüz verirsen herşeye hazırlıklı olman gerekir, ama eğer resmi olup mesafeyi korursan durum daha sağlıklı olur.
bir arada oturmayacaksan idare edersin, ama sürekli bi arada oturacaksanız durum sıkıntılı olabilir

Çok konuşuyordan kastınız geveze mi?yoksa patavatsız mı ?
olur olmaz herşeyi lap diye söyleyen cinsten mi anlamadım doğrusu?

Çok konuşuyor diyorsunuz, neye göre çok konuşuyor? Evet çok konuşmak bazen sıkabilir karşındakini ama niyeti iyiyse biraz hoşgörmeye çalışın. Fakat bazı insanlar vak ki ağzından çıkanı kulağı duymyuyor kırıcı olabiliyor. Bence size yaklaşımına göre belirleyin tavrınızı.

Benimde kayın pederim çok konuşur. İyi niyetlidir ama biraz karışmaya meyilli. Eşim de ben de bundan dolayı biraz daha resmi oluyoruz.
Yani konuşması nişanlın ya da sen karışmasına müsaade etmezseniz sıkıntı olmaz inşallah. Bu arada kayın pederim çok iyidir ama öyle böyle değil o kadar çok konuşur:))

Baştan nasıl olur ise öyle gider canım benim o yüzden 3 yıllık evli biri olarak tavsiyem arana güzel bir mesafe koy..

art niyet yoksa sorun yapma derim , benim kv de de çok konuşur, kp ondan daha daha çok konuşur, eşim hepsinden fazla konuşur , bazen intihar noktasına gelsem de art niyet olmadığını bildiğimden birde bana karışmadıklarından sorun etmiyorum artık alıştım

Resmi olursanız, çok konuşsa da size zararı dokunmaz

ağzını bantayın o halde

konuşan insandan zarar gelmez sinsiyse korkun bence

kiz benim babamdan cok konusur askerligini bir biteremedi gitti adamcagiz tam anlatmaya baslardi askerde diye kim varsa vinnn yazik gecen yil turkiyeye gittigimde hic konusmadi zavalli babacigim kimse dinlemiyor diye baba niye anlatmiyorsun askerligini dedim yok kizim birakdim artik dedi ama cok masum bir insan konusur ama cok safdir kimiside hic konusmaz konustumuda igneli igneli konusur en gicik insan tipi cok konussun zararsizsa birseyolmaz arasira dinlemiyormussun gibi yap zamanla birakir ama konustugu zararliysa hic yuz verme

karışmaya meyilli gibi sanırım herşeye atlayan tiplerden gibi geliyo art niyet yok sanırım herşeyi söylüyo ama korkuyorum bende napım:))))

Benim kaynana da çok geveze. Ve çocuk çocuk hareketleri var allahım allahım

çok konuşuyor derken,iyi niyetlimi kötü niyetlimi tam olarak anlayamadım.
mesela benim kaynanamda çok konuşur,ama içinde kötülük yoktur
fikirlerini söyler,bu daha güzel,bunu böyle yap diye bi sürü akıl verir.
en sonunda da sen bilirsin kızım der.
bende bazen onu dinlerim bazen dinlemem,gül gibi geçinip gidiyoruz.
bence sen onun huyunu öğrenene kadar hem samimi hemde dikkatli ol,
öğrendikten sonra zaten sıkıntı olmaz,ona göre ya samimi olursun yada mesafeli.

Çok mu konuşuyor? patavatsız mı konuşuyor?

Ben konuşan insandan korkmam, aksine susan insanlar bana sinsi gelir nedense, suskun insandan çok zarar gördüğüm içindir belkide.

Eğer çok rahatsız oluyorsanız aranıza mesafe koyun derim.

benim ki de hiç konuşmaz yılda iki yılda bir evime gelince nasıl eğleyeceğimi şaşırırım. konuşsa sohbet edersin, anlatsa dinlersn, konuşmayınca her şey daha zor oluyor. evde televizyonumuz da yok valla ter döküyorum ağırlarken :)

ben dayanamam böyle kaynanaya elimede kalır valla sen ipi elden bırakma ağır ol fazla konuşmaz konuşsada susacak mecburen

tvniz neden yok :) ve haklısınız konuşmayan kaynanada zor olur bende pek haz etmem böylesinden

benimkide çok konuşuyo bide ben çok konuşurum bana kızma diyo kızıyosan söyle bida konuşmam diyo kızmıyorum diyorum bende bazende benim içimde bieşycik yok bana kızma diyo bende bazen kızıyorum bazen gülüyorum kendi kendime ama gerçekten içinde bi kötülük yok huy işte naparsın.. ama ben kızcam küscem kırılcam diye çok körkuyo

canım bende nişanlıyım nişanlımın anneside çok konuşuyo bi bazen delircek gibi oluyorum 3 tane görümcem var çok iyi anlaşıyoruz birinin yanına gidiyoruz nişanlımla oturmaya kayınvalidem de gelio saat akşam dokuz on olunca eve gitmek için kalkkıyorum eve gitmicez mi die tutturuo ama her gittigimde yapıo illa eve götürüo sinir oluyorum hep aynı şeyi yapıo hep kayınvalidemin evine gitmemizi istio dokuzdan sonrada nşnlım işe gidio bizi anlamıo sıkılıorum ama ben alıştım nişanlım bazen kızıo ama yine de anlamıo hoşgörülü davranmaya çlşıorum Sende öyle yap ben öyle yapıorum ama bi bazen nişanlımla bu yüzden kırıyoruz birbirimizi ama bence hoş görülü gör ve sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…